kicho_nor 08.06.12, 09:43 Byłem na rybach Ryby brały i przestały Na drugim brzegu Jakaś para się tłamsi Ryby widać tam podpłynęły I wytrzeszczają gały Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzys.ltd Re: o rybach teraz 08.06.12, 11:23 Dziwne, mówiono, w rukwi są ślady, lecz Cymcyndrałek nie wierzył - " Wszak głowę mam nie od parady, to tylko bajki są dla młodzieży " Aż tu raz patrzy idzie rusałka cała w rukwianej zieleni - " Hej, Cymcyndrałku, jam Dyrdymałka, musisz się ze mną ożenić! " Odpowiedz Link
kicho_nor Re: o rybach teraz 08.06.12, 11:36 Spotkał sąsiada Nie widział od wczoraj sąsiada A sąsiad do niego mówi Choć powiem ci dyrdymała Odpowiedz Link
krzys.ltd Re: o rybach teraz 08.06.12, 11:46 Chodź , albo nie choć - oto jest pytanie Bo z chociem inne zdanie nam powstanie A z chodź też inne, różne od tamtego Więc się zdecyduj - choć czy chodź - kolego Również pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: o rybach teraz 08.06.12, 11:58 Choć nie wiem o co chodzi Nie szkodzi Jeden pije piwko inny trawkę pali Ale ważny jest czyn produkcyjny I wytop stali również pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
delkos Re: o rybach teraz 08.06.12, 13:16 Ale ważny jest czyn produkcyjny Czyn produkcyjny w 300-tu procentach jeszcze się o nich pamięta....... a potem cisza... i las zielony... i rozumienie... co mówią gawrony potem błysk światła co las odmienia i uczy ... nie wiem czego... niektórych rozumienia... zrozumieć sowę ... lub nietoperza zrozumieć... światło co w magię zmierza... zrozumieć słowo co innym słowem... sąsiad opowie.... I tylko rankiem lub o zachodzie siadasz na ławce i liczysz..... co dzień... słowa i barwy wspólne milczenie liczysz ... niewprawnie ciszy rozumienie... Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: o rybach teraz 08.06.12, 13:21 Ryby widać tam podpłynęły Gdybyś tak ryby dobrze podnęcił... wytrzeszczać gały nie miałyby chęci! Bo jakiś robak lub okruch chleba to jest za mało więcej rybom trzeba! a kiedy słońce stało za chmurą... ryby myślały że one są górą że są ukryte w pełnej cienia wodzie więc pożerować nic im nie szkodzi. Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: o rybach teraz 08.06.12, 14:09 Kichonorze co złapałeś? jakie ryby oszukałeś? bo w jeziorze w którym łowię ryby mają rozum w głowie trzeba nieźle nagłówkować żeby jakąś upolować.... Okoń, płoć... to jeszcze złapię z sandaczem ... w głowę się drapię... bo to bardzo sprytna ryba... ale ją przechytrzę... chyybaaa(?) Odpowiedz Link