Dodaj do ulubionych

Ubecji dupsko sprane

31.05.19, 18:41
Telewizja Republika przeprasza Agnieszkę Holland za „ubeckie” insynuacje. I wpłaca na OKO.press

oko.press/telewizja-republika-przeprasza-agnieszke-holland-za-ubeckie-insynuacje-i-wplaca-na-oko-press/?fbclid=IwAR1OfRjczP4kWvPgPi3yO6DyQAW5HeNNR3o3r5t652omE5jbej3snyRBMDs
Bo w demokratycznym państwie zawsze zapadają demokratyczne wyroki. Nawet w sądach opanowanych przez desant zbysiowy.
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: Ubecji dupsko sprane 31.05.19, 19:30
      Ten pisoni ZOMOUbek winien zapłacić z własnej kieszeni! Nie życzę sobie wykorzystywania w tym celu moich podatków!

Niewinny mężczyzna został pobity i wielokrotnie rażono go paralizatorem. Polska będzie musiała wypłacić mu 25 tys. euro zadośćuczynienia - uznał Europejski Trybunał Praw Człowieka w Strasburgu.

„Biorąc pod uwagę charakter obrażeń oraz związane z tym cierpienie, Trybunał stwierdza, że obywatel Polski był poddany nieludzkiemu i poniżającemu traktowaniu” – uznał przed kilkoma dniami Trybunał.

Postępowanie wszczęto po skardze mieszkańca Gdańska. Dotyczyło wydarzeń z 2011 r., policjanci z CBŚP prowadzili wtedy śledztwo w sprawie porwania kobiety. Za jej uwolnienie porywacze żądali od męża 1 mln euro. Funkcjonariusze szukali sprawców wśród przyjaciół rodziny ofiary i pracowników rodzinnej firmy.

Tak wytypowano m.in. 26-letniego mężczyznę. Gdy go zatrzymywano, był u znajomych. Przed godziną 7 rano – po wrzuceniu granatu hukowego – do mieszkania weszli antyterroryści.

Jeden z policjantów uderzył długą bronią w twarz właściciela mieszkania, ten zalał się krwią. – Zgodnie z poleceniami policjantów położyłem się na ziemi. Wtedy jeden kopnął mnie w twarz – zeznał 26-latek. Kolejne ciosy dostał w głowę, plecy i nogi, na końcu został skuty. Potem, chociaż był unieruchomiony, policjanci byli wobec niego brutalni i razili go paralizatorem – w plecy, pośladki, genitalia i ucho. – Policjanci razili mnie prądem również w samochodzie, aż zacząłem się dusić – zeznał. 26-latek spędził w izbie zatrzymań dwa dni. Szybko okazało się, że nikogo nie porwał – sprawców ostatecznie zatrzymano, a kobieta została uwolniona.

GW

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka