Dodaj do ulubionych

Mix Electronics - sprzet rtv

14.09.08, 10:55
Witam

Czy ktos z was rozumie dlaczego na stronie zadowolenie.pl czyli internetowym
sklepie mix electronics ceny poszczegolnych produktow sa nizsze o 30-40% niz w
sklepie kolo TESCO? Troche mnie to dziwi, w dodatku panowie nie zgadzaja sie
na zadna negocjacje cen. Dlaczego firma tego nie ujednolici i na necie jest
cena niska + kurier, a w sklepie marza z kosmosu. Na pojedynczym produkcie
mimo oplaty za kuriera wychodzi ponad 100 zl oszczednosci.

Znacie jakis sklep z rozsadnymi cenami RTV w Cz-wie i mozliwoscia zakupow w
Lukasie?
Obserwuj wątek
    • Gość: csv Re: Mix Electronics - sprzet rtv IP: *.prenet.pl 14.09.08, 11:38
      Na pensje przeciez trzeba zarobic :) Jak szukasz tanio kup w internecie
      • Gość: Paweł Re: Mix Electronics - sprzet rtv IP: *.alfanet24.pl 14.09.08, 12:57
        Dokladnie, a z czego wypłacą pensje i i oplacą czynsz za lokal?
        Kazdy sklep musi na siebie zarabiac, w przeciwnym przypadku jest do
        likwidacji. Na necie koszty prowadzenia sprzedazy są minimalne, wiec
        firma moze sobie pozwolic na niższe ceny.
        • Gość: niezadowolony Re: Mix Electronics - sprzet rtv IP: 195.16.88.* 14.09.08, 16:38
          OSOBIŚCIE na "zadowoleniu "znalazłem b. tanią komórkę noki 6070 w cenie 60 PLN(
          ?) gdy ją już kupiłem( przyszło potwierdzenie!) to później przysłali że towar
          JEST a właściwie był na specjalne zamówienie .NA MAGAZYNIE NIE MA a teraz nie
          wiedzą kiedy następna dostawa ! Mało tego wystawiony towar znikł z oferty
          sklepu internetowego.
          PARODIA NIE SKLEP I ŻAŁOSNE PODEJŚCIE DO SPRAWY.
          Według mnie dali d.. z CENĄ i nie chcą się do tego przyznać
          • rappi_radomsko Re: Mix Electronics - sprzet rtv 14.09.08, 16:56
            Trzeba miac nadzieje , ze w nowej Galerii Jurajskiej powstanie sklep
            sieci SATURN tam napewno znajdzie sie sporo ciekawych promocji
            narazie osobiscie musze jezdzic do Łodzi ale jak otworza Jurajska to
            całe Radomsko ruszy na zakupy do Czestochowy :)
            • Gość: usiek Re: Mix Electronics - sprzet rtv IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.09, 00:22
              No na pewno i pralki albo lodówki będą sobie wozić w maluchach albo na
              przyczepkach ? Nie wiem co rozumiesz przez pojęcie "ciekawe promocje", wystarczy
              wejść na neta i zobaczyć co to jest promocja.
              • Gość: ja Re: Mix Electronics - sprzet rtv IP: *.ludowa.netcominternet.pl 31.01.09, 12:07
                100 zł to jest nic. Ja przed swietami kupilam telewizor wlasnie na stronie
                zadowolenie .pl ktory byl prawie 600 zl!! tanszy niz w sklepie mix electronics.
                • Gość: usiek Re: Mix Electronics - sprzet rtv IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.09, 16:00
                  W jaki sposób odbierałeś towar ? Jeśli to był kurier nie bałeś się, że coś
                  będzie nie tak ?
                  • Gość: ja Re: Mix Electronics - sprzet rtv IP: *.ludowa.netcominternet.pl 31.01.09, 19:28
                    odbieralam w sklepie kolo pkp wiec moglam od razu sprawdzic.
            • aha123 Rappi nie mam dla Ciebie dobrych wieści... 31.01.09, 15:06
              ...w jurajskiej NIE BĘDZIE Saturna!
              :(
              • Gość: bondżo Re: Rappi nie mam dla Ciebie dobrych wieści... IP: 94.251.141.* 31.01.09, 15:46
                Będzie Mega Avans i RTV Euro AGD.
                Ae po co nam Saturn skoro mamy Media markt i należa do tej samej spółki sklepy
                różnia się tylko kolorami.
                • Gość: mama Re: Rappi nie mam dla Ciebie dobrych wieści... IP: *.2.142.141.tvksmp.pl 31.01.09, 15:53
                  ...no tak, Saturn i Media to ta sama grupa, ale nie oznacza to, że sprzedają w
                  tych samych cenach... i dokładnie ten sam asortyment, z dokładnie taką samą
                  polityką handlową...... :-)
    • Gość: KAT Re: Mix Electronics - sprzet rtv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 17:35
      Bo ktoś kto tym zarządza w przeciwieństwie do Ciebie myśli…
      • Gość: myreel Re: Mix Electronics - sprzet rtv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 14:12
        mam pytanie z całkiem innej beczki... wie ktoś gdzie jest punkt serwisowy firmy
        zelmer w Częstochowie? :)
        • Gość: ja Re: Mix Electronics - sprzet rtv IP: *.multimo.gtsenergis.pl 01.02.09, 20:01
          Zelmer to Baczyńskiego 6 albo na wolności 11
          • Gość: myreel Re: Mix Electronics - sprzet rtv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 20:58
            dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka