qwerty.tarnow Re: Jerzy Dudek!!! 25.05.05, 23:38 I wcale nie trzeba meczu oglądać! Wystarczyło przed chwilą wejść na relację on- line na WP. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Jerzy Dudek!!! 26.05.05, 23:05 Dwa wazne i ciekawe mecze w jeden dzien . Choc dla mnie 0-5 w derbach tak jakby wazniejsze:)Od tych wrazen sportowych to dzis mnie boli...watroba:)Ale jak wiadomo kibicowanie wymaga poswiecen;) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Jerzy Dudek!!! 27.05.05, 12:26 Polonia padła bez ekscesów? Grzeczni byliście?Bo nic do mnie nie dotarło.Ciekawe,jak w Płocku podsumujecie sezon?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Jerzy Dudek!!! 27.05.05, 16:03 Padla jak Golota :D Co do grzecznosci : www.legialive.pl/galeria/galeria.php?id=22 :):):) NA szczescie mecz w Plocku nie bedzie dla nas "nozem na gardle" Puchary juz mamy na 99% pewne a taki byl plan minimum. Musimy zdobyc 1 pkt a gramy teraz u siebie z GKS ;)A Dziurowicz juz zapowiada ze nie wie czy wogole przyjada do nas ... Ale za to Wisla P ma szanse zakfalifikowac sie :) Choc jak osobie przypomne ich ostatnie wystepy w europejskich pucharach to ...moze lepiej zeby nie Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Jerzy Dudek!!! 27.05.05, 16:06 Chyba z ciekawości jednak wybiorę się na ten mecz.:)) Może gdzieś sobie pomachamy!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Jerzy Dudek!!! 27.05.05, 16:14 Baaa Nie da rady innaczej :( A zrobiloby sie jakiegos [wiadomo co ] Ps kwalifikuje sie oczywiscie a nie kfa Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jerzy Dudek!!! 27.05.05, 16:15 caro333 napisał: > Może gdzieś sobie pomachamy!:)) W ukrytej kamerze ochrony stadionu? W trakcie czynności procesowej o nazwie "okazanie". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Jerzy Dudek!!! 27.05.05, 16:17 Spoko,spoko,mam chody u ochrony stadionu!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jerzy Dudek!!! 27.05.05, 16:20 Ale okazanie to już nie u ochrony. To w innym budynku i wczasie tzw. 48 godzin. :-P No, chyba że wejdzie w grę tryb przyspieszony... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Jerzy Dudek!!! 27.05.05, 16:22 Okazanie powiadasz Qwert ...no coz bylaby okazja do spotkania forumowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jerzy Dudek!!! 27.05.05, 16:25 Ale tylko w kibicowskim gronie... ;-) No, chyba że miałoby to być okazanie: o! ten to mi powiedział brzydko - rozpoznaję sprawcę. :-D Czego Wam serdecznie życzę (tzn. żebyście jesli jużmusicie być - byli zawsze po tej drugiej - właściwej - stronie). Odpowiedz Link Zgłoś