Dodaj do ulubionych

Europarlament

11.05.14, 11:14
Jedna kandydatka kandydująca do europarlamentu zapytana po co
kandyduje nic nie odpowiedziała i tylko z nogi na nogę.
Zamiast palnąć prosto że tam się jada mule i inne pyszne konfitury
to ona niczewo
Wyjaśniła później że takim pytaniem poczuła się zmanipulowana i w ogóle.

Kupiłem na balkon dwa klematisy niebieski i czerwony. Czerwony po paru
dniach wziął i zwiądł. Poszedłem dokupić inny klematis bo na metkach wyglądał
nawet. Powiedziałem pani od roślin że kupiłem nowy bo tamten zdechł, to ona
odpowiedziała że te klematisy właśnie biorą i zdychają bo one tak mają
i na pewno to nie wiadomo dlaczego.

Pełzająca inflacja zauważalna pod hipermarketem. Żule nie chcą już jeden złoty
tylko dwa. Do euro parlamentu oni nie chcą albo nie należą do partii rejonów
przyhipermarketnych

A w ogóle to se jest do d.

Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Europarlament 11.05.14, 13:15
      widziales sie z pewnym forumowiczem?
      Bo on twierdzi, ze cala Polska i ludzie w niej to .....gowno.big_grin
      • kicho_nor Re: Europarlament 11.05.14, 13:59
        Najlepsze buły są na placu Pigal

A u nas psie gówna po horyzont .
        Na westernach jest w scenariuszu taki krzew kulisty toczący się i gnany wiatrem.
        Jak by były u nas westerny to by się toczyły z wiatrem plastikowe butelki po Wysowiance 1,5 litra
        niegazowanej też.
        Siedzisz sobie w tej bałerni piwo z nimi żłopiesz i van klopy malujesz, więc co ty możesz wiedzieć
        o orzeszkach dla wiewiórek.
        • rudka-a Re: Europarlament 11.05.14, 14:26
          Nie rozumiem po co kupowałeś te kolorowe clematisy...
          nalezało zakupic białe i podlewać wodą zabarwioną na chciany kolor...
          może tez być ta po goleniu...miałbyś wyhodowane własne Cleo z brodą....
          • kicho_nor Re: Europarlament 11.05.14, 14:40
            Też nie wiem po co kupowałem te klematisy.
            Jak znów padną to obsieję balkon zbożem jarym i będę
            miał krus i dotację unijną.

• hardy1 Re: Europarlament 11.05.14, 18:24
              Śpiesz się, Kichonorze, z tym jarym. Jeszcze chwila, a będziesz mógł myśleć o ozimym.
              • rudka-a Re: Europarlament 11.05.14, 19:19
                hardy1 napisał:

> Śpiesz się, Kichonorze, z tym jarym. Jeszcze chwila, a będziesz mógł myśleć o
                > ozimym.

Nie lepiej palmy ze dwie i hamak? przynajmniej egzotycznie..
                podziw sąsiadw gwarantowany
                smile
                • hardy1 Re: Europarlament 11.05.14, 19:32
                  ... zwłaszcza, jeżeli tego sąsiada się zaprosi na hamaki pod palmy i poczęstuje czymś dobrym wink
                  • rudka-a Re: Europarlament 11.05.14, 19:39
                    hardy1 napisał:

> ... zwłaszcza, jeżeli tego sąsiada się zaprosi na hamaki pod palmy i poczęstuje
                    > czymś dobrym wink

może i sąsiadka wpadnie pożyczyć soli lub cuktru...to też się bujnie wink
                    • hardy1 Re: Europarlament 11.05.14, 19:44
                      Ciągle ta sól lub cukier... nie może sąsiadka wymyślić czegoś innego na początek bujania? wink
                      • rudka-a Re: Europarlament 11.05.14, 19:50
                        hardy1 napisał:

> Ciągle ta sól lub cukier... nie może sąsiadka wymyślić czegoś innego na począte
                        > k bujania? wink

Nooo...ciągle suspicious taka ta tradycja sąsiedzka wink solno - cukrowa wink
                        powinna zapukać/zadzwonić/zakołatać do drzwi i walnąć prosto i na temat..
                        "Sąsiedzie przyniosłam dobre piwo, może wypijemy je pod palmami smile))))))))))
                        • hardy1 Re: Europarlament 11.05.14, 19:53
                          O, widzisz! I o to chodzi! Prosto z mostu, nowocześnie i zrozumiale big_grin
                          • rudka-a Re: Europarlament 11.05.14, 20:03
                            Chyba jednak...dwa piwa suspicious drugiej bedzie smutno big_grin /palmie/
                            Nie wiemy nic o wielkości balkonu wink może da się jeszcze wcisnąć basen i stolik na drinki z parasolkami wink))))))
                            • kicho_nor Re: Europarlament 11.05.14, 20:11
                              Palmy i hamak nie.
                              Nie lubię palm ,atoli też nie lubię atoli z palmami i tubylców
                              z puszkami piwa w uszach i tańczących umba umba.

Wolę se rodzime klimaty, łąki i zająca na miedzy. A te maszyny porzucone
                              na polach i wrośnięte w trawę są piękne i chyba je Hasior projektował.
                              A widziałem będąc na rybach zająca, i z obserwacji tego zająca wyszło mi
                              że kangur to też zając tylko taki większy.
                              • hardy1 Re: Europarlament 11.05.14, 21:08
                                Mała różnica w klimatach jest, Kichonorze. Kiedy Cię kopnie zając, a kiedy kangur, to od razu zrozumiesz, o czym mówię wink
                                • kicho_nor Re: Europarlament 11.05.14, 22:07
                                  Hardy, nie mam Twoich doświadczeń przeżytych z kangurem więc wierzę na słowo.
                                  • hardy1 Re: Europarlament 11.05.14, 22:19
                                    To dobrze. Osobistych nie mam, ale kiedyś, kiedyś... od kogoś słyszałem, który tam był i doświadczył.
                                    Jednym słowem - górą nasi! Znaczy, nasze rodzime zające. Zawsze przyjemniejsze.
                            • hardy1 Re: Europarlament 11.05.14, 21:07
                              Niech będą i dwa piwa, Rudko. Masz rację, nie można zapomnieć o drugiej palmie smile Jak ma odbijać, to we dwie big_grin
                              • rudka-a Re: Europarlament 11.05.14, 22:12
                                hardy1 napisał:

> Niech będą i dwa piwa, Rudko. Masz rację, nie można zapomnieć o drugiej palmie
                                > smile Jak ma odbijać, to we dwie big_grin

Nici z palmy sad..Kichonor chce swojskie klimaty...
                                trudno...niech będzie ten clematis...w tle sie powiesi dywanik z jeleniem...
                                ładnie będzie smile)
                                • hardy1 Re: Europarlament 11.05.14, 22:17
                                  Nie dywanik. Makatkę. Albo landszaft.
                                  Żeby zaś było bardziej w swoich klimatach, puści się z magneta głos ryczącego jelenia do łani smile))
                                  • kicho_nor Re: Europarlament 11.05.14, 22:35
                                    Spokojnie Hardy, folklor to ja mam nabyty. A ci z wrodzonym chcą zabełtać widok grabi
                                    i na ścianie martwa natura z homarem i z winem w butelce datowanej na rok tysiąc osiemset.
                                    • hardy1 Re: Europarlament 11.05.14, 23:13
                                      ... przed naszą erą? wink
                                      • 1zorro-bis Re: Europarlament 12.05.14, 07:18
                                        a tak w ogole, to o czym ten watek?big_grinbig_grin
                                        • kicho_nor Re: Europarlament 12.05.14, 07:40
                                          Zorro, jeśli masz pojęcie o kompozycji,
                                          to ten wątek jest o komponowaniu wyrazów z liter
                                          alfabetu
                                          • 1zorro-bis Re: Europarlament 12.05.14, 09:55
                                            tak? to jest to kompozycja......abstrakcyjna.big_grin
                                            kicho_nor napisał:

> Zorro, jeśli masz pojęcie o kompozycji,
                                            > to ten wątek jest o komponowaniu wyrazów z liter
                                            > alfabetu
                                            • kicho_nor Re: Europarlament 12.05.14, 10:11
                                              Widzę Zorro, że zaczynasz kumać o co tu chodzi.
                                              • 1zorro-bis Re: Europarlament 12.05.14, 13:56
                                                o bul, bul?big_grin
                                                kicho_nor napisał:

> Widzę Zorro, że zaczynasz kumać o co tu chodzi.
                                        • hardy1 Re: Europarlament 12.05.14, 07:41
                                          O kandydatce na tle klemantisów, więdnących z powodu inflacji u żuli wink
      • hardy1 Re: Europarlament 11.05.14, 19:01
        Zorro, dopiero po przeczytaniu na innym forum zrozumiałem, o co i o kogo chodzi z tym "gównianym krajem i gównianymi ludźmi". Tak wkurzony nie byłem dawno.
        Jeżeli mogę prosić, nie pisz już tutaj o tym "forumowiczu". Starczy mi tego, co tam przeczytałem. Brak mi słów na określenie "zasad i wartości" tego pana. I niech to starczy za kończący komentarz.
    • hardy1 Re: Europarlament 11.05.14, 18:23
      ... więc kandydatka do UE odpowiedziała. Odpowiedziała, że nie zrozumiała. Nie, że zarozumiała, tylko nie zrozumiała.
      Tylko, żeby zrozumiała, jak szef poleci, który przycisk wcisnąć i kiedy. Za rozumienie nie wyleci.
      Może lepiej roboty zaprogramować, do wciskania właściwych przycisków? Nie powinno być pomyłek, a euro- czy polscy posłowie mogliby zająć się w tym czasie poznawaniem tajemnic jedzenia muli i żuli... ups! Samych muli.

Już kiedyś pisałem, jak rozmawiam z żulami pod marketami. Ciągle skutkuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka