izka265 09.10.09, 11:39 poszukuję namiarów na firmę, która zajmuje się robieniem luster do łazienki na wymiar, albo namiaru gdzie można takie lustra kupić pzd Iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cornellia Re: lustro na wymiar 09.10.09, 13:14 rondo husarska, tam gdzie jest oprawa obrazów,ja zamawiałam wielkie lustro z frezowanymi brzegami.Koszt spory ale to pewnie takie sa ceny Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: lustro na wymiar 09.10.09, 18:34 Zrobi Ci to każdy szklarz. Polecam tego, który kiedyś miał zakład na Jagiellońskiej, na tyłach pralni (vis a vis Błękitnego). Podobno gdzieś się przeniósł. Nie wiem gdzie, ale był na ten temat wątek. Nie polecam tego w Rynku - nie pojawia się na umówione spotkania, ani tegl na Batorego przy Rondzie AK - wklejone przez niego lustro odpadło od ściany w ciągu 12 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
ilif Re: lustro na wymiar 12.10.09, 15:26 ten szklarz z jagiellońskiej przeniósł się na kościuszki, zaraz za krzyżówką z parkową, jeden z pierwszych domów po prawej stronie, jest reklama więc można trafić :) zamawiałam u niego dwa lustra do łazienki, jedno nad umywalkę, jedno prawie na wysokość całej ściany i kosztowało mnie to w sumie coś koło 200zł więc naprawdę niewiele a lustra wykonane były bardzo dobrze, były też frezowane. teraz nie mam problemów z ich myciem, nie robią się zacieki, nie ma żadnych przebrawień, naprawdę polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: lustro na wymiar 13.10.09, 09:22 A ja kupiłem właśnie u szklarza przy parku. Zarówno na ścianę do łązienki jak i do oprawienia. Co prawda bez montażu ale przywieźli na miejsce... Za to ten przy rondzie nawet nie chciał przyjąć zamówienia na lustro jeśli nie będzie go montował. Odpowiedz Link Zgłoś
godgod Re: lustro na wymiar 14.10.09, 16:14 A moje zamówienie przyjął.Bez montażu. Czas wykonania usługi - 30 minut. Może miał akurat dobry humor. Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: lustro na wymiar 14.10.09, 17:04 Może w międzyczasie był u mnie i odkrył, że montaż to nie jest jego specjalność. Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: lustro na wymiar 14.10.09, 21:33 godgod napisał: > A moje zamówienie przyjął.Bez montażu. Czas wykonania usługi - 30 minut. Ja mówię o dużym lustrze - 2m szerokości. Odpowiedz Link Zgłoś
w_e_r_o_n_i_k_a Re: lustro na wymiar 29.10.14, 12:40 Sama zamierzam takie lustro na wymiar sobie sprawić. Jak to się w końcu rozwiązało? Jaka firma została obdarzona zaufaniem? Proszę o opinię :) Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: lustro na wymiar 29.10.14, 21:49 Poza wymienionymi wyżej, jest też szklarz, przy "kościele na górce.Dokładnie mieści się w drewnianym domku, przy parkingu kościelnym (patrząc od Jagiellońskiej na kościół,to trzeba objechać go z prawej strony). Ja zamawiałem z wstawieniem u niego kilka luster(małych i dużych i po roku czasu siedzą jak siedziały. Z tego co widziałem, do montażu używa markowych produktów (nazw nie będę wymieniał),więc może dlatego nic nie odpadło. Odpowiedz Link Zgłoś