Dodaj do ulubionych

Praca w Lublinie

IP: *.net.pulawy.pl 02.07.12, 12:23
W związku z powrotem do Lublina szukam pracy,szukam,szukam,szukam i nic.
Czy ktoś moze mi pomóc ? W biurze pracy to jakaś ściema z tymi wolnymi miejscami-one są już dawno zaklepane-zajęte.
Szukam obojętnie jakiej pracy,no wiadomo,że agencja itp odpada.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewelina Re: Praca w Lublinie IP: *.net.pulawy.pl 26.09.12, 09:37
      Hej sytuacja na rynku pracy jest bardzo ciężka, ja też szukam pracy albo stażu jako asystentka księgowej, pracownik biurowy. Skończyłam studia, codziennie szukam ofert pracy i cicho nikt się nie odzywa. Byłam w kilku miejscach ale na chwilę obecną nikt nie potrzebuje. Często jest tak, że ukaże się ogłoszenie ale gdy dzwonię to już nie aktualne. Wysłałam ponad 100 cv i nic ale mam nadzieję, że w końcu uda mi się znaleźć pracę. Tobie też życzę wytrwałości w szukaniu pracy.
    • Gość: karolia763 Re: Praca w Lublinie IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.12, 13:55
      Jak wygląda rynek pracy w województwach Polski Wschodniej? Sprawdźcie gdzie jest najlepiej i jak rozkłada się poziom zatrudnienia w poszczególnych sektorach i gdzie warto pracować polskawschodnia.eu/fakty-i-liczby/analiza-rynku-pracy-makroregionu/
    • Gość: faeton Re: Praca w Lublinie IP: *.ip.netia.com.pl 17.07.14, 22:10
      A może praca w domu? www.szmaragdowaliga.com/?sponsor=Jurekos
    • martynetta29 Re: Praca w Lublinie 15.12.14, 12:28
      A może spróbuj pojeździć na inwentaryzacje? Jeździłam 3 lata z rzędu z firmy ISSP, niby stawka jest na stronie podana 8-9 zł brutto na godzinę, ale jeśli zapiszesz się na inwentaryzacje wyjazdowe to na rękę może Ci wyjść nawet do 100 zł za noc. Zawsze to jakieś pieniądze, a praca nie jest ciężka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka