tan.nawe 29.04.14, 20:42 Fenomen natury. Są takie fora, na które piszą (prawie) same kobiety. Mężczyźni stamtąd uciekają. Czyżby nie odpowiadało im tych kobiet towarzystwo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tan.nawe Re: Płciowe fora 29.04.14, 21:50 Ja nie wiem, czy można się z tego śmiać. To raczej smutne jest... Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Płciowe fora 29.04.14, 21:54 A jakby? A jakby bany odwiesić, transfery porobić, Zorro z powrotem na Kalejdoskop Koguta posadzić z Blondynką- dogadają się , broń Boże sadzać razem Klarę z WU. Szamance dać nożyce niech zciacha żywopłot u Karen. Maski nie dopuszczać do grilla bo przypali a reszta wg upodobań. Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Płciowe fora 29.04.14, 21:59 kicho_nor napisał: > A jakby? > > A jakby bany odwiesić, transfery porobić, Zorro z powrotem > na Kalejdoskop > Koguta posadzić z Blondynką- dogadają się , broń Boże sadzać razem Klarę z WU. > Szamance dać nożyce niech zciacha żywopłot u Karen. Maski nie dopuszczać > do grilla bo przypali a reszta wg upodobań. No, to by wtedy było forum genderowe. Eksperyment do rozważenia. Tylko, że Karen nie ma żadnego żywopłotu. Grilla też nie ma. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Płciowe fora 29.04.14, 22:01 wszystko przetrawię - ale nie blondi kicho_nor napisał: > A jakby? > > A jakby bany odwiesić, transfery porobić, Zorro z powrotem > na Kalejdoskop > Koguta posadzić z Blondynką- dogadają się , broń Boże sadzać razem Klarę z WU. > Szamance dać nożyce niech zciacha żywopłot u Karen. Maski nie dopuszczać > do grilla bo przypali a reszta wg upodobań. Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Płciowe fora 29.04.14, 22:04 fenikss.2972 napisał: > wszystko przetrawię - ale nie blondi Sie da przefarbować. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Płciowe fora 29.04.14, 22:06 a choćbyś na łyso obdziergała i papą pokryła - blondi to stan umysłu - nie ma takiej opcji tan.nawe napisała: > Sie da przefarbować. Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Płciowe fora 29.04.14, 22:09 fenikss.2972 napisał: > a choćbyś na łyso obdziergała i papą pokryła - blondi to stan umysłu - nie ma t > akiej opcji No wiesz! Szkoda by było długich kos... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Płciowe fora 29.04.14, 22:12 nie i koniec !! Oddam Kichonorowi w czynie społecznym tan.nawe napisała: > No wiesz! Szkoda by było długich kos... Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Płciowe fora 29.04.14, 22:16 fenikss.2972 napisał: > nie i koniec !! Oddam Kichonorowi w czynie społecznym Żeby kosynierem był? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Płciowe fora 29.04.14, 22:17 on lubi wyzwania tan.nawe napisała: > Żeby kosynierem był? Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Płciowe fora 29.04.14, 22:30 Nową Panoramę Racławicką. We Wrocławiu takie lubią. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Płciowe fora 29.04.14, 22:38 Zapomniałem o Ulissesie Ulisses mógłby stać na trawniku koło zraszacza imitującego fontannę i swoim pietyzmem robić za Nike z Samotraki Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Płciowe fora 01.05.14, 00:21 O tej Nike myślisz, Kichonorze ? "W wietrznych falach twych wiotkich szat słyszę muzykę Lotu, którego żadne nie prześcigną ptaki, Czarująca bogini triumfu, o, Nike, Co od wieków zdyszana lecisz z Samotraki! Pośpiech potężnych skrzydeł twych powietrze chłoszcze, Niosąc zwycięstwo, sław liście laurowe. Nie pragnę ich. I temu jedynie zazdroszczę, Dla którego w porywie swym straciłaś głowę". Jako zwolennik gender nie będę krzywił nosa na fakt że Nike jest jednak rodzaju żeńskiego... Odpowiedz Link
hardy1 Re: Płciowe fora 29.04.14, 22:20 O kurde. To dopiero byłby eksperyment Ja jednak, doświadczonym będąc przez minione lata, wolę zostać przy swoim - nie zaglądam, gdzie nie chcę. Spokój Odpowiedz Link
hardy1 Re: Płciowe fora 29.04.14, 22:23 Co zaś do "ucieczek z forum", myślę, że to nie jest związane z płcią, tylko z czym innym. Ale to moje zdanie. Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Płciowe fora 29.04.14, 22:28 hardy1 napisał: > Co zaś do "ucieczek z forum", myślę, że to nie jest związane z płcią, tylko z c > zym innym. To może z trzecią płcią? Sporo teraz takich. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Płciowe fora 29.04.14, 22:32 Jako konserwatysta (ja konserwatysta? ) myślę, że jednak nie. To bardziej tradycyjne "zjawisko" Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Płciowe fora 29.04.14, 22:25 hardy1 napisał: > O kurde. To dopiero byłby eksperyment > Ja jednak, doświadczonym będąc przez minione lata, wolę zostać przy swoim No nie bądź takim konserwatystą! Ciebie mogłaby na przykład szamanka jakaś doglądać. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Płciowe fora 29.04.14, 22:30 Pewnie dalej mnie osoby "zainteresowane" doglądają. Ale to już nie mój problem. To ja wybieram, czym się zajmuję i czym interesuję Odpowiedz Link
1agfa Re: Płciowe fora 29.04.14, 22:47 Zbyt mało o forach wiem - chodzić po forach nie mam w zwyczaju wiele są takie fora, które wkurzają! jak trzmiele choć ze mnie gość jest krzepki jak dąb prastary dusza mi mdleje i znów boli ząb zsiniały do Podwórkowych wracam ziem tan.nawe napisała: > Fenomen natury. Są takie fora, na które piszą (prawie) same kobiety. Mężczyźni > stamtąd uciekają. Czyżby nie odpowiadało im tych kobiet towarzystwo? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Płciowe fora 30.04.14, 07:46 kobiet? Raczej......"dam".... tan.nawe napisała: > Fenomen natury. Są takie fora, na które piszą (prawie) same kobiety. Mężczyźni > stamtąd uciekają. Czyżby nie odpowiadało im tych kobiet towarzystwo? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Płciowe fora 30.04.14, 07:49 ......"A jakby bany odwiesić, transfery porobić, Zorro z powrotem na Kalejdoskop Koguta posadzić z Blondynką- dogadają się , broń Boże sadzać razem Klarę z WU. Szamance dać nożyce niech zciacha żywopłot u Karen. Maski nie dopuszczać do grilla bo przypali a reszta wg upodobań......" Ty chyba jednak jakis trening na pilota KAMKAZE przchodziles..... Mnie jednak wywalili po pierwszym dniu.... Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Płciowe fora 30.04.14, 09:31 oglądałem te Twoje fotki Zorro i spodobało mi się bo podzieliłeś czas przed bułą i po Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Płciowe fora 30.04.14, 10:44 Ale Ty to masz zdrowie.....zeby "damom" ciagle cos tlumaczyc. kicho_nor napisał: > oglądałem te Twoje fotki Zorro > i spodobało mi się bo podzieliłeś czas przed bułą i po Odpowiedz Link
hardy1 Re: Płciowe fora 01.05.14, 00:15 To Zorro zapoczątkował nowy podział czasu, który dzieli się na: p.e.b. oraz e.b. Odpowiedz Link
apersona Re: Płciowe fora 02.05.14, 00:02 tan.nawe napisała: > Fenomen natury. Są takie fora, na które piszą (prawie) same kobiety. Mężczyźni > stamtąd uciekają. Czyżby nie odpowiadało im tych kobiet towarzystwo? Są i takie gdzie piszą prawie sami mężczyźni. Militaria to rozumiem, ale czemu FHistoria? Odpowiedz Link
hardy1 Re: Płciowe fora 02.05.14, 07:43 Zainteresowania. Tak jak na jakimś forum "Młode matki", "Kobiety" (czy podobne) będą pisały prawie same kobiety. A na "Sport" czy "Mężczyźni" będą prawie sami panowie. To są jednak... specyficzne, tematyczne fora, jeżeli mogę tak nazwać. Natomiast w wątku mówimy o normalnych, towarzyskich forach, gdzie wirtual odpowiada realowi, pod względem grup towarzyskich - są mieszane. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Płciowe fora 02.05.14, 09:20 Same kobiety, sami mężczyźni?...to nuda na całego Lubię..ten męski punkt widzenia Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Płciowe fora 02.05.14, 09:33 A ja się cieszę! Rudka, Apersona, Myszor. Pięknie nam u-kobiecacie forum! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Płciowe fora 02.05.14, 09:42 sorel.lina napisała: > A ja się cieszę! Rudka, Apersona, Myszor. Pięknie nam u-kobiecacie forum > ! Odpowiedz Link
hardy1 Re: Płciowe fora 02.05.14, 10:42 Czego rżysz jak koń do owsa, hę? Prawdę Panie rzeczą Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Płciowe fora 02.05.14, 10:37 no zawsze to dobry powód do awantury rudka-a napisała: > Same kobiety, sami mężczyźni?...to nuda na całego > Lubię..ten męski punkt widzenia > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Płciowe fora 02.05.14, 10:47 nie mi - Rudej ! hardy1 napisał: > A Ty co? Brakuje Ci innych powodów? Odpowiedz Link
hardy1 Re: Płciowe fora 02.05.14, 11:02 Ja bym ocenił, że fifty-fifty... ze wskazaniem na... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Płciowe fora 02.05.14, 11:08 nieprawda !! to ona zawsze zaczyna !! hardy1 napisał: > Ja bym ocenił, że fifty-fifty... ze wskazaniem na... Odpowiedz Link
hardy1 Re: Płciowe fora 02.05.14, 11:17 Nie będę wskazywał palcem, ale jak walnę w ten czerwony grzebień... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Płciowe fora 02.05.14, 11:21 zobaczysz, że jak tylko wylezie z roboty i tu zajrzy, to znowu zacznie !! hardy1 napisał: > Nie będę wskazywał palcem, ale jak walnę w ten czerwony grzebień... Odpowiedz Link
hardy1 Re: Płciowe fora 02.05.14, 11:27 Zobaczę, ale później. Niedługo zmykam, w końcu wolne jest, prawda? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Płciowe fora 02.05.14, 19:44 Ci się Pierzasty chyba coś merdneło nie tak Awantura powstaje wtedy, kiedy zamiast przyklaskiwania ma się inne zdanie. I niech sobie będą, bo to taki dekoracyjny mocno element forumowania... Nie zauwazyłeś, ze kiedy cos sie dzieje pojawiają się inni i dosypuja do pieca nieźle. I nie chcę wskazywać, kto tu zadymiarz jest prawda??? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Płciowe fora 02.05.14, 19:52 no właśnie !! wystarczy, że Ci powiem, że racja jest po mojej stronie - i wojna !! rudka-a napisała: > Ci się Pierzasty chyba coś merdneło nie tak > Awantura powstaje wtedy, kiedy zamiast przyklaskiwania ma się inne zdanie. I ni > ech sobie będą, bo to taki dekoracyjny mocno element forumowania... > Nie zauwazyłeś, ze kiedy cos sie dzieje pojawiają się inni i dosypuja do pieca > nieźle. > I nie chcę wskazywać, kto tu zadymiarz jest > prawda??? Odpowiedz Link