wscieklyuklad Re: Do hymenu! 05.07.21, 19:45 Chujczyk fleja nie znające słów narodowego hymnu, stwierdziło, że nepotyzm może bydłu odciąć szansę zwycięstwa w kolejnym wyborczym przekręcie. Chujczyk nie widzi niczego złego w fakcie demolki spółek skarbu państwa wskutek wyrzucenia kompetentnych osób i zastąpienia ich pisonim debilstwem nieudaczników. Jak chujczyk twierdzi skala tego zjawiska jest marginalna. Chujczyk stwierdziło, że jest teges, prawo nie działa wstecz, więc bydło może nadal demolować spółki. Chujczyk stwierdziło, że afery respiratorowi nie ma, bo założenie detalu było teges. Fajnie, że było teges ,ale okazało się nie teges. I żaden oberchujczyk nie poniesie dziś z tego tytułu konsekwencji. Pozostałby dwa lata na opracowanie systemu uniemożliwiającego chujczykowi i jego stadu sfałszowanie wyborów. A potem już tylko pokazowe procesy ku przestrodze na przyszłość. To będzie wielkie wyzwanie. Ostatnie dni na fejszbuku wykazały, że nie tylko media ale i portale społecznościowe obsadziła mafia skutecznie blokująca udostępnianie przekrętów chujczyków. Odpowiedz Link
1agfa Re: Do hymenu! 06.07.21, 02:48 Były piosenkarz dokonuje zdumiewających odkryć, na miarę czasów i możliwości. Onże to odkrył talenty śpiewacze u NPWC (i p. bezpieczeństwa). Talent ów na okoliczność śpiewania hymnu polskiego każdy mógł dostrzec, podkreślić, wychwalać, a jednak tylko były piosenkarz prawdziwie zna się na rzeczy - i jemu przypadł ten zaszczyt (o czym sam NPWC (i p.bezpieczeństwa) wspomnieć raczył, z całą skromnością ale i rozradowaniem). Odkrycie - na szczęście - zostało utrwalone dla potomności. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Do hymenu! 05.07.21, 20:31 Sobolewski (ten z lewej) został wybrany na Sekretarza Generalnego partii PiS, co to prawo i sprawiedliwość ma w nazwie. Nowa jakość? Czyżby? Żona tej szarej eminencji została obsadzona z klucza partyjnego PiS w 4 (słownie: czterech) spółkach Skarbu Państwa. Miesięcznie przytulała ile? Jak myślicie? Kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie. Szczegóły utajnione. Wara plebsowi od partyjnego koryta. Ta partia jest zgniła do kości. Sorry. Szlag mnie trafia, kiedy słucham tych hipokrytów z gębami nafaszerowanymi frazesami. Mam prawo do wk.... Przez 17 lat pełnienia publicznej funkcji Prezydenta Miasta, nie zatrudniłem nikogo z rodziny, ze znajomych, kolegów z klasy, czy wg klucza innego, niż fachowość i kompetencje. Przez 17 lat. Ani razu. Dlatego ta zgnilizna PiSu tak mnie wkurza. W. Tyszkiewicz Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Do hymenu! 06.07.21, 18:38 No to degradacja z wywałką z wolstapo, paka i milionowe odszkodowania! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Do hymenu! 06.07.21, 18:42 Będzie drogo, ale i tak ten shit nie wykona wyroku Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Do hymenu! 06.07.21, 18:55 O culfffaaaa! Jeszcze nam mundurowych wywiezom! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Do hymenu! 06.07.21, 18:56 Następnym razem nawet przy pisuarze foci nie byndzie! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Do hymenu! 06.07.21, 20:34 Jak to kto? mały pan! I w swoisty sposób ułaskawione. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Do hymenu! 06.07.21, 21:53 Śląskie samorządy bez unijnych pieniędzy. Liczne samorządy w subregionie zachodnim województwa śląskiego mogą zostać pominięte i nie otrzymać ani grosza z Funduszu na rzecz Sprawiedliwej Transformacji. Powód? Planowane wydobycie węgla. Na Śląsku rozważane są aż 3 takie projekty. Samorządy, które się im sprzeciwiają nie mają żadnego wpływu na wnioskodawców koncesji ani na ich przyznanie, bo takie kompetencje mają jedynie Ministerstwa Klimatu i Środowiska. Pomimo jasnego stanowiska Komisji Europejskiej, która nie przekaże środków dla regionów, w których planowane jest otworzenie nowych kopalń, państwo polskie i tak wydało zgodę na otworzenie kopalni w Rybniku, narażając tym samym tysiące mieszkanek i mieszkańców całego zachodniego subregionu śląskiego na utratę olbrzymiej ilości potrzebnych środków pieniężnych. Dekarbonizacja Europy jest faktem, na który regiony takie jak Śląsk muszą szczególnie solidnie się przygotować tak, żeby nadchodząca transformacja energetyczna odbyła się w sposób sprawiedliwy i nie zostawiła nikogo z tyłu. Interweniuję u Mateusz Morawiecki! Pytam: 1. Czy mieszkańcy całego subregionu zachodniego województwa śląskiego zostaną wykluczeni z możliwości ubiegania się o środki finansowe w ramach Programu Sprawiedliwej Transformacji? 2. Dlaczego Wojewoda Śląski podejmuje działania mające wpływ na zniszczenie regionu i zablokowanie środków unijnych? 3. Czy premier zamierza podjąć działania zmierzające do uchylenia planów budowy kopalni na terenie rybnickiej dzielnicy Paruszowiec? Z netu I susznie! Ani grosza dla zakamuflowanej opcji niemieckiej! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Do hymenu! 07.07.21, 21:59 Ja się czuję, jakby oni uważali, że ja byłam jakimś rozpustnym dzieckiem, jakbym ja sama na siebie ściągała różne rzeczy, jednocześnie nie wierząc mi w to, że cokolwiek się działo. Ostatnio dotarła do mnie informacja od jednego z pracowników mojej szkoły średniej, że wyciągane są moje oceny, moje świadectwa - mówi Marianna. Z netu Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Do hymenu! 07.07.21, 22:02 Post powyżej to wypowiedz kobiety, która ośmieliła się oskarżyć czarnego skurwysyna o molestowanie. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Do hymenu! 07.07.21, 22:07 A tu akurat pisoni palant ma rację. Szmal na rynku to dodatkowy pusty pieniądz wydrukowany i emitowany na potrzeby wyborcze mafii. Odpowiedz Link