Dodaj do ulubionych

Czym jest spam?

25.11.10, 12:56
Tutaj pokaze co wg mnie i zapewne wielu osob z Podworka jest spamem...z tym borykalismy sie nie tygodniami, nie miesiacami a latami... Nam pisac nie pozwalano, za to tego rodzaju watki powstawaly jak grzyby po deszczu... bywalo, ze wsrod tego typu spamu naszych postow juz nie bylo widac bo wpadalo tego tyle...byc moze wlasnie dlatego tak dalece roznimy sie w ocenach...

www.tvn24.pl/1,251,8,46879287,127014681,4262415,0,forum.html
podjudzanie jednych przeciwko drugim, przypisywanie nickow, w koncu sie okazywalo, ze jestem i Maja i AL i Ulissesem i Bog wie kim jeszcze...

www.tvn24.pl/1,251,8,46785216,126778947,4262415,0,forum.html
ten tekst chyba kazdy Podworkowicz, ktoremu chcialo sie to czytac, znal juz na pamiec, tyle razy to bylo

www.tvn24.pl/1,251,8,46785216,126780937,4262415,0,forum.html
a jakby podobalo Wam sie takie cos?

www.tvn24.pl/1,251,8,46732872,126626588,4262415,0,forum.html
a tutaj raz jeszcze, to samo...bo tego bylo oczywiscie w ilosciach zawrotnych, w miedzyczasie wiele okropnych tych najgorszych watkow poznikalo...

www.tvn24.pl/1,251,8,48327987,130742429,4262415,0,forum.html
a co powiecie na to?

forum.gazeta.pl/forum/w,92835,102414675,102414675,WSZYSTKICH_SWIETYCH_na_forum_TVN24.html
Literko, Deriadezy, Jokker
- to jest spam i moglabym Wam jeszcze pokazac tego cale strony... byly i dokladne opisy plam posmiertnych i opisy jakby wprost z prosektorium, jak rozkladaja sie zwloki - moze dlatego inna mam ocene... bo inne doswiadczenia...
Dzisiaj z przyjemnoscia spogladam na szeroki usmiech wklejony przez Zorro, z przyjemnoscia otwieram forum, bo wiem, ze tam czegos podobnego juz nie zobacze a moze klikne i poslucham jakiejs fajnej piosenki o ktorej sama juz dawno zapomnialam...
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Czym jest spam? 25.11.10, 14:14
      o le!

www.youtube.com/watch?v=pGWqv6VwSKk
      big_grinbig_grinbig_grin
    • al-szamanka Re: Czym jest spam? 25.11.10, 14:29
      Właśnie weszłam na tvn24 i poszukałam spamu trolli. Nietrudne to, bo produkowali tego całe oceany

16.03.2008 00:18
      ~zorientowany

Nareszcie ktoś napisał prawdę o Ulissesie.Zgania głupie baby na gg i wydaje instrukcje a one jak stado niedorozwiniętych baranów ubliżają forumowiczom.A on? Ma czyste ręce.Obrzydliwy typ.

04.06.2009 23:12
      ~Fugga

Z/M 3,08...Trzeba być naprawdę skończonym debilem,żeby codziennie wpisywać infantylne ciumkiszcze i dyrdymały i wysyłać w eter.To przejaw specyficznego,atawistycznego ekshibicjonizmu,który charakteryzuje stare,wyalienowane jednostki,dla których internet stał się swoistą protezą realu.To schizofrenia,która pozwala im jeszcze jako tako funkcjonować na zgliszczach ich podłej rzeczywistości

05.06.2009 00:40
      ~rzeźnik

..to szurnięta baba,zazdrosna i tyla ha ha ha

10.04.2009 16:05
      ~Śmiechsię

Tak to NOWOTWÓR..teŻ chĘtnie siĘ uczĘ!...wiĘc do nauki,misko!

05.08.2009 22:19
      ~nie borowy

Możliwe,ale tu swoimi ubeckimi przesłuchaniami popisał się szef Hardy.Ma wprawę.

06.08.2009 17:20
      ~nautka

Miernota podwórkowa.Sam szajs.

Ulissesie,twoimi partnerami do dyskusji to równi twojej ...
      ... inteligencji komuchy i dawni TW
      ~henri
      / 05.08.2009 19:40

czasy kiedy dreczyl opozycjonistów dobiegły końca. Forum ...
      ... traktuje jak ubeckie przesłuchania
      ~siup
      / 05.08.2009 19:52
      • 1zorro-bis Re: Czym jest spam? 25.11.10, 14:37
        ale dno....
        • al-szamanka Re: Czym jest spam? 25.11.10, 14:44
          I wyobraź sobie, że często bywały dni, gdy takie i gorsze wpisy stanowiły ponad połowę wątku. Nawet wiadomość o śmierci Przyjaciela zbezczeszczono w makabryczny sposób.
          • milky_way_1 Re: Czym jest spam? 25.11.10, 14:56
            Jedni na tym stracili, inni zyskali, jeszcze inni dostali coś co nie ma wartości, nie da się tego wycenić. Są osoby, których nie sposób zapomnieć, wnoszą do życia to co było uzupełnieniem, przyjaźń, ale taka wyjątkową, nie da się jej opisać. smile Mam coś zaległego, miałam wybrać muzykę, wtedy nie wiedziałam jaką, to było zaskoczeniem dla mnie. Dziś wiem.smile
            Tekst linka
          • 1zorro-bis Re: Czym jest spam? 25.11.10, 15:26
            chorzy ludzie.
            • m.maska Re: Czym jest spam? 25.11.10, 15:37
              Owszem Zorro - czasami zastanawialam sie czy przypadkiem nie jest to pewien rodzaj terapii zajeciowej w szpitalu dla psychicznie-chorych. Umozliwic co bardziej niespokojnym pacjentom dostep do internetu... a moze zwykle oszczednosci, zainwestowac w komputery i internet w zamian oszczedzajac na personelu... za cene miesiecznego zatrudnienia jednej osoby, kupuje sie komputer i wtedy oszczednosc przez lata.... piec komputerow, jeden opiekun... kilka dodatkowych etatow odpada a pacjenci sami sie terapeutyzuja i swoje fobie i manie rozladowuja na forach.
              • 1zorro-bis Re: Czym jest spam? 25.11.10, 16:47
                chyba tak. Zawsze to lepiej niz seryjni mordercy...big_grinbig_grinbig_grin
    • m.maska Re: Czym jest spam? 25.11.10, 15:30
      Ups... chyba ten ostatni link nie dziala... to bardzo warto obejrzec...

forum.gazeta.pl/forum/w,92835,102414675,102414675,WSZYSTKICH_SWIETYCH_na_forum_TVN24.html
      • milky_way_1 Re: Czym jest spam? 25.11.10, 15:44
        Czy chorzy... nie sądzę, może nieszczęśliwi, może tylko tak potrafią funkcjonować w tym wirtualnym świecie i pisanie w ten, a nie inny sposób sprawia im przyjemność. Może są bardzo rozgoryczeni, może zawiedzeni światem, może inaczej wyobrażali sobie przyszłość, może życie im się nie ułożyło. Niektórzy na pewno się zmienili, czy na lepsze, czy na gorsze, tego nie mnie oceniać. Patrząc przez pryzmat tych trzech lat warto było dla jednej osoby.smile
        • m.maska Re: Czym jest spam? 25.11.10, 15:54
          Widzisz Milky... Ty doskonale wiesz o czym my piszemy, bo przezylas to na wlasnej skorze...ile razy znikalas? bo bylo tego za duzo?... ile razy kazdy z nas uciekal od tego - nie da sie tego policzyc.
          I uwazasz, ze wklejenie usmiechu, czy linka - to spam?
          • zuza_anna Re: Czym jest spam? 25.11.10, 16:20
            Też sporo przeszłam, i wiem, że to robi Zorek, to nie SPAM. smile
            I nie rozumiem dlaczego się Zorrka czepiają. sad
            --
            Sumitra smile

" Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą!..." Michel Quoist
            • 1zorro-bis Re: Czym jest spam? 25.11.10, 16:51
              bo ja jestem niespokojny duch. Ale nikomu krzywdy nie robie. A jak mnie przylapia na "dziadostwie", ktore niechcacy popelnilem to potrafie przeprosic...Ale jak mnie ktos wkurzy to wale "prosto z mostu" bez ogrodek. Co mysle. big_grinbig_grinbig_grin
              P.S
              Nie wszyscy to lubia. To FAKT.big_grin
          • milky_way_1 Re: Czym jest spam? 25.11.10, 16:22
            To są prywatne fora, więc mają swoje wewnętrzne ustalenia, tematy. Czasem ktoś nie ma w danym dniu ochoty pisać, lub co innego zaprząta jego głowę, a może lubi pobyć i tylko chce zaznaczyć swoją obecność bo nie ma nic w danym dniu do powiedzenia. Są różne charaktery i nie zawsze dana osoba jest wylewna, czy też rozsadza ją energia, więc może umieścić piosenkę, uśmiech, że jest obecna. Mnie najbardziej przeszkadzały wulgaryzmy. Zresztą ile osób, tyle może być sposobów patrzenia na świat i możliwości wyrażania siebie. Za grzecznie mnie mamusia wychowała, nie nauczyła mnie draństwa, to net był czarną magia stosunków międzyludzkich. Teraz nie mam oporów napisać co myślę w sposób kulturalny. To była dobra szkoła i o tym wiesz. Wiesz czego się nauczyłam pewności, że nie myliłam się, że miałam rację, że dobrze postępowałam i dalej postępuję tak jak uważam. Chciałam się spotkać kiedyś z osobami z którymi rozmawiałam, ale nie chciały się spotkać. Teraz wiem dlaczego, ale nie ma to największego znaczenia. Zyskałam coś, co nie każdy zyskał i tego nikt nie przekreśli. smile
        • 1zorro-bis Re: Czym jest spam? 25.11.10, 16:48
          niewyzyci, rozgoryczeni, wsciekli...zli?
    • jokker39 Re: Czym jest spam? 25.11.10, 16:47
      Nie mylmy spamu od trollingu, Masko smile
      Mimo, że miałem już się nie wypowiadać, to jeszcze raz się odezwę. Od kiedy Zorro pożegnał się z Lożą, wchodził i większość wątków okraszał nic nie wnoszącymi uśmiechami z różnymi znakami interpunkcyjnymi. Nie mam nic przeciwko uśmiechom, kto mnie zna, wie dobrze, że często się uśmiecham, na co dzień, w listach, czasem wklejam sam uśmiech na forum. Uśmiech to wyrażenie sympatii, a ja ją mam dla bardzo wielu osób smile
      Początkowo Zorro zamieszczał sam śmiech

Re: Przeciwko gromadzeniu książek
      Autor: 1zorro-bis 09.11.10, 08:19
      Dodaj do ulubionych
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      ....big_grin

bez znaczenie czego tyczył temat. Po jakimś czasie doszły linki do youtube. Pomijam szerokie komentowanie tu na Podwórku tego, co się dzieje na Loży, pomijam złośliwości typu: "Dodatkowo na Twoj MINUS przemawia FAKT, ze Ty wiesz, kim ja jestem, co robie, gdzie mieszkam a Ciebie znam TYLKO z imienia. I tez sie zaczynam zastanawiac czy jest ono prawdziwe", które są więcej niż złośliwe, pomijam pouczania nt. jak należy prowadzić forum i jak się tu należy zachowywać. Pozwolę sobie po prostu mieć odmiennie zdanie smile
      Ponieważ Loża i Podwórko to dwa zaprzyjaźnione fora, proponuję, by admini Podwórka w imię deklarowanych przyjaznych uczuć, zakończyli sprawę i nie pisali więcej o spamie, kasowaniu wątków, itp.

smile
      • 1zorro-bis Jokkerku....nie manipuluj, O.K? 25.11.10, 16:57
        nie wklejaj mojej odpowiedzi do Ciebie z PODWORKA w polaczeniu z moimi "emotionkami" i linkami na LOZY, bo to nieuczciwe, i dobrze moj drogi o tym wiesz.
        A zeby Ci jeszcze cos na koniec wyjasnic: na LOZY powiedzialem "CZESC" i...poszedlem. Na skutek prywatnych maili osob z LOZY do mnie zebym sie nie wyglupial i wracal chcialem w ten sposob zaakvcentowac moj powrot. Bo ja - w przeciwienstwie do wielu - sie nie obrazami zapominam. Bo to bez sensu. Pisalem rowniez z Toba PRYWATNIE z mojego domowego maila. Widze, ze nic do Ciebie nie dotarlo. Szkoda. Zastanowiles sie dlaczego niektorzy rowniez LOZE opuszaczaja? Wiesz chyba o kogo chodzi.big_grin
        • jokker39 Re: Jokkerku....nie manipuluj, O.K? 25.11.10, 17:10
          Przykro mi, ale to Ty od samego początku manipulujesz. Nie umiesz rozstać się po męsku. Szkoda. Twoje listy to głównie linki do portali społecznościowych. Mało było tam dialogu i proszę nie wmawiaj mi, że cokolwiek mi próbowałeś wyjaśniać.
          Nie wmawiaj mi też, że ktoś z Loży odszedł. Proszę Cię, nie pisz do mnie więcej i nie komentuj tego, co się pisze na Loży.
          Nie żywię urazy, miło Cię było poznać. Poprzestańmy na tym smile
          • 1zorro-bis Re: Jokkerku....nie manipuluj, O.K? 25.11.10, 17:28
            Jokker, nie chce mi sie juz z Toba dyskutowac, bo to bez sensu, nie uwazasz?
            Do Ciebie ani w zartach ani serioznie...nic nie dociera. Wiec jestem chyba zbyt malo inteligentny, zeby do ciebie dotrzec. O jakim rozstaniu "po mesku" Ty mowisz? Czy my jakas para kochankow, czy co....? Ty forum jak malzenstwo traktujesz, czy jak? Bo za tepy chyba jestem zeby Twoj tok rozumowania zrozumiec. Moje "linki" to linki do portali spolecznosciowych? Nie bardzo rozumiem...a jesli nawet, to to tez zabronione? No, niewiedzialem....Moj drogi, do Ciebie na pewno nie bede juz pisal i mozesz z czystym sumieniem rowniez moj prywatny adres z Twojej skrzynki usunac. Na koniec Ci powiem: nie lubie zaklamania.
            P.S
            A kto odszedl a kto nie, to na pewno na forum publicznym nie bede Tobie ujawnial. A komentazy o LOZY czy innych forach na pewno mi nie zabronisz. Zyjemy w koncu w wolnej Europie. Milego dnia.big_grin
    • deriadezy Re: Czym jest spam? 25.11.10, 16:49
      Wywołana, czuję się w obowiązku wyrazić swoje zdanie.
      To, co Was spotkało, jest niezaprzeczalnie czymś podłym, coś, co bardziej podlega formie cyberstalkingu, a nie spamu. Współczuję.
      Czym dla mnie jest spam.
      Ano uporczywym powielaniem treści, rozumiem, że komentarze Zorra były nimi przepełnione.
      Pominę osobiste odczucia, które podsuwały mi uporczywa myśl, iż Zorro kpi sobie, nie tylko z gospodarzy ale i gości.
      Źle się stało, że Zorro przeniósł swoje animozje tutaj, dotąd byłam przekonana o sympatii łączących oba fora.
      No cóż.
      • 1zorro-bis Deriadezy.... 25.11.10, 17:01
        o jakich Ty animozjach na Boga mowisz? Wypusc troche powietrza, usmiechnij sie, zastanow. A zycie bedzie przyjemniejsze. Ja kpie? Owszem. Czy to niedozwolone? Jesli ja bede idiotyzmy pisal i sie wymadrzal jak jajko do kury to nie bede rowiniesz mial niec "naprzeciwko2 jesli sobie ze mnie pokpisz. Nartomiast pouczanie doroslych ludzi co wolno a co nie to lekka przesada, nie sadzisz?.D
        • 1zorro-bis Re: Deriadezy.... 25.11.10, 17:16
          troche poczucia humioru....angielskiego!

www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE
          big_grinbig_grinbig_grin
          • milky_way_1 Re: Deriadezy.... 25.11.10, 18:05
            Angielskiego humoru nie lubię ciężki jest, raczej tym nie rozśmiesz. Zastanawiam się, czy takim rozrabianiem wszedłbyś do każdego środowiska. Słyszałam mądre słowa. Buzia kłapie, buzia łapie. smile Może w podróż, chwytając wiatr w żagle. Morze to żywioł nie do ogarnięcia, a jednak ma w sobie piękno, moc. Sztormy są rewelacyjne.smileTekst linka
            • 1zorro-bis Re: Deriadezy.... 25.11.10, 18:09
              angielski humor jest ciezki? No coz...a jaki jeszt lekki? Niemiecki? Polski? Amerykanski?
              A co Ty rozumiesz pod "rozrabianiem" ? Chetnie poslucham. wiesz, czlowiek w kazdym wieku sie uczy.... Jesli chce. big_grin
              • milky_way_1 Re: Deriadezy.... 25.11.10, 18:35
                Uczy się uczy unikać tego co nie lubi. To może humor peruwiański będzie w sam raz...smile Tekst linkahttps://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_curtsey.gif Zwracasz uwagę swoją osobą uwagę wszystkich piszących na Loży i Podwórku. Jak widać nie ma akceptacji dla takich zachowań, a Ty masz dobrą zabawę czyimś kosztem. Przypominasz mi małego fiata bis. Mało się do środeczka mieści a robi duży hałas. Gdy się nie uczy, to stoi w miejscu- zrozumiałe. Czy te nauki dajesz, jesteś tak rozchwytywany ? Bo wiesz, nie ufam osobom nieznanym zanadto. Na manowce możesz prowadzić tą swoją pewnością. Inny mam słownik od Ciebie i szanuje ludzi choć się z nimi nie zawsze zgadzam, a to nas różni jak widać.
                • m.maska Re: Deriadezy.... 25.11.10, 18:40
                  Milky to co piszesz to ogolniki a jakies przyklady?... tak sie sklada ze kazdy zwraca tutaj uwage swoja osoba, kto jest dluzej - ha... Twoja opinia na moj temat jest mi takze znana...wink
                  • 1zorro-bis Re: Deriadezy.... 25.11.10, 19:02
                    mysle, ze Milky tez sie uczy....Tolerancji big_grin
                  • milky_way_1 Masko... 25.11.10, 19:18
                    podanie pisać nie zamierzam, szkoda na to czasu. Osobiście Cię nie znam tylko wirtualnie.smile Nie trzeba przykładów, wystarczyło czytać posty, na pewno osoby zainteresowane wiedzą o czym piszę. Dalej to jest nieproduktywne i nie wnosi nic do rozmowy i tego by się przybliżyć do sedna jakiejkolwiek sprawy. Czy ważne kto jest dłużej, czy to jakim jest człowiekiem. Choć nie byłam długo na Podwórku, to jednak coś mnie ciągnie nie koniecznie w jego rejony. Lubię pływać statkiem, uwielbiam rejsy, bieganie po dżungli też, liany, a zwierzęta to moi bracia młodsi.https://emoty.blox.pl/resource/papa.gif Tekst linka
                    • m.maska Re: Masko... 25.11.10, 19:33
                      Wiesz Milky - ja, jak wiele osob wie, jestem umysl scisly, ale w okresie ogolniaka bylam mistrzynia w laniu wody, zwlaszcza z przedmiotow humanistycznych, bo jako urodzony len, oczywiscie wciaz czegos, gdzies nie przeczytalam i zalegalam z jakimis lekturami, ale w wodolejstwie naprawde bylam swietna... tylko z tego juz wyroslam i teraz siegam po logiczne argumenty, ktore mozna krok po kroku udowodnic - taki nawyk zawodowy... smile jak pa, to pa....
                      • 1zorro-bis Re: Masko... 26.11.10, 07:17
                        o...jak ja nie cierpie "lac wody"...Tak sie przez pare szkol "przesliznalem" i teraz tylko "skroty myslowe"! .....!....big_grinbig_grinbig_grin
                        • 1zorro-bis Masko... 26.11.10, 07:55
                          na Twoja poczte poslalem ci troche "spamu". Zerknij...big_grinbig_grinbig_grin
                    • 1zorro-bis Re: Masko... 26.11.10, 07:15
                      no...Milky - takie lagodne teksty sa najfajniejsze...big_grinbig_grinbig_grin
                      A to ten paskudny "spam" ode mnie:

www.youtube.com/watch?v=34I7LZwQdes
                • 1zorro-bis Re: Deriadezy.... 25.11.10, 19:01
                  FAKT.Nigdy nie lubialem byc mdly. To moj zawod. Czy rozrabiam? Chyba nie . Bo nikogo nie obrazam, nie zaczepiam, nie atakuje. Komentuje tylko rozne zdarzenia i czesto mam odmienne zdanie od wiekszosci. Ale...to moze dlatego, ze baranem ani owieczka nie jestem?
                  Stada i owczego pedu nie trawie. FIAT-Bis mowisz? E...., to raczej jak juz Abarth bez tlumika. Glosny, szybki i pewnie trzyma sie drogi....big_grinbig_grinbig_grin
      • al-szamanka Re: Czym jest spam? 26.11.10, 12:53
        Wydaje mi się, Deriadezy , że sympatia nadal łączy oba fora, przynajmniej ja uważam, że nieco odmienne zdanie w jednej kwestii nie jest w stanie tej sympatii zniszczyć. Byłoby to niepoważne.
        Pozdrawiam smile smile
        • 1zorro-bis Re: Czym jest spam? 26.11.10, 13:05
          i ja jako "zbrodnierz spamowy" i glowny "winowajca" do Twojego apelu sie i ja dolaczam....big_grinbig_grinbig_grin

no i oczywiscie , tradycyjnie troche "spamu":

www.youtube.com/watch?v=-XQybKMXL-k
          big_grinbig_grinbig_grin
          • milky_way_1 Re: Czym jest spam? 26.11.10, 13:16
            Pogoda więc na Podwórku wygrywasz.smile Kumpel grał w zespole na trąbce, nieraz byłam na ich występach fajnie grali.smile Przesadzasz jak zwykle, "załóż worek pokutny smile Idę bo zaraz wpędzisz mnie w winę, gdyż też umieszczam piosenki.winksmile Tekst linka
            • 1zorro-bis Re: Czym jest spam? 26.11.10, 15:21
              przesadzam? Zapewniam Cie ogrodnikiem nie jestem. Nie moja profesja. Prace w ogrodku to domena zony. Pogody tez nie przepowiadam. niebezpieczna praca. Byl taki jeden, szwajcar ale ga sadza. Za gwalt. Na pewno nie na pogodzie....
              I jak zwykle troche "spamu"....

www.youtube.com/watch?v=bR3K5uB-wMA
              big_grinbig_grinbig_grin
              • milky_way_1 Re: Czym jest spam? 26.11.10, 22:49
                Małym ogrodnikiem jestem, lubię kwiaty doniczkowe i przesadzam gdy trzeba ( A w moim ogródeczku rozkwitała róża, w moim ogródeczku rozkwitała róża, poczekaj Jasieńku, poczekaj Jasieńku, poczekaj Jasieńku aż urosnę dużasmile) Pogodę mogę zacząć przepowiadać jak mnie korzonki zaczną łupać, a siedzieć.... można by wymienić kilka miejsc, gdzie się siedzi i to całkiem wygodnie, znaczy się jedno to tron, iście wygodny i cieplutko tam jest.smile Jak tak wygląda spam, to oby było go jak najwięcej wyprodukowanego przez znakomite zespoły.smile Blusik Tekst linkahttps://emoty.blox.pl/resource/muza.gif
                • 1zorro-bis Re: Czym jest spam? 27.11.10, 14:11
                  tys pikne....kiss
                  a to?
                  www.youtube.com/watch?v=YEi7GPkxfsE
                  tongue_out
                  • milky_way_1 Re: Czym jest spam? 27.11.10, 15:10
                    Dziwnie Cię odbieram Zorro. Jak mam się kierować sercem, to przyznam jesteś bardzo zakręconą osobą w tym co robisz. Nie ma spokoju w Twych poczynaniach tylko haos.
                    Tekst linka
                    • 1zorro-bis Re: Czym jest spam? 27.11.10, 15:22
                      Chaos ??! (sorry, ale chyba sie pisze przez "ch" ?) Jestem taki poskladany, ze az sie sam czasem siebie boje....devil......wink
                      • milky_way_1 Re: Czym jest spam? 27.11.10, 15:36
                        Jak nie ma się czego, to i dobry błąd ortograficzny.smile Przy gotowaniu obiadu takie teksty normalność. Nie jest to z Twojej strony zabłyśnięcie intelektem wytykanie błędów, bo na takie nawet nie zwracam uwagi. Poskładany jak zapałki w pudełeczku. smile Baw się dobrze, szkoda czasu na przekomarzanie się, to bezowocne całkowicie. Pa. smile
                        Tekst linka
                        • 1zorro-bis Re: Czym jest spam? 27.11.10, 15:40
                          ja sie nie przekomarzam tylko grzecunie odpowiadam wink.
                          A bledow nie wytykam (ortograficznych ) bo sam je robie . dlatego dalem znak zapytania bo nie bylem pewny....smile

A co Ty taka przewrazliwiona "przy sobocie" ?....tongue_out
                          • milky_way_1 Re: Czym jest spam? 27.11.10, 15:55
                            Całkowicie mi to lotto Zoruniu. Krowa ma dłuższy i się nie chwali. Schowaj bo Ci muszka nasika na języczek. Nie bawię się w takie dziecinady, śmieszy mnie to bardzo. Ani mnie to ziębi, ani grzeje i robisz to specjalnie. Nie mam czasu na takie głupotki. smile
                            Tekst linka
                            • 1zorro-bis Re: Czym jest spam? 27.11.10, 16:04
                              eeeee...ide sobie, bo klotliwa dzisiaj jestes. crying
                              Nie mam "weny" na cos takiego....uncertain
                              • milky_way_1 Re: Czym jest spam? 27.11.10, 17:14
                                Ma być rozmowa na Twoich warunkach.smile
                                Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy.smile

Tekst linka

Siłą wejrzenia

W jednym uśmiechu się narodził, w jednym uśmiechu wzleciał
                                W jednym mnie także zaczarował, w sercu na zawsze zamieszkał
                                W spojrzeniu lekkim namalował, w spojrzeniu jednym stworzył
                                Spojrzeniem zawsze mnie smakował, w jednym spojrzeniu odżył

Dotyku myśli, magii w Twych dłoniach … o jednym tylko marzę
                                By się zatracić w Twych jasnych oczach, pięknych jak nieba szafir
                                Każdego ranka w nich się przeglądam, usypiam, wstaję rano
                                Nimi mnie pieścisz codziennie wieczór, mówisz mi wtedy dobranoc

W nich jestem sobą, to lustro czyste, czerpię mą radość siłą tworzenia
                                Twe modre oczy codziennie bystre, pieszczą dotykiem siłą wejrzenia
                                W każdej rozmowie, w ciszy wieczorem, mówią mi więcej niż trzeba
                                W nich się przeglądam jak w lustrze wody, gdy mnie zabierasz do nieba

W zwierciadle duszy

Bo Twoje oczy są tak łagodne, troskliwie patrzą co rano
                                Świecą jak gwiazdy na nieboskłonie, gdy wieczór mówisz dobranoc
                                Swoim błękitem, kolorem marzeń, cudne jak z bajki kwiaty
                                Którą pamiętam z mych lat dziecinnych, jasne szafiru bławaty

Kochane oczy zwierciadłem duszy, odbiciem myśli, marzeń
                                Radości, smutków, najgłębszych wzruszeń i najpiękniejszych zdarzeń
                                Czyste jak wody w górskich potokach, jak głębia wody w morzach
                                Są jak szmaragdy, jak szafir rankiem, jak błękit nieba w zorzach

Lekko przykryte w powieki mgnieniu, patrząc w dal tajemniczą
                                Lecz gdy uśmiechem Cię witam wieczór, zaglądasz w me serce milcząc
                                Słowa są wtedy zbędne bo myśli, w zwierciadle duszy czytasz
                                To Twoje oczy w moje wpatrzone, miłość jest w nich ukryta

• 1zorro-bis Re: Czym jest spam? 27.11.10, 17:57
                                  .............devil
                                  • milky_way_1 Re: Czym jest spam? 27.11.10, 19:49
                                    Oj nieładnie, nieładnie różki Ci urosły.kiss Wydaje mi się żebyś mnie zwymyślał tylko nie możesz tego zrobić. Jak z Tobą rozmawiać. Nic nie można powiedzieć bo się wkurzasz, twardy orzech do zgryzienia. Wiewiórki mają sposoby, ja tylko młotkiem, ale Ciebie trzeba delikatnie, więc słownie po jakiemu. Ślązaczką nie jestem, to odpada, a po niemiecku nie naumiałam się bo w Polsce mieszkam, więc widzisz ciężko przychodzi nam konwersacja. Nie wiem po co się denerwujesz, rozmowa jest miła więc uśmiech wskazany.smile
                                    • 1zorro-bis Re: Czym jest spam? 28.11.10, 08:10
                                      ...........cool......piwo.....smile

www.youtube.com/watch?v=bRk7q-ROOmA
                                      big_grin
                                      • milky_way_1 Re: Czym jest spam? 29.11.10, 00:06
                                        Pamiętam jak dziś. smile Tańczyłyśmy do tego w szkole na apelu, choreografię same ułożyłyśmy. Magnetofon szpulowy kojarzy mi się z tą piosenką. Dobranoc, miłych snów.smile
                                        Tekst linka
                                        https://www.nowetapety.pl/screen/planety-zima-300x225.jpg
                                        • 1zorro-bis Re: Czym jest spam? 29.11.10, 07:09
                                          to Video u mnie niestety nie jest dostepne. Ale "fotka" ladna....smile
                                          • milky_way_1 Re: Czym jest spam? 29.11.10, 11:27
                                            Mieszkasz poza granicami kraju ? Nie czytam więc nie wiem.
                                            To jest piosenka Celin Dion- Destin.smile
                                            Teraz świątecznych i ozdobnych jest dużo, o jakich tylko zamarzymy. Tego brakowało mi kiedyś i makowca, który się nie udał, ale zapach roznosił się po Podwórku. Literki nie zawsze oddawały nastrój chwili, a piosenka śpiewana i do tego filmik niekiedy ma siłę przekazu większą, gdy to samo oglądają inne osoby. Bardzo świątecznie, zimowo i puszysto się zrobiło. Na zewnątrz zima okryła świat ciepłą puszystą kołderką. Na pobliskich drzewach choć nie ma liści, za to jest bardzo dużo jemioły. Wyglądają jak letnie zielone z listkami, tylko same koniuszki zdradzają, że gałązki są bez nich. Przed oknami mam duży plac zabaw i dzieciaki biegały zostawiając ślady, dróżki, niektóre częściej, inne rzadziej uczęszczane. Rosną też krzewy śnieguliczki białej i często przylatują małe ptaszki na zimowe przysmaki, a obok jest jarzębina, jeszcze nie zdołała pogubić wszystkich korali. Kiedyś były cukierki, a w środku owoce jarzębiny. W smaku ciut gorzkawe, ale wtedy były rarytasem. Na Podwórku pięknie, świątecznie się zrobiło. Pachnie jodłą, jest cudowny nastrój i ciepło oświetla twarz. Rozmarzyć się można, błogie ciepło rozlewa się po sercu. Kiedyś, ktoś chciał przesłać głos piosenki, marzył o tym by można było. Teraz na tym forum to możliwe. Miłego dnia i całego tygodnia, oraz ciepła w sercu na zbliżające się święta życzę.https://emoty.blox.pl/resource/drinkcola.gif
                                            Tekst linka

https://www.nowetapety.pl/screen/balwan-swieta-300x225.jpg
                                            • 1zorro-bis Re: Czym jest spam? 29.11.10, 11:31
                                              no, mieszkam, mieszkam! Od....X lat! piwo
    • 1agfa Re: Czym jest spam? 27.11.10, 14:37
      Poczytałem linki, Maskoze starego miejsca, z czasów dawnych. I myśle sobie, że niezmiernie silni wszyscy byliśmy (oczywiście jedni mniej, inni bardziej), tkwiąc tam...i czytając te żałosne, nużące i męczące wpisy, oblegające wątek. Tkwilismy, aby móc ze sobą rozmawiać . Znosząc ten zalew brudów i "kłód" (to Hardego nazwanie wink z samozaparciem, dla wymiany pozdrowień, opowieści, kontaktu. Krzepiącego, bo się udawało, pomimo wszystko, udawało się! smile
      A o sobie? Zobaczyłem, jak byłem wylewny, otwarty, niebaczny i nieświadomy, tak o sobie gadając, gadając.
      Od razu widać, że internet był dla mnie nieznaną, nieoswojoną ziemią.
      Tak, to dopiero był spam, prawdziwy spam, te ..olerne wpisy czyjeś. Łyżka dziegciu? Nie, cała kwarta! Znieślismy to, pokonali wytrwałością -sam sie dziwię. Jakże TU jest inaczej! smile smile
      A muzyka? Niech gra smile, a także lubię - przyznaję sie bez bicia - od czasu do czasu jakiś obrazek, foto; to przeciez ilustracja mowy. Przybliża wypowiedź, jak wyraz twarzy, uśmiech smile
      Lepiej się "widzi" i odbiera rozmówcę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka