09.10.09, 09:43
Zajrzałem do Was dzisiaj, tak przelotem. czy znacie bizona.6? Bo jeśli nie to wygląda mi na trolla. Chyba że to kolejna odnaleziona dusza ze starego podwórka. Jeśli nie, to uważajcie na niego. to na razie.
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: bizon.6 10.10.09, 02:53
      Tak Koguciku... absolutna racja... juz rano zauwazylysmy to, wlasnie dlatego AL pisala tak a nie inaczej ;-) wieczorem wyszlo szydlo z worka, wkleil nieprzyzwoity obrazek. Poza tym same cytaty caly dzien, tzn. ze ktos sie obawia, ze rozpoznamy go po stylu i chyba rozpoznalismy...
      Jak dobrze miec SASIADA [img]https://www.gif-grafik-spass.de/gifarchiv/smilie/grosse_1/te_6.gif[/img]
    • kogucik.2972 Re: bizon.6 10.10.09, 10:21
      niech hardy po prostu usuwa posty, które są nie bardzo - tutaj on jest administratorem, więc macie kontrolę nad sytuacją :D
      • m.maska Re: bizon.6 10.10.09, 11:56
        Hihihi...tam wszyscy jestesmy administratorami :-) nie moglismy ryzykowac, ze administratora nie bedzie a pojawi sie jakis tekst w rodzaju tego na co pozawalali sobie na tvn24... zawsze jest ktos kto moze usunac :-)
        Milego Dnia Koguciku, tak radosnie podskakujesz :-)
    • kogucik.2972 Re: bizon.6 10.10.09, 14:34
      Trochę pogmyrałem, i wychodzi, że to chyba jakiś Wasz "znajomy" - jedyne posty, jakie wstawił na całym forum gazety, to tylko te u Was. Dajcie mu kopa !
      • m.maska Re: bizon.6 10.10.09, 19:00
        Widzisz.. to bylo do przewidzenia, oni sie nami zywili a teraz przymieraja glodem.. :-)
        Jak dobrze miec Sasiada :-*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka