Gość: Maciej354 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 11:58 Zna ktoś bardzo dobrze tą firmę ?Chciałbym z nimi współpracować ale nie wiem czy moge im zaufać, moze ktoś się wypowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Melex Re: Media-it IP: *.eltronik.net.pl 10.01.13, 12:00 Strona uzyskała odpowiednią pozycję w Google. Polecam współpracę z tą firmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Media-it IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.13, 22:05 nie znam tej firmy i nie chcę jej znać. Firma, która sama produkuje sobie pozytywne opinie, z pewnością jest beznadziejna. Moi mili, naprawdę nie sami idioci chodzą po tym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melex Re: Media-it IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 11:56 Mogę wiedzieć o czym ty mówisz ? O jakiej reklamie ? Nie można wypowiedzieć sie na temat firmy z którą sie miało do czynienia ? No lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 58985 Re: Media-it IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 10:59 Ja tak samo, są w porządku Odpowiedz Link Zgłoś