krater-g 31.03.06, 11:09 Nareszcie mamy swoja stronę: www. krater.cba.pl. Pozdrawiam. Mieczysław i KRATER Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tar75 Re: Zespół KRATER z Gorlic 31.03.06, 11:13 Cos nie dziala tamten link ale ten tak: krater.cba.pl/index2.html Ale zespol HAHAHA :DDDD HEHE :P Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zespół KRATER z Gorlic 31.03.06, 15:27 W swojej branzy, calkiem, calkiem. Poprawcie tylko pisownie "zespol 5-cio osoby"... czy jak tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zespół KRATER z Gorlic 31.03.06, 20:53 Mała uwaga co do stronki - skoro te mp3 zamieszczone tam to są zgrane z Waszej płyty przeznaczonej do sprzedaży, to może nie warto było zamieszczać w Internecie pełnych plików z wykonaniem całej piosenki? Wystarczyłyby np. wersje demo utworów trwające 60-90 sek. Jeśli ktoś ma utwór na stronie www, to już nie za bardzo będzie chciał fatygować się do sklepu po CD... No chyba, że ta płyta to jest właśnie wersja promocyjna przeznaczona do nieodpłatnego rozpowszechniania wśród potencjalnych klientów korzystających z Waszych usług muzycznych... :-) Co do mp3 - to przydałoby się też jakieś nagranie "na żywo", tzn. z jakiejś imprezy (jakość nie musi być perfekcyjna - przecież wiadomo będzie, jaki jest to typ nagrania i w jakich "niesterylnych" warunkach został wykonany). Bo czyste, studyjne wykonanie nie zawsze odda należycie to jak wygląda Wasze granie wraz z całym tłem zabawy... Zamieśćcie więc w miarę możliwości kiedyś coś więcej. :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krater-g Re: Zespół KRATER z Gorlic 01.04.06, 15:50 Witam i serdecznie dziekuję wszystkim tak za pozytywne słowa otuchy, jak również i krytyki. Wszystko to zawsze bierzemy pod uwage i staramy się na bierząco korygować. Pozdrawiam i mam nadzieję: do zobaczenia w Tarnowie. Mieczysław i KRATER. PS. Właśnie dowiedziałem się , że zagramy w Hotelu Bristol we wrześniu. br. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zespół KRATER z Gorlic 01.04.06, 19:26 krater-g napisał: > Właśnie dowiedziałem się , że zagramy w Hotelu Bristol we wrześniu. br. No, to ładnie! :-) Tym bardziej, iż lokalnie o zespole grającym na stałe w Bristolu słyszałem same pozytywy, więc to duży sukces a zarazem i docenienie Waszego wykonawstwa, że ktoś skorzytał z Waszych usług. :-) Czyli podbijacie kolejne rynki. ;-) Gratulacje! :-) Odpowiedz Link Zgłoś