Dodaj do ulubionych

Odpowiedz dla glupola.....

07.07.15, 22:14
....." m.maska ☺ 07.07.15, 20:34
Odpowiedz cytując Odpowiedz
Ciekawe czy ABW odwiedzilo juz pania Frejus-Lipowczan? chyba jesli chodzi o trotyl i zagrozenie najwazniejszej osoby w panstwie, powinni reagowac jednak natychmiast... "

Sorry, ze tutaj ale nie mam innej mozliwosci. a poniewaz glupol czyta Podworko nagminnie mozna jutro wykasowac.
GLUPOLU: odpowiadam - prokuratura sprawe odrzucila. Widac tam tez madrzy ludzie pracuja.
Glupolu, wystarczy czy mam Ci jeszcze inna wersje namalowac?big_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Otóż Zorro 07.07.15, 23:56
      za kilka minut nastanie nowy dzień.
      Kilka dni temu na tvn24 przytoczono historię pary staruszków blisko 90-letnich.
      Kiedy on umierał, żona zapewniła go, że niedlugo podaży za nim.
      Zmarła w kilka godzin po śmierci męża...
      Wspomnij czasem tę historię.
      I pomyśl czym jest kwintesencja Szczęśliwego życia.
      I kiedy będziesz chciał nadal polemizować z gestszym niż należy i światu zbędnym zagęszczenie m materii usmiechnij się do tamtej pary.
      Masz przecież tuż obok kogoś, kto cieszy się, ze jestes a wszystko dzięki temu jest takie pięknie proste...
      • vidavil-125 Re: Otóż Zorro 08.07.15, 06:42
        Zorro
        Dla mnie sprawa będzie zamknięta, jeśli potrafisz wyjaśnić mi
        czy prokuraturę powiadomiła jedna z pań z Kalejdoskopu a jeśli tak
        to która?
        • 1zorro-bis Re: Otóż Zorro 08.07.15, 07:41
          prokurature powiadomil wsciekle zazdrosna kolezanka synowej. Afere na forum KALEJDOSKOP ( i nie tylko !!!) rozkrecily dwa babsztyle - Maska & Al. Tylko po to aby mnie dokopac. Tak jak wczesniej Ulissessowi, WU & Sorellinie, Karen, Hardemu, Kogutowi i innym. Te dwa babsztyle ( sorry ze je tak nazywam ale na inne mianoo nie zasluguja ) poznalem w realu i ja i moja zona. I wszyscy Ci z Podworka, ktorych wymienilem.
          Kicho - chyba nie sadzisz, ze WSZYSCY sie myla a te dwie sa milutkie, idealne i swiete?smirk
          • czuk1 Re: Otóż Zorro 08.07.15, 08:36
            Wniosek jeden. Nie zaprzyjaźniać się w realu (NIEOSTROŻNIE) z ludźmi z forum.
            Mnie się udało. Z mojego forum ROZTOCZE powstały wieloletnie przyjaźnie, odbyły się
            spotkania międzynarodowe .... w realu. Nic się wydarzyło.
            Tu mogę współczuć. wink
            • 1zorro-bis Re: Otóż Zorro 08.07.15, 09:01
              Czuku....cos takiego przytrafilo mi sie PIERWSZY raz w zyciu! I nie tylko mnie ale wielu innym Podworkowiczom!smirk
              czuk1 napisał:

> Wniosek jeden. Nie zaprzyjaźniać się w realu (NIEOSTROŻNIE) z ludźmi z forum.
              > Mnie się udało. Z mojego forum ROZTOCZE powstały wieloletnie przyjaźnie, odbyły
              > się
              > spotkania międzynarodowe .... w realu. Nic się wydarzyło.
              > Tu mogę współczuć. wink
              • czuk1 Re: Otóż Zorro 08.07.15, 09:06
                To miałem szczęście, że stamtąd w porę ewakuowałem się. wink smile

• 1zorro-bis Re: Otóż Zorro 08.07.15, 09:09
                  oj miales, miales! Ale takich madrych bylo tez kilku. Ja niestety naleze do tych durnowatych.big_grin
                  czuk1 napisał:

> To miałem szczęście, że stamtąd w porę ewakuowałem się. wink smile
                  >
          • sorel.lina Re: Otóż Zorro 08.07.15, 08:52
            Zorro, prostuję: WU i ja nie poznaliśmy tych pań w realu. Na nasze szczęście!
            Natomiast inni nauci, których w ciągu kilku lat poznaliśmy najpierw na forum (na tym i na innych) a potem w realu, okazali się wartymi nie tylko poznania, ale i przyjaźni. Ta przyjaźń - realna! - trwa do dziś.
            • wscieklyuklad Re: Otóż Zorro 08.07.15, 08:58
              Pań? Pardąsio, ale jakich "pań"?
            • czuk1 Re: Otóż Zorro 08.07.15, 08:59
              I to jest TO ! ..... brawo. smile
            • 1zorro-bis Re: Otóż Zorro 08.07.15, 09:02
              Sorellino.....Pan Bog mial Was w swojej opiece. Ale i tak Wam sie nie gorzej niz mnie oberwalo.big_grin
              sorel.lina napisała:

> Zorro, prostuję: WU i ja nie poznaliśmy tych pań w realu. Na nasze szczęście!
              > Natomiast inni nauci, których w ciągu kilku lat poznaliśmy najpierw na forum (
              > na tym i na innych) a potem w realu, okazali się wartymi nie tylko poznania, al
              > e i przyjaźni. Ta przyjaźń - realna! - trwa do dziś.
              • wscieklyuklad Re: Otóż Zorro 08.07.15, 09:16
                Nie wygłupiaj się, Zorro!
                Oberwało?
                Mówisz o wpisach na portalu pisarze.pl i moim - założonym bez mojej wiedzy i zgody - portaliku. znany lekarz? To miało mnie zdyskredytować lub sprawić mi przykrość?
                To tak, jakbyś od poznania tego czegoś miał problemy z własną artystyczną tożsamością.
                Patrzę na dramatyczną egzystencję tych żyjątek z troską, bo to doprawdy sztuka by spieprzyć tak własną wegetację.

Apropołz tożsamości - namalujesz tego sałdata z odbiciem dziewczynki w lustrze zamiast jego wizerunku?
                • 1zorro-bis Re: Otóż Zorro 08.07.15, 10:39
                  ....."Apropołz tożsamości - namalujesz tego sałdata z odbiciem dziewczynki w lustrze zamiast jego wizerunku?...."smirk
                  NIE! Bo tego rysunku juz dawno nie ma. Sprzedany.....big_grin
                  • wscieklyuklad Re: Otóż Zorro 08.07.15, 18:34
                    To maźnij nowa wersję.
                    • 1zorro-bis Re: Otóż Zorro 08.07.15, 18:40
                      WU....jak mi te dwa glupole zaplace to chetnie.big_grin
                      wscieklyuklad napisał:

> To maźnij nowa wersję.
          • k.karen Re: Otóż Zorro 08.07.15, 09:10
            1zorro-bis napisał:

Tak jak wczesniej Ulissessowi, WU & Sorellinie, Karen, Harde
            > mu, Kogutowi i innym. Te dwa babsztyle ( sorry ze je tak nazywam ale na inne mi
            > anoo nie zasluguja ) poznalem w realu i ja i moja zona. I wszyscy Ci z Podworka
            > , ktorych wymienilem.
            > Kicho - chyba nie sadzisz, ze WSZYSCY sie myla a te dwie sa milutkie, idealne i
            > swiete?smirk

E tam, Zorro. Mnie nie dokopały, bo nigdy nie dosięgną. Próbowały, ale nawet gdyby wdrapały się na Burj Khalifa w Dubaju to i tak nie dosięgną big_grin big_grin big_grin

A na te tam ich pierdoloty to można tylko to pokazać:

https://i60.tinypic.com/2e35213.jpg
            • 1zorro-bis Re: Otóż Zorro 08.07.15, 09:12
              k.karen napisała:

pieeeeekne!big_grin
              >
              > E tam, Zorro. Mnie nie dokopały, bo nigdy nie dosięgną. Próbowały, ale nawet
              > gdyby wdrapały się na Burj Khalifa w Dubaju to i tak nie dosięgną big_grin big_grin big_grin

>
              > A na te tam ich pierdoloty to można tylko to pokazać:
              >
              > https://i60.tinypic.com/2e35213.jpg
              >
              >
              • wscieklyuklad Re: Otóż Zorro 08.07.15, 09:19

www.youtube.com/watch?v=Lds32NrzEqg

Skoro tak piękne zbliżenie to wklejam S-hit!
    • 1zorro-bis Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 09:04
      a teraz zeby bylo smieszniej. Bo tylko smiech nas moze w dobry nastroj wprowadzic.
      Wyjezdzam w niedziele teraz na plener do Palacu pod Warszawa. Na zakonczenie pleneru bedzie zosrganiziwana charytatywna aukcja obrazow na uposledzone dzieci. I zabieram cos ze soba....zeby na te aukcje dac!big_grinbig_grinbig_grin
      • sorel.lina Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 09:09
        I tak trzymaj, Zorro! smile
        • 1zorro-bis Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 09:10
          wiem! Moze z tej akcji jakies dzieci skorzystaja! Dam o efektach znac po powrocie!big_grin
          sorel.lina napisała:

> I tak trzymaj, Zorro! smile
          • hardy1 Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 12:20
            Zorro, dobrze żeś wyraźnie napisał: na upośledzone dzieci, a nie dla.
            Dopiero by gdzieś odtworzyło się pole do popisu (i nie piszę o sojuszu PO+PiS wink

I Twoje obrazy się sprzedają normalnie, nie można ich kupić przecenionych do kilku zeta przy kasie w hipermarkecie? tongue_out Popatrz popatrz... pewnie Twoi hejterzy zapłakują się, że jednak nie (na pewno jakichś masz). Podobnie jak ja mam co najmniej jednego "osobistego hejtera" - ktoś mi podał linka do pewnego (już martwego) blogu, gdzie taki jeden (przyznając, że nie marnuje czasu na chodzenie po jakichś tam zbędnych ludziom księgarniach) zapłakuje się na śmierć, iż mojej książki też jeszcze nie widział w "Tanie książki" przy kasie w marketach. Jaki wniosek wyciągnął? - że nawet tam się nie sprzedaje tongue_out
            • 1zorro-bis Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 14:10
              no popatrz Hsardy....:
              Jak to jest? Taka znawczyni sztuki co to tylko "palcem po mapie" obsmiewala te prowincjonalna galeryjke z Ilawy. A ja sie tam nawet az 5 bochomazow pozbylem. A dwa nawet do Verony polecialy. A moj przedwystawca, niejaki Marcin K. nad ktorym glupol tak z zachwytu pieje - ZERO.
              Notak, bo na prowincji tylko bochomazy ida a dziela tylko i wylacznie w NY....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinhardy1 napisał:

> Zorro, dobrze żeś wyraźnie napisał: na upośledzone dzieci, a nie [b]dla[
              > /b].
              > Dopiero by gdzieś odtworzyło się pole do popisu (i nie piszę o sojuszu PO+PiS
              > wink
              >
              > I Twoje obrazy się sprzedają normalnie, nie można ich kupić przecenionych do ki
              > lku zeta przy kasie w hipermarkecie? tongue_out Popatrz popatrz... pewnie Twoi hejterzy
              > zapłakują się, że jednak nie (na pewno jakichś masz). Podobnie jak ja mam co n
              > ajmniej jednego "osobistego hejtera" - ktoś mi podał linka do pewnego (już mart
              > wego) blogu, gdzie taki jeden (przyznając, że nie marnuje czasu na chodzenie po
              > jakichś tam zbędnych ludziom księgarniach) zapłakuje się na śmierć, iż mojej k
              > siążki też jeszcze nie widział w "Tanie książki" przy kasie w marketach. Jaki w
              > niosek wyciągnął? - że nawet tam się nie sprzedaje tongue_out
    • 1zorro-bis Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 09:08
      ...." m.maska ? 08.07.15, 09:03
      "artysta" juz od dluzszego czasu nie ma nowych pomyslow... jak to okreslil ktos z moich znajomych "maluje pajacyki" - no wiec miesza te swoje pajacyki w roznych konstelacjach i niewiele z tego ma, no chyba, ze to ma byc sztuka dla sztuki i maluje zeby na tym siedziec... "

Acha, no i ten pajacykowaty arysta wyslal fotke do pewnego wydawnictwa, ktore go corocznie zaprasza. I tak wygklada ze ta fotka zostanie wraz z innymi uwieczniona po wsze czasy w.....pewnym albumie.big_grinbig_grinbig_grin
      No a potem ten albumik laduje w roznych miejscach i galeriach w NY, Londynie i wielu, wielu innych.....big_grin
      Kurcze....durny chyba jestem! A tantiemy od "gwiozd" dla mnie to gdzie??!big_grinbig_grinbig_grin
      • sorel.lina Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 09:11
        Zorro, chyba nie ma sensu o tym dyskutować. Lepiej puść to mimo uszu, pardon - oczu smile
        • 1zorro-bis Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 09:13
          niby tak sie powinno zrobic. Ale babsztyl dalej chce macic. Mnie moze dokopywac, mam to gdzies.
          Ale od mojej rodziny.....WARA!
          • vidavil-125 Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 09:19
            Ja ciągle zadaję jakieś pytanie.
            Dlaczego?
            Bo Wy tu znacie się jak stare wygi.
            Istnieje obawa że jak się pogodzicie to ja z obu Waszych stron po mordzie oberwę.
            • k.karen Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 09:26
              vidavil-125 napisał:

> Ja ciągle zadaję jakieś pytanie.
              > Dlaczego?
              > Bo Wy tu znacie się jak stare wygi.
              > Istnieje obawa że jak się pogodzicie to ja z obu Waszych stron po mordzie oberw
              > ę.

Vidavilu, próżne i nieuzasadnione Twoje obawy. Nie wiem jak inni z P., ale ja rozmawiam i mogę się godzić tylko z ludźmi, a nie z panelami podłogowymi smile
            • sorel.lina Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 09:28
              vidavil-125 napisał:

> Dlaczego?
              > Istnieje obawa że jak się pogodzicie to ja z obu Waszych stron po mordzie oberwę.

Musiałbyś na to napraaawdę zasłużyć, Vidavilu! Ale nie zasłużysz! smile

Nie wszyscy tutaj to stare wygi. Ja np. jestem tu średnia wyga (bardziej średnia niż Ty), a Czuk to całkiem nowa wyga. big_grin
            • 1zorro-bis Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 10:40
              Kicho....to ja Ciebie zapewniam, ze ode mnie nie oberwiesz....big_grinbig_grin
              vidavil-125 napisał:

> Dlaczego?
              > Istnieje obawa że jak się pogodzicie to ja z obu Waszych stron po mordzie oberw
              > ę.
              • tan.nawe Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 13:25
                "GLUPOLU: odpowiadam - prokuratura sprawe odrzucila. Widac tam tez madrzy ludzie pracuja."

Ano! I to jest najlepsza odpowiedź. smile
                • 1zorro-bis Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 14:11
                  ale do glupola nijak nie trafia. Glupol wie lepiej. Glupol sie przeciez na wszystkim zna.big_grin
                  tan.nawe napisała:

> "GLUPOLU: odpowiadam - prokuratura sprawe odrzucila. Widac tam tez madrzy lu
                  > dzie pracuja."

>
                  > Ano! I to jest najlepsza odpowiedź. smile
                  • vidavil-125 Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 14:24
                    Może Marcin K się bardziej cenił.
                    • tan.nawe Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 14:34
                      vidavil-125 napisał:

> Może Marcin K się bardziej cenił

No i widocznie się przecenił. smile
                    • 1zorro-bis Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 15:18
                      trafione! Moje "poszly" po zloty piecdziesiat!big_grinbig_grinbig_grin
                      vidavil-125 napisał:

> Może Marcin K się bardziej cenił.
                      • 1zorro-bis Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 18:39
                        boje sie, boje sie! Idz glupolu jeden, idz! Czekam na wezwanie do Sadu!!!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

....."www.bilder-hochladen.net/files/itqm-ly-288c.gif
                        Re: Artysta zmienił modelki...
                        Odpowiedz
                        m.maska 08.07.15, 17:22
                        Lepiej jesli szybko usunie wszelkie slady jakie pozostawil, zanim pojde z tym do adwokata.
          • k.karen Nowe pajacyki J.L. - na aukcję charytatywną :D 08.07.15, 09:40
            1zorro-bis napisał:

> niby tak sie powinno zrobic. Ale babsztyl dalej chce macic. Mnie moze dokopywac
            > , mam to gdzies.
            > Ale od mojej rodziny.....WARA!

A cóż Tobie albo Twojej rodzinie mogą zrobić takie pajacyki? Hę? Kibel źle wyszorują? big_grin big_grin big_grin

https://i60.tinypic.com/2dblab4.jpg
          • 1zorro-bis Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 10:38
            no prosze jaki babsztyl kulturalny.....big_grinbig_grinbig_grin
            Chyba mam nowy pomysl.big_grinbig_grinbig_grin
            I tez dam na biednych....big_grinbig_grinbig_grin

......" m.maska ☺ 08.07.15, 09:12
            ...zbanowany na wszystkich mozliwych forach...
            palancie jeden, od Jokkera tez ci sie oberwalo za niewinnosc...
            Dziesiatki razy pisalam zeby sie odwalil ale to nie wystarczalo a teraz płacze, ze mu sie obrywa... przykleil sie jak g... do obcasa i tkwi...
            Odwal sie biedny czlowieku od nas... odklej sie w koncu, i siedz wsrod tego "bydła" jak ich sam kiedys nazwales....." big_grin
    • 1zorro-bis Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 18:43
      no glupszego glupola nie widzialem....big_grinbig_grinbig_grin

...."
      Re: Artysta zmienił modelki... Dodaj do ulubionych
      m.maska ? 08.07.15, 18:29
      ...aha... galerie tez juz o tym poinformowalam...
    • 1zorro-bis Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 18:50
      big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      ...."
      Re: Artysta zmienił modelki... Dodaj do ulubionych
      m.maska ? 08.07.15, 18:43
      Obawiam sie, ze na biednych pacykarz dawal nie bedzie, ale odszkodowania zazadamy slonego... i zniszczenia tego bohomazu na naszych oczach.
      Napisalam do galerii gdzie umiescil to na sprzedaz i zazadalam usuniecia z oferty..."
      Oj glupo lT y. glupolu.....big_grinbig_grinbig_grin
      • 1zorro-bis Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 18:56
        tuataj masz cos jeszcze glupolu:
        ...."Hallo!
        Oto najnowszy moj obrazek z cyklu EMIGRANCI:
        "Emigrantki ´81 - och te kariery, kariery....."

"Wszelkie podobienstwo do osob, sytuacji i wydazen jest calkowicie przypadkowe...." —big_grinbig_grinbig_grin
        Specjalnie dla glupola z bledem.big_grinbig_grinbig_grin
      • wscieklyuklad Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 18:57
        Dam Ci następującą radę:

Namaluj takie same gołe tyłki, ale tym od strony zadków. I natychmiast wystaw na sprzedaż.
        Każdy, kto się zidentyfikuje z tymi dupami wyśle do galerii stanowczy protest, a do sądu pozew o GIGANTYCZNE ODSZKODOWANIE!
        Dupa najlepiej sama rozpoznaje swoje podobieństwo.

A teraz trochę mnie nie będzie, gdyż zaplątałem się rechocząc we frędzle dywanu i nie mam wolnej ręki.
        • 1zorro-bis Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 19:08
          oj WU.....czy moze byc cos glupszego od tego glupola?big_grinbig_grinbig_grin
          wscieklyuklad napisał:

> Dam Ci następującą radę:
          >
          > Namaluj takie same gołe tyłki, ale tym od strony zadków. I natychmiast wystaw n
          > a sprzedaż.
          > Każdy, kto się zidentyfikuje z tymi dupami wyśle do galerii stanowczy protest,
          > a do sądu pozew o GIGANTYCZNE ODSZKODOWANIE!
          > Dupa najlepiej sama rozpoznaje swoje podobieństwo.
          >
          > A teraz trochę mnie nie będzie, gdyż zaplątałem się rechocząc we frędzle dywanu
          > i nie mam wolnej ręki.
    • 1zorro-bis Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 19:17
      no i glupol musi sie spieszyc bo ja w sobote wyjezdzam a AUKCJA jest w Polsce 26 Lipca!!!
      GAZU!!!! Bo glupolu nie zdazysz!big_grinbig_grinbig_grin
      • 1zorro-bis Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 19:18
        P.S
        A obrazek juz mailem zglosilem.....big_grinbig_grinbig_grin
    • 1zorro-bis Re: Odpowiedz dla glupola..... 08.07.15, 21:04
      ....." al-szamanka ? 08.07.15, 21:00
      A ja nie lubię. A po Paryżu w ogóle nie zechciałoby mi się spacerować, gdyż nie żywię sympatii do tego miasta...."smirk
      Tylko do....paryskich kibli?!big_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka