Dodaj do ulubionych

23.11.12, 10:14
Pedofil i bestia.
Katarzynę W. namierzono w Turośni Dolnej z kochankiem.
Okoliczna mieszkanka powiedziała, że wiedziała że to ona bo ona
miała zasłonietą twarz.

Świr 1
Chciał wysadzić budynek sejmu i ogłosił nabór do akcji.
Zgłosiło się czterech, w tym dwóch tajnych agentów.
ABW nie zadziałało od razu tylko chciało aby było rozwojowo

Świr 2
Chce zastrzelić prezydenta, legalnie chce zastrzelić i pyta czy są
legislacyjne warunki.

Wybielacz do odbytu.
Natali poleca (a już teraz nie) taki wybielacz do tego odbytu i tych
takich miejsc intymnych.
Takie wybielone miejsca intymne dobrze się komponują z czarnymi włoskami
co bardzo poprawia estetykę kochania się w dzień.
Obserwuj wątek
    • circe_kirke Re: Wiadomości 23.11.12, 11:21
      Ad.3 - perhydrol tańszy, a przy okazji zabije wszystkie bakterie, wirusy i inne takie. Wystarczy miska, żeby w niej usiąść i gazeta do czytania w trakcie procesu dochodzenia do stanu doskonałej bieli smile
      Poza tym składam wniosek i podanie z uzasadnieniem plus załączniki o umieszczanie podobnych newsów każdego ranka!
      • k.karen Re: Wiadomości 23.11.12, 11:32
        Poza tym składam wniosek i podanie z uzasadnieniem plus załączniki o umieszczanie podobnych newsów każdego ranka!

Dołączam się do w/w smile
    • witekjs Re: Wiadomości 23.11.12, 12:19
      Jeżeli ktoś, nadal będzie uważał, że bycie doktorem, nauczycielem akademickim, byłym redaktorem naczelnym, autorem publikacji, politologiem, Posłem RP w trzech kadencjach - jest równoznaczne z niezwykłym intelektem, powinien uważnie przeczytać poniższe linki.

www.fakt.pl/Posel-PiS-Kazalbym-rodzic-nawet-wlasnej-zonie-po-gwalcie,artykuly,188220,1.html
      pl.wikipedia.org/wiki/Artur_G%C3%B3rski_%28polityk%29
      • kicho_nor Re: Wiadomości 23.11.12, 18:49
        nowy nius:
        Komisja etyki, zwróciła uwagę posłance Pawłowicz(Pis),
        że w czasie obrad nie mówi się: spierdalaj.
        Komisja nie podała zamiennika do słowa spierdalaj
        przez co posłanka Pawłowicz będzie miała duże ograniczenia
        do swojej komunikacji werbalnej
        • hardy1 Re: Wiadomości 23.11.12, 20:39
          Czy "wypierdalaj" może być stosownym zamiennikiem dla posłanki Pawłowicz?
          Zaznaczam, że nie jest to odpowiedni ekwiwalent, z braku trzeciej literki do "pi", znaczy "s". Zawsze jednak lepszy ersatz, niż nic.
          • wscieklyuklad Re: Wiadomości 23.11.12, 22:18
            Warto chyba wpleść akcent partyjny - proponuję jako zamiennik "wy pis dalaj" (przy okazji skojarzy się z Dalaj Lamą co nobilutuje wypowiadającego polecenie).
            • hardy1 Re: Wiadomości 24.11.12, 00:06
              Właśnie o tę trzecią, partyjną literkę chodziło. Czy nobilituje? Zależy z jakiej pozycji spojrzeć...
              • kicho_nor Re: Wiadomości 24.11.12, 08:38
                Sejm głosował i uchylił Macierewiczowi immunitet
                Macierewicz skomentował, że ma nie dającą się ukryć wiedzę
                kto jak głosował.
                Wygląda, że większość posłów już ma przerąbane
                • hardy1 Re: Wiadomości 24.11.12, 10:42
                  Dajcie tylko Antosiowi Dzierż...tfu! - Macierewiczowi możliwość pomachania siekierką. Wtedy porąbie i przerąbie. Do gołej ziemi. Listy proskrypcyjne ma od dawna przygotowane i na bieżąco uzupełniane.
                  • witekjs Re: Wiadomości 24.11.12, 14:20
                    Poseł Nomen omen z PiS, został został zawieszony w prawach członka /rzeczywistego/ przez Prezesa, za swoje wpisy w blogu:
                    "W jednym z wpisów w taki sposób udowadnia, że nie jest antysemitą: "Na co dzień ich istnienie mnie nie interesuje. Mogą sobie być, mogą sobie zniknąć za sekundę i ja tego nawet nie zobaczę. Bo co mnie oni? Natomiast jak mi tu leżą i szkodzą Polsce, a przez to i mi, to mam dla nich tylko jedno - wypier...ać!".

W innym wpisie zastanawiał się: "Czy można w Polsce zrobić referendum nad projektem zastrzelenia Tuska i zbierać pod takim projektem podpisy? Żeby zastrzelenie go jak psa było legalne".

A gdzie wolność słowa ?
                    • hardy1 Re: Wiadomości 24.11.12, 17:31
                      Wolność słowa kończy się tam, gdzie narusza wolność innego człowieka.
                      Nawet na bezludnej wyspie nie ma nieograniczonej wolności.
                      • witekjs Re: Wiadomości 24.11.12, 18:08
                        Czy naprawdę myślisz, że ja tego nie wiem? smile
                        • hardy1 Re: Wiadomości 24.11.12, 18:22
                          W życiu! Wiem smile
                          Tyle że na Podwórko zaglądają nie tylko Podwórkowicze. Wiem, ile z tego było problemów na naszym starym miejscu...
                          Więc "wicie, rozumicie":...wink
        • illmatar Re: Wiadomości 23.11.12, 22:59
          kicho_nor napisał:

> w czasie obrad nie mówi się: spierdalaj.

A Dornowi nikt nie powiedział, że z mównicy sejmowej nie mówi się "gówno" (albo "dupa", już nie pamiętam co powiedział, a ja to usłyszałam), że używa się włącznie słów parlamentarnych? Jak sama nazwa wskazuje tam się wytwarza uzus co jest parlamentarne. Teraz już każdy może wszędzie głośno je wypowiadać, skoro zatwierdzone.
          • hardy1 Re: Wiadomości 24.11.12, 10:44
            Dzięki naszemu parlamentaryzmowi i "uzusom", będziemy mogli publikować "priapeje", bez szkody na wizerunku...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka