sorel.lina 05.11.15, 09:57 Dzień dobry! Kochani, motto na dziś: Nie dajmy sobie wchodzić na głowę! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.karen Re: 5 listopada - CWP 05.11.15, 10:05 Dzień dobry, Sorellino Bardzo dobre motto! Odpowiedz Link
1agfa Re: 5 listopada - CWP 05.11.15, 19:09 Dzień dobry, Karen Dzień dobry, Panie i Panowie. Jakby ktoś nie zauważył, to już się - niestety - stało. k.karen napisała: > Dzień dobry, Sorellino > > Bardzo dobre motto! Odpowiedz Link
1agfa Re: 5 listopada - CWP 05.11.15, 19:11 PS. Strasznie podobna kocina do mojej. I też włazi na głowę. Odpowiedz Link
loczek62 Re: 5 listopada - CWP 05.11.15, 19:19 Odnośnie "siadania na głowę" to przypomniał mi się dowcip z dawnych czasów (wówczas się mówiło "kawał"). Otóż siedział sobie w trakcie kąpieli w wannie Premier Cyrankiewicz i niespodziewanie Irena Dziedzic zrzuciwszy peniuar wskoczyła ochoczo do wanny i dalej włazić mu okrakiem na głowę. Zkonfundowany Józio pyta. A cóż Ty Irenko wyprawiasz? A wiesz pomyślałam sobie Józiu jakbyś wyglądał z grzywka Odpowiedz Link