22.09.04, 20:33
W TV obwieścili że nadeszła. Około 2 godzin temu. :-(((
Ale z drugiej strony: od jesieni jest bliżej do wiosny i lata, niż od lata do
przyszłego lata. :-D
Obserwuj wątek
    • lubona Re: Jesień 22.09.04, 22:10
      Ale to między? Z tym białym na trawie, brrrrrrrrrr.
      • teklat Re: Jesień 22.09.04, 22:12
        lubona napisała:

> Ale to między? Z tym białym na trawie, brrrrrrrrrr.

Może nie spadnie tego roku?????
        • 1gomez Re: Jesień 22.09.04, 22:34
          zimno sie zrobilo to pewnie przyjdzie niedlugo i to biale tez.chociaz cos
          bredzili w telewizji ze w styczniu ma byc +20.jak dla mnie moze byc:)
          • qwerty.tarnow Re: Jesień 22.09.04, 22:38
            Przełom stycznia i lutego 2002 roku - też było bardzo ciepło. W krótkich
            rękawach niektórzy chodzili...
            • lubona Re: Jesień 23.09.04, 00:26
              Pamiętacie w jaką euforię wpadłam po informacji o tych wrzosach? Miała być
              łagodna zima. Nie tak dawno usłyszałam w tym samym pudełku, ze jak ptaki
              odlatują wcześnie ( a ponoć tak właśnie się stało), to zima bedzie sroga i
              wczesna. Jak tu wierzyć prognozom? Nie wie ktoś czasem, co mówią górale?
              • qwerty.tarnow Re: Jesień 23.09.04, 00:28
                Górale mówią to, ... czego nawet najstarsze górlaki nie pamiętają... Lub jakoś
                tak. ;-)
                • lemuriza Re: Jesień 23.09.04, 07:44
                  brrr ale zimno i ciemno, a mnie ( na przekór i aż sama jestem zdziwiona) udało
                  sie obudzić w takim dobrym humorze ( moze dlatego,że tuz przed zasnieciem
                  czytałam genialne opowiadanie J.Harris- takie z gatunku kulinarnych Teklo, co
                  za opis dań :), oj już Harris to potrafi :), no i to opowaidanie jakoś mnie
                  taki "rozanieliło"). No więc, zeby jeszcze sobie jakoś umilić ten deszczowy
                  dzień, kupiłam sobie ciasteczko ( a co tam;)), zjem i do pracy!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka