Dodaj do ulubionych

Drogi pamiętniku

26.08.04, 07:25
Chciałem się wpisać zanim zły czarnoksiężnik z kraju zwanego Energetyka prąd
mi zabierze (podobo w celach konserwacyji linii, ale kto go tam wie).
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: Drogi pamiętniku 26.08.04, 08:13
      Jak dotychczas czarnoksiężnik nie zaatakował. Co więcej - depesze od niego o
      planowanej napaści poznikały. Tylko nie wiadomo czy to jego służby informacyjne
      odwołały ową wieść, czy teś nasi dzielni obrońcy w postaci służb
      porządkowych "wandales" i "kiboles" przeprowadziły skuteczną akcję
      dezinformacyjno-obrończą.
      Dopóki więc będzie się dało coś zrobić będę na bieżąco informował cię, mój
      pamiętniku, o biegu wydarzeń.
      • qwerty.tarnow Re: Drogi pamiętniku 26.08.04, 11:46
        Czarnoksiężnik chyba przeląkł się o swoje zdrowie lub życie. Względnie jego
        konie (mechaniczne) nawaliły i nie mógł się dostać do mojego królestwa. I jak
        dotąd nie zaatakował. Tak trzymać!
        • qwerty.tarnow Re: Drogi pamiętniku 26.08.04, 11:48
          Tylko tak się właśnie zastanawiam, czy jest się z czego cieszyć. Bo jak
          informują szpiedzy z Krainy Deszczowców - jak nie dziś to - karrrrrambaaa -
          jutro. :-(((
          • qwerty.tarnow Re: Drogi pamiętniku 26.08.04, 11:57
            Ha! Ale mój wewnętrzny G-UOP (G-UO-s P-ersonalny) poinformował mnie przed
            chwilą, że przecież ja mieszkam w Królestwie Innego Transformatora. A że jutro
            mam do łżużby we dworze przybyć trochę później, więc jeśliby jedno królestwo
            zostało zaatakowane, to przynajmniej będzie funkcjonować prawidłowo to
            drugie! :-D
            • qwerty.tarnow Re: Drogi pamiętniku 26.08.04, 11:58
              Error 4256: powyżej chodziło oczywiście o służbę, a nie jakąś "łżużbę" (ta
              istnieje tylko w królestwach wrogich naszemu).
    • caro333 Re: Drogi pamiętniku 26.08.04, 13:17
      Przepraszam,drogi Autorze,ale do prywatnego pamiętnika nik obcy nie powinien
      zaglądać.Ja zajrzałem tylko dlatego,żeby Ci o tym powiedzieć.:)Nie będzie więc
      obcych postów,jeśli oficjalnie nie zaprosisz nas do tego sztambucha:)))
      • qwerty.tarnow Re: Drogi pamiętniku 26.08.04, 13:29
        Zapraszam. Ale tylko wybranych. :-D Opiszcie co w Waszych Królestwach się
        dzieje.
        • lobuzek1 Re: Drogi pamiętniku 26.08.04, 14:44
          W moim Papierowym Królestwie aktualnie się rozwodzą. A zaraz trzeba będzie
          przejść do wykonywania kary pozbawienia wolności.
          • qwerty.tarnow Re: Drogi pamiętniku 26.08.04, 14:47
            To było widać tylko papierowe małżeństwo?
            • caro333 Re: Drogi pamiętniku 26.08.04, 15:29
              W moim królestwie zrobiło się gorąco i pusto...Królewna D.udała się wcześniej
              do letniego pałacu w oddali,za oknem giermek Tytanus męczy jakiegoś
              elektrycznego smoka i czyni dużo hałasu.MY ( król z założenia!)wsłuchujemy się
              w cichy szum wiatraczka i marzymy...
              • caro333 Re: Drogi pamiętniku 26.08.04, 15:35
                Cholera!Zapomnieliśmy zapytać Autora,czy był tak miły i Nasz Majestat uprzednio
                zaliczył do wybranych?Bo nawet majestaty winny zasad savoir-vivre'u
                przestrzegać,nieprawdaż?!
                • qwerty.tarnow Re: Drogi pamiętniku 26.08.04, 16:10
                  Nasza Wysokość Waszą Wysokość z uznaniem przyjmuje. :-)
                  • caro333 Re: Drogi pamiętniku 26.08.04, 16:17
                    Dziękujemy! Tylko,żeby nam(obu) się ten pluralis maiestaticus(łacinę dawno
                    miałem!)nie utrwalił,bo jak tym "pojedziemy" do swoich szefów,to może być kęsim!
                    hehe
                    • qwerty.tarnow Re: Drogi pamiętniku 26.08.04, 16:20
                      Nam nie powinno. A WAM? Nie wiem, ale WAM to Wojskowa Akademia Medyczna,, a tam
                      wszystko jest możliwe. :-P
                      • lobuzek1 Re: Drogi pamiętniku 26.08.04, 19:33
                        A może Wojskowa Akademia Muzyczna?
                        Bam, bam!
                        • qwerty.tarnow Re: Drogi pamiętniku 26.08.04, 20:08
                          Bam, bam - po głowach?
    • qwerty.tarnow Re: Drogi pamiętniku 27.08.04, 13:41
      A jednak. G-UOP dobrze donosił - czarnoksiężnik nie zaatakował. Czyżby się może
      pogody wystraszył? Bo taka niepewna i na deszcz się zanosi... Grunt jednak, że
      nie przyszedł i latyfundium prądowego mi nie zabrał (a o tej porze to już na
      pewno nie zabierze).
      • qwerty.tarnow Re: Drogi pamiętniku 28.08.04, 13:30
        Dziś już mogę napisać w pełni szczęścia, że walka z mocami ciemności została
        wygrana. :-) (Choć tak naprawdę to te moce ciemności światła dostarczają, więc
        kto tu jest zły, to tak naprawdę zupełnie nie wiadomo.)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka