kicho_nor 11.03.12, 09:40 Widok z okna w kuchni To wcale nie wiosna Ona jest niemrawa To sztuczna na Orliku Zieleni się trawa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicho_nor Re: Widoki 11.03.12, 09:48 Widok z okna w kuchni: o, idzie sobie pani I tak pomyślałem Że te przy kości Mają w sobie Mało złości Odpowiedz Link
hardy1 Re: Widoki 11.03.12, 09:59 Widok z okna w pokoju Patrzę, tam blok stoi, Okna świecą w słońcu. Przyglądam się bliżej... umyją je w końcu? Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Widoki 11.03.12, 10:01 Na moim osiedlu Znowu pękła rura Kopara odkopie Będzie wielka dziura A jeśli kopara Jakiś kabel drapnie To na moim osiedlu Także prądu braknie Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Widoki 11.03.12, 10:12 Patrzę przez okno , w dole widzę samochody ! A na trawniku obok tylko psie odchody ! Radość bierze bo znak to, że wiosna nadchodzi, Pieski srają ? Niech srają ! A komu to szkodzi ? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Widoki 11.03.12, 10:15 Hen-tam na horyzoncie jakiś dym się niesie, pewnie ogniska palą w Łagiewnickim lesie. Pewnie kiełbachy smażą - widzę to przez szybkę. Grilla mam na balkonie ! Uwędzę se rybkę ! Odpowiedz Link
hardy1 Re: Widoki 11.03.12, 10:27 Spojrzałem przez duże... znów śmieci rozrzucone. Buszował, nie sprzątnął. Kiedyś się wkurzę. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Widoki 11.03.12, 10:41 Kicho_nor a gdzie lezy Orlik, nazwa bardzo znajoma dawno juz tutaj nie mieszkam. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Widoki 11.03.12, 11:11 Pozwolisz, że tu dodam parę słów w temacie, w oddali na balkonie ktoś powiesił gacie, a, że wicher od rana porywami smaga, gacie (biało-czerwone) są tak, jakby flaga ! Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Widoki 11.03.12, 11:30 Orlik proszę Lusi To wypasione boisko Bo tak wypasiony Orlik Być musi Gdzie ten Orlik pytasz Gdy ktoś do Muzeum Lotnictwa Bieży To ten Orlik no prawie w pobliżu, se leży Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: Widoki 11.03.12, 11:28 Ja widzę topole stare i przycięte za nimi trawniki ładnie uprzątnięte znany kasztanowiec świerki... ups!....się zdziwiłem! To tyle urosły kiedy nie patrzyłem? Widzę włoski orzech... no i jakieś krzaczki... chyba się wybiorę i nakarmię kaczki! ] Odpowiedz Link
cieplanata Re: Widoki 11.03.12, 12:04 Ja widzę park piękny... uśpiony? Nie juz prawie został wiosna obudzony Już pączki na gałęziach drzew migocą o zobaczcie prawie do okna mi wchodzą Odpowiedz Link
blondynka.2801 Re: Widoki 11.03.12, 14:03 A u mnie za oknem słońca, wiatru w bród i już za chwileczkę wiosny białej cud rozkwitnie jabłonią, wiśnią albo gruszą, a na żółto forsycje niecierpliwe ruszą, fiołek wychynie skromnie i inne bławatki, i magnolia wytworna rozchyli swe płatki, potem w corocznym szaleństwie przyłączy się bez i wtedy wreszcie powiem - Ach, jak cudnie jest! Odpowiedz Link
hardy1 Re: Widoki 11.03.12, 15:46 Wróciłem i znów spojrzałem - gdzie te hałdy śniegu, które w zeszłym roku zalegały z brzegu? Wtem...klepnąłem się w czoło! Toż to nie ta zima, chłopie! Hardy, tyś z umu żeś odszedł? W kalendarz spójrz, jełopie Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: Widoki 12.03.12, 13:30 Szpaki mądre ptaki śpiewają dla draki mówią że już ... wiosna do nas dawno doszła! Odpowiedz Link