muszkieterbus 06.02.05, 20:51 witam na buskim forum jak uważasz lepiej busem czy pks podróżować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muszkieterbus Re: bus czy pks? 09.02.05, 21:46 zero odpowiedzi? halo, czy w busku ktoś jest? uu!!!!!!!! JEST TU KTO !!! ? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
palec216 Re: bus czy pks? 31.07.05, 13:38 oczywiście że bus sam jestem włąscicielem firmy busiarskiej i nie widzę nic lepszego od busa Odpowiedz Link Zgłoś
celestynow Godziny Odjazdów Prywatnych Autobusów / Mikrobusów 23.06.06, 22:45 www.busy.info.pl ^ www.minibus.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
como-it.pl Re: Godziny Odjazdów Prywatnych Autobusów / Mikro 05.10.07, 13:36 ;-) super Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Sloggi - jestes wszedzie 01.10.06, 02:03 Moze mi doradzisz czym dojechac z Warszawy do Buska Zdroju? Szybko i wygodnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Sloggi - jestes wszedzie 01.10.06, 10:38 Jedyne co znalazlam, to dwa bezposrednie polaczenia PKS z Warszawy do Buska Zdroju, czas jazdy 4 godziny 25 minut. Czy nie ma jakiejs innej opcji? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Sloggi - jestes wszedzie 12.04.07, 22:22 No bywam wszędzie. Inne opcje to przez Kielce. Odpowiedz Link Zgłoś
nadiabz Re: bus czy pks? 18.10.06, 16:39 Zawsze wybiorę Bus niż Autobus. Szybciej , wygodniej i schludniej a przede wszystkim taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: bus czy pks? 12.04.07, 22:29 nadiabz napisała: > Zawsze wybiorę Bus niż Autobus. Szybciej , wygodniej i schludniej a przede > wszystkim taniej. W busie wygodniej? ps. o ile taniej, nie rozśmieszaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ziubelek Re: bus czy pks? 01.12.06, 21:00 moim zdaniem to lepiej jest busem:) ja niestety codzniennie w jedna strone dojezdzam ok 45-50 minut. czasem jest tylko ciasno, duzo ludzi korzysta z tego rodzaju przewozu:) Odpowiedz Link Zgłoś
praszka.m Re: bus czy pks? 05.12.06, 09:38 Wygodniej napewno nie jest Busem bo ciasno i niewygonie , a jak sami piszecie i tłoczno.Tyle tylko że jednorazowy bilet jest tańszy. Najlepiej kupic bilet miesięczny na autobus i wtedy wychodzi taniej a kąfort jazdy jest lepszy , prznajmniej wchoidzisz na stojaco do autobusu. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: bus czy pks? 12.04.07, 22:31 ziubelek napisała: > moim zdaniem to lepiej jest busem:) > ja niestety codzniennie w jedna strone dojezdzam ok 45-50 minut. > czasem jest tylko ciasno, duzo ludzi korzysta z tego rodzaju przewozu:) Masz miesięczny na bus? Odpowiedz Link Zgłoś