sexy_kasia 23.10.03, 20:08 lubisz sexy fotki???? sexy-kasia.prv.pl :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lemuriza Re: come and get me :) IP: *.is.net.pl 23.10.03, 20:13 sexy_kasia napisała: > lubisz sexy fotki???? > > sexy-kasia.prv.pl qwerty, qwerty doczekales sie! Kasia Skowronska! To na pewno ona, ale nie sparwdze, bo sie boje, a nuz jakis diobel wyskoczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: come and get me :) 23.10.03, 21:23 Hm.... jakby to powiedzieć.... Nie gustuję w seksykasiach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: come and get me :) IP: *.is.net.pl 23.10.03, 21:36 teklat napisała: > Hm.... jakby to powiedzieć.... Nie gustuję w seksykasiach.... ale moze qwerty tak? No a gdyby mial pewnosc, ze to Kasia S., ktora jak powiedzial Prezydent Aleksander K. - kocha pol Polski, to z pewnoscia by otworzyl.Prawda qwerty? Tylko badz szczery:) Otworz i powiedz kto tam jest. A moze to podstep mietka? Otwieramy a tam: smakowity paczek, lamiaca sie trzcina, roslina bez nazwy..., qwerty-kawaler, gomez, ktory zamilkl cos ( co sie dzieje?), Gadula ktora cos dzis nie gada, lobuzek, ktory tez cos sie miga... A tak wogole to tak sobie dzis pomyslalam: fajni jestescie, fajnie sie rozmawia . Ciekawa jestem jak dlugo wytrzymamy we wlasnym towarzystwie? jak dlugo Forum bedzie zylo w mniej wiecej takim samym skladzie. No moze powiekszonym, ale z ww. "trzonem". Jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: come and get me :) 23.10.03, 21:44 Ciezko przewidziec lemurizo,to zalezy od wielu prywatnych spraw kazdego z nas. Poki kazdy znajduje czas i checi bywania tutaj to sie spotykamy,mijamy,wymieniamy posty ,lub tylko zostawiamy slad,a czas sobie plynie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: come and get me :) IP: *.is.net.pl 23.10.03, 22:13 tradycja1 napisała: > Ciezko przewidziec lemurizo,to zalezy od wielu prywatnych spraw kazdego z nas. > Poki kazdy znajduje czas i checi bywania tutaj to sie > spotykamy,mijamy,wymieniamy posty ,lub tylko zostawiamy slad,a czas sobie > plynie... Ja wiem, wiem Tradycjo, ze sa w zyciu rzeczy, ktorych nie sposob po prostu przewidziec ( no chyba ze ma sie talent mietka:)), ale taka mysl mnie przeszyla, wiecie jak to czasem jest, nagle czlowiek sobie pomysli o czyms na co wlasciwie nie mozna znalezc odpowiedzi, a wiedziec chcialby. No i tak pomyslalam, ze zzylam sie z Wami, jest fajnie, codziennie tu zagladam, nie zawsze moze pisze, ale staram sie, i pomyslalam: ciekawe jak to dlugo potrwa? Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: come and get me :) 23.10.03, 23:31 Gość portalu: lemuriza napisał(a): > > ale moze qwerty tak? No - może.... Musimy poczekać do poniedziałku, niech się wypowie w kwestii nas nurtującej.... > No a gdyby mial pewnosc, ze to Kasia S., Obawiam się, że nie.... To jest tylko seksykasia, non plus ultra.... > Tylko badz szczery:) TAK! dołączam sie do prośby! > A moze to podstep mietka? A - to mi nie przyszło do głowy, ale ta myśl bardzo mi sie spodobała, Mietek swat! No jasne! Ciekawa jestem jak dlugo wytrzymamy we wlasnym towarzystwie? jak > dlugo Forum bedzie zylo w mniej wiecej takim samym skladzie. No moze > powiekszonym, ale z ww. "trzonem". Jak myslicie? No - mimo wszystko troche się to forum rozrosło w osoby - jak tu pierwszy raz zajrzałam chyba w marcu - to była tu Tradycja, Gomez, czasem Marcin i Mietek. Pojawiała się też czasami Karioka - ale całkiem gdzieś przepadła. Zaraz po mnie pojawiła się tu Gaduła - albo odrobinę przede mną, albo równo ze mną - potem Ty, potem Qwerty, Łobuzek... acha, a nieco wcześniej przed Tobą był Rs.rast, Były Uczeń, Obrońca, którzy - ci trzej właśnie - do tej pory wydają mi się do siebie jakoś podobni, ale o tym juz była mowa i skoro oni twierdzą, że tak nie jest, to trzeba im wierzyć... Ostatnim nabytkiem jest Simba Lew, ale to gość piątkowy.... Nie wymieniłam pewnie wszystkich, ale z pewnością ci wymienieni są najczęściej piszącymi..... Pewnie dałoby sie zrobić jakąś statystykę wpisów, która by to jakoś potwierdziła... Jednego forumowicza specjalnie pominęłam - po co wywoływać duchy z Gumnisk.... Są i stali, i dorywczy uczestnicy, działający z doskoku. Tak więc - trudno powiedzieć, jak sprawy forum dalej się potoczą - ale wydaje mi się, że ono będzie trwać, o ile pojawią się od czasu do czasu nowe interesujące osoby i będą chciały na nim choć na jakiś czas się zagnieździć. A będą się pojawiać, jeśli bedzie się tu cos działo. Ale jest nieźle - od marca liczba wpisów na forum wzrosła chyba dziesięciokrotnie, ciekawa jestem, jak to się rozwijało w podobnych do tarnowskiego forach. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: come and get me :) 28.10.03, 12:04 Forum było, jest i trwać będzie! Czasami z mniejszą aktywnością, czasami z większą. I to że jesteśmy tu wszyscy razem - to jest piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: come and get me :) 23.10.03, 21:40 sexy kasia to nie dla mnie ,jest moze sexy Tomek? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: come and get me :) 24.10.03, 05:41 tradycja1 napisała: > sexy kasia to nie dla mnie ,jest moze sexy Tomek? Cholera ...to nie ja ... Dlaczego nie dali mi rodzice na imie Tomek :)hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: come and get me :) 28.10.03, 11:53 Czego to się nie robi dla dobra publicznego. Sprawdzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow :-((( 28.10.03, 11:57 Pudło! Nic o Kasi S. Ani w ogóle o jakichś dziewczynach. Stronę zaraz przekierowuje na jakiś zagraniczny serwis o "niewiadomoczym". Strona główna nie zdradza treści. Dalej nie wchodziłem. Odpowiedz Link Zgłoś