29.12.13, 14:08
http://i44.tinypic.com/2ew2j68.jpg
Obserwuj wątek
    • k.karen Re: Orbs 29.12.13, 20:21
      Kichonorze! Rozbawiłeś mnie do łez! Dzięki big_grin
      • hardy1 Re: Orbs 29.12.13, 21:55
        W pierwszej chwili nie zrozumiałem, myślałem, że chodzi o ORBIS. Dopiero po wczytaniu się, zrozumiałem, że to "orbsy", a więc plamy i odbicia na fotkach.
        Czy mam rozumieć, że ktoś nie wyszedł umysłowo z poziomu dziecięcej piaskownicy i wierzy w te bzdury?! Sam mam te plamy na wielu fotkach; tylko popsuły mi zdjęcia.Tak proste do wyjaśnienia, że aż śmieszne, że trzeba by je tłumaczyć dorosłemu. Ale jak ktoś chce się ośmieszać, to niech o tych "orbsach" opowie byle gimnazjaliście. Każdy z nich ma telefon z aparatem foto i chyba każdy zna to zjawisko. Już widzę reakcję młodzieży na bajki o "orbsach".
        Chyba że to żart poświąteczny. Wtedy zrozumiałe. W wigilię zwierzęta mówią ludzkim głosem,, a po świętach "duchy" na fotkach się objawiają.
        • k.karen Re: Orbs 29.12.13, 22:06
          Niestety. Zastanawiam się tylko, czy i ja na starość zacznę wierzyć w krasnoludki big_grin Trudno przewidzieć, jak człowiek będzie się starzał, dlatego proszę żebym mogła od nóg smile
          • hardy1 Re: Orbs 29.12.13, 22:29
            W krasnoludki to jeszcze bym uwierzył... chociaż bardziej o ciemnym kolorze skóry i bez czerwonych czapeczek. Na pustyni Kalahari można takich spotkać. Znaczy, można udowodnić, że istnieją tacy.

Dobrze prosisz, Karen. Jeżeli już się starzeć, to od nóg... głowa niech pozostanie do końca sprawna. Do tego można zadbać o spowolnienie starzenia się nawet nóg. Zależy to przede wszystkim od nas.
            Ale starzeć się odo głowy? A może głowa była stara już od dziecka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka