Dodaj do ulubionych

adwokatowo

27.07.15, 10:53
Co ciebie podleciało by wziąć tą sprawę idąc na urlop.
Sam nie wiem, zawsze do znudzenia jakieś sprawy o alimenty albo
że krasnal sąsiada wyśmiewa się z innego sąsiada.
Zatrzymaj się na dwudziestym kilometrze tam Luśka stoi.
No co ty, Luśka bierze we frankach szwajcarskich.
Nie o to, pokażemy obraz Luśce.
Nie znam, może jakieś nowe w branży powiedziała Luśka.
I dużo bardziej starsze od nas dodała koleżanka Luśki mając na sobie mini
uszyte z chusteczki do nosa.
No, na tancerki od Degasa też nie wyglądają dodała trzecia.
To będzie poszlakowa sprawa bo te panie tylko częściowo są podobne, w Mulen nie występują a tylko jeżdżą by sprawdzać w którą stronę płynie Adyga.
Myślisz, że Adygę by można włączyć do sprawy.
Wszystko można. Pojedziesz zobaczysz sobie w którą stronę płynie Adyga w końcu nie ty
za to płacisz.

Obserwuj wątek
    • sorel.lina Re: adwokatowo 27.07.15, 12:25
      Vidavilu! Zaprawdę, zaprawdę, artyści widzą więcej, jaśniej i dalej!
      Powaliło mnie.smile
      • sorel.lina Re: adwokatowo 27.07.15, 13:05
        https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/s480x480/11701126_672960039472664_5447713293884635143_n.jpg?oh=54dcad7542a45171f891ee1f13273a9a&oe=5659A08F

To jest chyba właściwa postawa w tym teatrzyku...
      • vidavil-125 Re: adwokatowo 27.07.15, 15:43
        Dziękuję za Twoje uznanie Sorelino
        Vidavil
        • k.karen Re: adwokatowo 27.07.15, 21:52
          Mrożek by tego lepiej nie wymyślił, w tak krótkiej formie wyrazić tyle treści smile smile smile

Lubię Vidavilu, kiedy jesteś kichonorowy smile
          • 1zorro-bis Re: adwokatowo 29.07.15, 08:53
            ..........big_grin
            "Cynk" na pewnym foru dostalem, ze moj dom otoczyla juz grupa antyterrorystow pd wodza prokuratorow z Austrii i Niemiec. Tak sie tym przejalem, ze jeszcze zona zawalu dostanie, ze wsiadle w auto u pognalem z Polski do domu. Podjezdzam w nocy o 2.30, stawiam auto przed garaz zeby w razie czego dac dyla atutaj......NIC! Cisza i spokoj. Zadnych komandosow w krzakach a prokuratorzy to chyba gdies z nudow zabalowali.
            Goraczkowo sprawdzam poczte szukajac jakichs wezwan na przesluchania do prokuratorskich katowni
            a tuttaj.....NIC!
            Ktos mnie chyba w konia zrobil a podobno balem sie wracac......big_grinbig_grinbig_grin
            • wscieklyuklad Re: adwokatowo 29.07.15, 11:15
              Nie wiem, czy bankiet był tak ostry, że pomyliłes adresy, bo podobno wciąż jesteś poza dojczlandem . Jak dojdziesz wreszcie do siebie, to czym prędzej wracaj pod ten właściwy adres. I wtedy dopiero napisz, czy obalili Cię na ziemię ci antyterrorysci. Bo w Polsce gdzie wciąż jesteś nikt nie zatrzymuje tak za malunki.
              • 1zorro-bis Re: adwokatowo 29.07.15, 12:10
                kanalia, perwersyjny zboczeniec, skurwysyn, padalec, glizda, gowno, gnida, zero......melduje sie!
                Od 2.30 jestem w domu. Zero antyterrorystow, zero policji, zero prokuratorow, zero wezwan.....Co sie dzieje??!big_grin Tak wolno pracuja?big_grin Moglem dawno uciec za te zbrodnie......do Putina.big_grinbig_grinbig_grin
                • sza.aliczek Re: adwokatowo 29.07.15, 13:12
                  czyli napisz mi wprost: dostałeś jakieś zawiadomienie z sądu (?), od prokuratora(?), ewentualnie od swojego adwokata (?) o postępującym przeciwko Tobie postępowaniu? I czy naprawdę jesteś w Niemczech? I co dalej?
                  • 1zorro-bis Re: adwokatowo 29.07.15, 13:29
                    Czesc. No ale jak mam udowodnic, ze naprawde jesem od dzisiaj w nicy 2.30 w Niemczech? Jestem naprawde a moja zona byla caly czas. Zero wezwan do prokuratury, policji i sadu.....
                    Moze cos jeszcze przyjdzie? Ja czekam i chetnie sie stawie. "Je suis Charlie....."big_grinbig_grinbig_grin
                    www.francetvinfo.fr/image/754ty44yn-d818/1000/562/5391455.jpg
                    • sza.aliczek Re: adwokatowo 29.07.15, 13:53
                      ok. przyjmuję do wiadomości. : )
                      sądziłam - patrząc po monitach, że to kwestia Twojego powrotu do Niemiec.
                      • 1zorro-bis Re: adwokatowo 29.07.15, 13:58
                        Szaliku, czy Ty ciagle jeszcze wierzysz we wszystko co te "damulki" na wszystkich wypisuja?smirk
                        Ja to przerabialem i na wlasnej skorze i razem z nimi, wiec wiem jak to wyglada.big_grin
                        • 1zorro-bis Re: adwokatowo 29.07.15, 14:01
                          a tutaj jeszcze raz ten "dowod zbrodni", ktorego JUZ nie ma i "poszedl" w anonimowe rece.....smirk
                          www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.artconsult.pl%2Ffiles%2F735644500%2F2015-cycle-emigrants-81-oh-what-a-career-what-a-career_2.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.artconsult.pl%2Fartysci%2Fjacek-lipowczan%2Femigrantki-81---och-te-kariery-kariery-cyklemigranci%2Cp2085032465&h=1600&w=1188&tbnid=_SmQtzAFq2j38M%3A&docid=gWp8hEvIUpDltM&ei=KcC4VaHtJ6P7ywONqpe4Cg&tbm=isch&iact=rc&uact=3&dur=1014&page=4&start=114&ndsp=49&ved=0CD0QrQMwEzhkahUKEwjhpa6RpYDHAhWj_XIKHQ3VBac
                    • tan.nawe Re: adwokatowo 29.07.15, 15:31
                      E tam! Wcale nie jesteś w domu! Licznik Kalejdoskopu tego nie pokazuje! wink
                      • 1zorro-bis Re: adwokatowo 29.07.15, 15:32
                        tak jest! A u mnie w domu siedzi moj duch! Bo ja juz z Kulczykiem na "wiecznych lowach".....ze strachu.big_grinbig_grinbig_grin
                        tan.nawe napisała:

> E tam! Wcale nie jesteś w domu! Licznik Kalejdoskopu tego nie pokazuje! wink
    • 1zorro-bis Re: adwokatowo 27.07.15, 14:10
      ale jaja.....big_grin
      No coz....jestem juz w Warszawie, syna, synowa ( kurcze nie siedzi jeszcze w wiezieniu!) i wnuczke odwiedzam.
      Dzisiaj rodzinna kolacyjka a jutro dalej na poludnie.big_grin To tak zeby sledzacym ulatwic....smirk
    • 1zorro-bis Re: adwokatowo 29.07.15, 15:16
      a moze by durna baba sprawdzila i do mnie do domu zadzwonila? Numer zna.....big_grin
      Dzwonila wielokrotnie przeciez i d.....zawracala.big_grinbig_grin
    • 1zorro-bis Re: adwokatowo 29.07.15, 15:18
      no i jak zadzwoni i sprawdzi, to mysle ze 5 minut pozniej mam nalot antyterrorystow, zeby groznego przestepce aresztowac. Na ktorego ma juz ona kilka paragrafow....big_grinbig_grin
      Czekam!big_grinbig_grinbig_grin
    • 1zorro-bis Re: adwokatowo 29.07.15, 15:58
      licznik ci prawde powie.....big_grin
      Nie ma cie na liczniku - nie zyjesz!big_grinbig_grinbig_grin
      Jezu.....ile mozna byc takim oszolomem?!big_grinbig_grinbig_grin
      • wscieklyuklad Re: adwokatowo 29.07.15, 17:01
        No chyba nie zaprzeczysz, że pierwszą rzeczą, jaką powinieneś zrobić po wczołganiu się do wnętrza mniemieckiego mieszkania (naturalnie w przebraniu dżdżownicy aby Cię nie osaczyli i nie obezwładnili antyterroryści ) to - po dokładnym przejrzeniu poczty i zapoznaniu się z datą obowiązku stawiennictwa w areszcie w Dreźnie w celu wielomiesięcznej izolacji do Zdrowego Społeczeństwa i do czasu Sądu Ostatecznego, winno być natychmiastowe dorwanie się do komputera i wejście na Tę Stronę.
        Skoro tego nie zrobiłeś, tzn, że jesteś nie na bierząco, tzn. wciąż w zrujnowanej Polsce Ty notoryczny nie tylko bandyto, ale i oszuście!
        • 1zorro-bis Re: adwokatowo 29.07.15, 18:46
          big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin !!!!!!!
          wscieklyuklad napisał:

> No chyba nie zaprzeczysz, że pierwszą rzeczą, jaką powinieneś zrobić po wczołga
          > niu się do wnętrza mniemieckiego mieszkania (naturalnie w przebraniu dżdżownicy
          > aby Cię nie osaczyli i nie obezwładnili antyterroryści ) to - po dokładnym prz
          > ejrzeniu poczty i zapoznaniu się z datą obowiązku stawiennictwa w areszcie w Dr
          > eźnie w celu wielomiesięcznej izolacji do Zdrowego Społeczeństwa i do czasu Sąd
          > u Ostatecznego, winno być natychmiastowe dorwanie się do komputera i wejście na
          > Tę Stronę.
          > Skoro tego nie zrobiłeś, tzn, że jesteś nie na bierząco, tzn. wciąż w zr
          > ujnowanej Polsce Ty notoryczny nie tylko bandyto, ale i oszuście!
          • k.karen Re: adwokatowo 29.07.15, 19:14
            No, dobra. Niech już Wam będzie, przyznam się... zakopałam Zorro w moim ogrodzie, więc nadal jest w Polsce. Dostał laptopa, 10 litrów wody i ma tam kopać miejsce także dla mnie, a później wspólnie będziem kopać kanał do chałupy Zorro w Niemczech. Ja na razie na powierzchni obserwuję. Wiecie jak to jest, "najciemniej pod latarnią", a przedstawiciel prokuratury po sąsiedzku.

To cześć. Ale gdybym się jednak nie odezwała w najbliższych dniach to znaczy, że nas dopadli i wyrok śmierci przez ukrzyżowanie został wykonany na Zorro i na mnie... paaaaaaaaaaaaaaaaa

tongue_out tongue_out tongue_out
            • wscieklyuklad Re: adwokatowo 29.07.15, 19:25
              Przepraszam za wścibstwo, ale przekopaliście się już pode płotem?
              • k.karen Re: adwokatowo 29.07.15, 20:09
                Nieeee, przecieżesz mówię, że Zorro na razie kopie miejsce dla mnie w tej ziemiance tongue_out
              • ulisses-achaj Re: adwokatowo 29.07.15, 20:32
                Jakim płotem?! Toż Karen w bloku mieszka.. smile Kopia pewnie na trawniku przed... smile
                • wscieklyuklad Re: adwokatowo 29.07.15, 20:53
                  A uważajta na psie odchody, bo Was mogą zdradzić!
                  • k.karen Re: adwokatowo 30.07.15, 08:50
                    Staramy się jak tylko można, WU tongue_out
                • hardy1 Re: adwokatowo 29.07.15, 22:56
                  Jaki trawnik?! Kopią w psich gównach, które przecież całe ulice i chodniki w Polsce zawalają... smile
                  • k.karen Re: adwokatowo 30.07.15, 08:51
                    Ale przynajmniej pod ziemią nie ma wszechobecnych ruin, Hardy tongue_out
                    • hardy1 Re: adwokatowo 30.07.15, 19:49
                      ... na pewno? Przecież podobno cała Polska jest wzniesiona na jeszcze starszych ruinach wink
                • k.karen Re: adwokatowo 30.07.15, 08:49
                  To oczywista oczywistość, Ulissesie tongue_out
            • 1zorro-bis Re: adwokatowo 30.07.15, 07:10
              wody! Wody! Bo juz sie skonczyla!big_grinbig_grinbig_grin
              k.karen napisała:

> No, dobra. Niech już Wam będzie, przyznam się... zakopałam Zorro w moim ogrodzi
              > e, więc nadal jest w Polsce. Dostał laptopa, 10 litrów wody i ma tam kopać miej
              > sce także dla mnie, a później wspólnie będziem kopać kanał do chałupy Zorro w N
              > iemczech. Ja na razie na powierzchni obserwuję. Wiecie jak to jest, "najciemnie
              > j pod latarnią", a przedstawiciel prokuratury po sąsiedzku.
              >
              > To cześć. Ale gdybym się jednak nie odezwała w najbliższych dniach to znaczy, ż
              > e nas dopadli i wyrok śmierci przez ukrzyżowanie został wykonany na Zorro i na
              > mnie... paaaaaaaaaaaaaaaaa
              >
              > tongue_out tongue_out tongue_out
              >
              >
              • wscieklyuklad Re: adwokatowo 30.07.15, 07:14
                Łopatą, łopatą!
                To nie Klondike, żeby wypłukiwać wodą!
                • 1zorro-bis Re: adwokatowo 30.07.15, 07:42
                  ale pic sie chce......big_grin
                  wscieklyuklad napisał:

> Łopatą, łopatą!
                  > To nie Klondike, żeby wypłukiwać wodą!
                  • k.karen Re: adwokatowo 30.07.15, 08:52
                    A Ty Zorro cicho tam! Kop i nie gadaj, bo czasu mamy niewiele tongue_out
                  • wscieklyuklad Re: adwokatowo 30.07.15, 09:24
                    To kop w wilgotnej ziemi, przecież jesteś dzdzownica.
                    • 1zorro-bis Re: adwokatowo 30.07.15, 10:23
                      dzdzownica, padalec glizda - tez sobie nie radza tak szybko z betonowym murem w bloku i jego piwnicy.....big_grin
                      • wscieklyuklad Re: adwokatowo 30.07.15, 10:33
                        Niestety,ale wolność kosztuje!
                        • 1zorro-bis Re: adwokatowo 30.07.15, 11:30
                          wiem. Dlatego.....ryje dalej!big_grinbig_grinbig_grin
                          wscieklyuklad napisał:

> Niestety,ale wolność kosztuje!
    • 1zorro-bis Re: adwokatowo 30.07.15, 13:12
      c dla tropiciel spod znaku "Czarnej Maski"......big_grin
      17.09 2015 wernisaz w Krakowie o godz. 17.00 a potem 19.09.2015 wernisaz w Szczyrku o godz. 18.00.....smirk
      A teraz....tropic, tropic! W ktorej Galerii i......czy nie pojawi sie tam przypadkiem wypozyczony (!big_grin) "dowod zbrodni". Mozna dzwonic, maile pisac i.....straszyc, straszyc!big_grinbig_grinbig_grin
      Ja oczywiscie tez bede, wiec mozna od razu aresztowac i do pudla wsadzic.big_grin
      • 1zorro-bis Re: adwokatowo 30.07.15, 13:14
        oczywiscie mialo byc: cos dla tropicieli ....
        Cos mi klawiatura szwankuje.smirk
        • wscieklyuklad Re: adwokatowo 30.07.15, 20:16
          Ile jesteśta za płotem?
          • 1zorro-bis Re: adwokatowo 30.07.15, 20:27
            juz pare kilometrow. Ale ciagle sobie maly schronik kopie. Tak na wszelki wypadek.....big_grin
            wscieklyuklad napisał:

> Ile jesteśta za płotem?
            • wscieklyuklad Re: adwokatowo 01.08.15, 11:16
              No to spiesz się, bo w poniedziałek Ten Adwokat już chyba wróci z urlopu.
              A poza tym w poniedziałek donoszą pocztę.
              Odpocznij w tej ziemiance, bo czeka Cię niełatwy początek tygodnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka