qwerty.tarnow 22.09.04, 20:33 W TV obwieścili że nadeszła. Około 2 godzin temu. :-((( Ale z drugiej strony: od jesieni jest bliżej do wiosny i lata, niż od lata do przyszłego lata. :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubona Re: Jesień 22.09.04, 22:10 Ale to między? Z tym białym na trawie, brrrrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Jesień 22.09.04, 22:12 lubona napisała: > Ale to między? Z tym białym na trawie, brrrrrrrrrr. Może nie spadnie tego roku????? Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: Jesień 22.09.04, 22:34 zimno sie zrobilo to pewnie przyjdzie niedlugo i to biale tez.chociaz cos bredzili w telewizji ze w styczniu ma byc +20.jak dla mnie moze byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jesień 22.09.04, 22:38 Przełom stycznia i lutego 2002 roku - też było bardzo ciepło. W krótkich rękawach niektórzy chodzili... Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Jesień 23.09.04, 00:26 Pamiętacie w jaką euforię wpadłam po informacji o tych wrzosach? Miała być łagodna zima. Nie tak dawno usłyszałam w tym samym pudełku, ze jak ptaki odlatują wcześnie ( a ponoć tak właśnie się stało), to zima bedzie sroga i wczesna. Jak tu wierzyć prognozom? Nie wie ktoś czasem, co mówią górale? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jesień 23.09.04, 00:28 Górale mówią to, ... czego nawet najstarsze górlaki nie pamiętają... Lub jakoś tak. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Jesień 23.09.04, 07:44 brrr ale zimno i ciemno, a mnie ( na przekór i aż sama jestem zdziwiona) udało sie obudzić w takim dobrym humorze ( moze dlatego,że tuz przed zasnieciem czytałam genialne opowiadanie J.Harris- takie z gatunku kulinarnych Teklo, co za opis dań :), oj już Harris to potrafi :), no i to opowaidanie jakoś mnie taki "rozanieliło"). No więc, zeby jeszcze sobie jakoś umilić ten deszczowy dzień, kupiłam sobie ciasteczko ( a co tam;)), zjem i do pracy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś