sulno 01.05.07, 09:34 Witam.Gdzie można kupić pieczywo dzisiaj???? Zapomniałem,że dzisiaj święto a jeść trzeba :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baja88 Re: Brak chleba????????? 01.05.07, 09:58 tytuł w sam raz na dzisiejsze świeto, ale n/t : przejdz sie po miescie, funkcjonują przeciez sklepy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Brak chleba????????? 01.05.07, 09:59 Już za sam fakt, że zapomniałeś o święcie pierwszomajowym powinienieś tydzień o wodzie siedzieć. A ty jeszcze o chleb pytasz. Nie zasłuzyliście obywatelu na chleb. A tak poważnie. Czy jak napiszę że w Chruszczobrodzie to pognasz niesiony głodem do Chruszczobrodu? Odpowiedz Link Zgłoś
sulno Re: Brak chleba????????? 01.05.07, 10:09 Jak się pracuje na zmiany u Hindusa to nie ma czasu myśleć o święcie 1 majowym.Zamiast na pochód to biorę psa i idę szukać chleba na BP. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Brak chleba????????? 01.05.07, 10:13 Przynajmniej pies skorzysta z długiego spaceru w chłodny majowy poranek. Odpowiedz Link Zgłoś
sulno Re: Brak chleba????????? 01.05.07, 11:10 Nie palę?fajek nie kupię?Zjadłem nareszcie sniadanie.Psia karma mi nie smakuje i pies warczy . Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Brak chleba????????? 01.05.07, 11:21 szkoda, wyruszę sama na poszukiwanie, a chleb gdzie kupiłeś???? Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Brak chleba????????? 01.05.07, 12:10 ale sie na tym świecie porobiło, panie dobrodzieju,kiedys to jeno paliwo bylo i sprzedawać je mogli tylko mężczyżni lub kobiety starsze ( nie w wieku rozrodczym), a teraz chleb !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś