giks 13.11.03, 21:42 zapraszamy do częstszych odwiedzin i wpisów ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Forum Gorlice pozdrawia Tarnów 13.11.03, 21:49 wlasnie,baaaaaardzo pozdrawiamy serdecznie:)))) i zapraszamy do nas:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: Forum Gorlice pozdrawia Tarnów 13.11.03, 22:00 nie odmowie sobie przyjemnosci odwiedzenia wzs.dzieki za zaproszenie.pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Forum Gorlice pozdrawia Tarnów 13.11.03, 22:02 ja napewno sie bede u was udzielac,:))) wpisalam was sobie do ulubionych, a niechze troche poczuje sie jak w domu!!!!! eheheh tarnow na jedno klikniecie od gorlic czy sacza!!! super:))))balsam na dusze emigranta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Forum Gorlice pozdrawia Tarnów 14.11.03, 12:28 Tarnów wita Gorlice!:-))) Co roku w waszym sąsiedztwie (Magura Małastowska) spędzma Sylwestra na nartach. A w ogole to Gorlice fajne. Parę lat temu byłem u was na rowerze. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Forum Gorlice pozdrawia Tarnów 14.11.03, 16:12 lobuzek ,bardzo mi milo,ze spedzasz z nami mily czas, ciesze sie ze sie tobie podoba,tak jak mnie w Tarnowie,pozdrawiam serdecznie:))))))))))))))))))))))) zazdroszcze tych wypadow w gory i te narty eh:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Forum Gorlice pozdrawia Tarnów 14.11.03, 17:38 Żaden problem. Od Tarnowa na Magurę blisko, górkę macie super, tylko śmigać. a jak u Was śniegu brakuje, to zaraz za Konieczną jest na Słowacji Regetów. Tam zawsz śnieg zaklinają i można śmigać. No i piwo tańsze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Forum Gorlice pozdrawia Tarnów 13.11.03, 23:12 Ostatnio bylam w Gorlicach hohoho i jeszcze troche, Makroregion Malopolska'90 w koszykowce kobiet. Przegralysmy tylko z Glinik Gorlice. Fajne miasteczko, mile wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Forum Gorlice pozdrawia Tarnów 13.11.03, 23:50 tradycja to ty "swoj czlowiek "jestes, dzieki za wpis,zapraszamy na wiecej:))))) ja sie na dobre u was"rozmoszcze" baaaaardzo tu fajnie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Forum Gorlice pozdrawia Tarnów 13.11.03, 23:53 Zapraszamy,czuj sie jak u siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
okropna_gadula Re: Forum Gorlice pozdrawia Tarnów 14.11.03, 00:02 No proszę jak to się południe Polski zjednoczyło na obczyżnie:))) To miłe że tarnowskie forum zostało dostrzeżone za oceanem. Drogie Panie -czy zauważyłyście pewną prawidłowość że na forach regionalnych aktywni są ludzie,którzy z tych miasteczek powyjeżdżali?Nawet niekoniecznie tak daleko jak Wy. Serdecznie pozdrawiam i liczę na Wasz aktywny udziałw forumowych dyskusjach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Forum Gorlice pozdrawia Tarnów 14.11.03, 00:07 gadula tak zauwzylam te aktywnosc , to jest wynik tego ze jak sie wyjedzie to sie widzi co sie stracilo.Latwiej dostrzec to co piekne z pewnej perspektywy.Dla mnie to leczenie tesknoty ktora zawsze bedzie niezaleznie od tego gdzie jestem, pochodze przeciez z poludnia Polski:))))) gadula dzieki za post:) pozdrawiam Cie serdecznie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
okropna_gadula Re: Forum Gorlice pozdrawia Tarnów 14.11.03, 00:23 Wiesz,bo to jest tak:z wiekiem znacznie lepiej widac to co dalej :))) W miarę upływu czasu,przy znacznych odległościach obrazki z młodości się idealizują.Ale tak naprawdę nic nie jest już takie jak było. A bilans zysków i strat związanych z wyjazdem z rodzinnej miejscowości można zrobić (chyba) dopiero po wielu latach. PS.Ja też jestem taką "emigrantką"tylko na mniejszą skalę,bo w Polsce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Forum Gorlice pozdrawia Tarnów 14.11.03, 00:28 W zupelnosci sie z Toba zgadzam:))) To za czym tesknie juz nie istnieje a to co zostalo we wspomnieniach jest oczywiscie,jak mowisz idealizowane.Tesknie przeciez za beztroska dziecinstwa i to nie jest destruktywna tesknota ,to jest raczej cos co pozwala mi na zauwazenie rzeczy pieknych ,takich ktorych nigdy nie dostrzeglabym gdybym zostala w rodzinnej miejscowosci:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Forum Gorlice pozdrawia Tarnów 14.11.03, 00:31 ellenai napisała: > to jest > raczej cos co pozwala mi na zauwazenie rzeczy pieknych ,takich ktorych nigdy > nie dostrzeglabym gdybym zostala w rodzinnej miejscowosci:)))))) Coś w tym jest! Odpowiedz Link Zgłoś