06.03.15, 17:04
dowód na siłę demokracji, uczciwości i mniemnieckiego iberalesiżmu:

tvn24bis.pl/ze-swiata,75/niemiecki-commerzbank-omijal-sankcje,521702.html
No Matko Boska! I co teraz będzie z klientami banku-złodzieja, oszusta i moralnego bankruta?
Wiemy, że dla Mniemców liczy się tylko szmalce, ale żeby tak oszukiwać Świat a nawet Kosmos?
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: Kolejny 06.03.15, 17:11
      I jakby tego nie dość - cała prawda o równouprawnieniu mniemieckich kobiet:

tvn24bis.pl/ze-swiata,75/niemcami-beda-rzadzily-kobiety,521651.html
      Bidulki kochane moje!

A swoją drogą, jak do Janielci dołączy taka pleyada identycznych gieniusiek, to już niedługo kierunek "saksów" znów się zostentyzuje.

Na szczęście mniemieckie czołgi z kijami od mioteł zamiast lufy mogą nam najwyżej nadmuchać. Uwentualnie naskoczyć nam też mogą.
      • wscieklyuklad Re: Kolejny 06.03.15, 21:41
        Najnowsza wieść zmroziła mi krew w żyłach, że o tętnicach oraz naczyniach włosowatych nie wspomnę!
        Ten bandycki bank ma zapłacić ni mniej, ni więcej, tylko MILIARD CZERYSTA MILIONÓW DOLCÓW za ciężkie naruszenie prawa.
        To ni mniej, ni więcej, jak miliard jurosów!
        Ło matusiu, matusiu, matusiu!
        Ileż można by przysponsorować nowych śmietników w Polsce, żeby miliony nędzarzy miało gdzie szperać w poszukiwaniu zbutwiałej skórki od chleba.
        No ja nie wiem, czy zniewolony naród mniemiecki przyjmie taką wieść ze spokojem.
        Choć przypuszczam, że nikt z tego powodu nie wyjdzie na ulice.
        To naród bez krzty godności, niezdolny do buntu ze strachu przed nieludzkim "prawem" lokalnym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka