wscieklyuklad Re: Efekt maskujący 12.02.18, 18:21 Daj cynk gdybyś chciało pogadać na forum o juniorze! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Efekt maskujący 12.02.18, 19:05 Moźesz się zmartwić bezmuzgowa rozwielitko. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Efekt maskujący 12.02.18, 19:38 no prosze...Troszeczke spokoju bylo i znowu....bezmozgowa "turystka" pisze do.....Sraliny. Skad sie takie ludzkie scierwa biora? Naprawde, pojac tego nie moge. I ja stary facet dalem sie na "cusik" takiego nabrac! Pan Bog mi chyba na chwile rozum odebral! Ale chwala Ci Panie ze mi go pozwoliles odzyskac! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Efekt maskujący 12.02.18, 19:57 Rozwielitka nie kuma nawet jaki świat jest maleńki i ile się można od ludzi Z PIERWSZEJ RĘKI dowiedzieć. Nie tylko we Wrocławiu. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Efekt maskujący 12.02.18, 20:27 1zorro-bis napisał: > no prosze...Troszeczke spokoju bylo i znowu....bezmozgowa "turystka" pisze do.. > ...Sraliny. A to ci nowina! Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Efekt maskujący 12.02.18, 20:54 Śmiech jest dobry na wszystko - to uniwersalne remedium. Pośmiejmy się! Kapitan Wagner zaorał Stanisława Piotrowicza [;C.K. Mashup]; Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Efekt maskujący 12.02.18, 21:05 I jeszcze to (po angielsku, ale to przecież język uniwersalny): Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Efekt maskujący 12.02.18, 22:30 tak czytam i czytam..... ODPERDOLCIE sie od nas? To "turystka" zniówu klimakterium przechodzi??!! Boze moj ...znowu?! W tym wieku.....66 lat?? To ilez razy mozna?? To mloda ( 61 lat....prawie "baby") narzeczona moze takie stany......"klimakteryjne" u "turystki" powoduje??? Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Efekt maskujący 13.02.18, 01:07 A ja mam pytanie, co to za "ptica" czy jakis zwierz na tym zdjeciu? Bo chyba nie "ufryzowany pudel"? Odpowiedz Link