Dodaj do ulubionych

mechanik samochodowy

22.11.09, 19:52
poszukuję dobrego mechanika samochodowego w legionowie lub okolicy
niedrogiego i takiego do którego można mieć zaufanie że napewno
naprawi to co trzeba i nie oszuka na niczym. z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • miszaqs Re: mechanik samochodowy 22.11.09, 20:13
      Witaj,
      Jeśli nie przeraża Cie "wyprawa" do kobyłki, to ja mam rewelacyjnego mechanika. Po więcej szczgółów zapraszam na priv , ale na maila miszaqs@gmail.com
      • w.iwo Re: mechanik samochodowy 22.11.09, 21:44
        Wrzosowa

szczerze polecam, ja się nie zawiodłam przez ostatnie 2 lata :)
        • madziulec Re: mechanik samochodowy 22.11.09, 22:15
          Popieram.

Przez dluzszy czas jezdzilam do innego, ale.. ostatnio byly przedziwne problemy
          typu:
          - dlugi czas czekania na czesci, gdy samochod sie zepsul (czesc podobno nie do
          dostania, ja znalazlam ja w 1 dzien)
          - wmawianie, ze samochod wymaga naprawy, podczas gdy miesiac wczesniej takiej
          naprawy nie wymagal (pare dni pozniej w innym warsztacie rowniez nie)
          - samochodem ktos jezdzil (ewidentnie), zniszczone byly plyty CD (prawie
          wszystkie), polamane zabawki dziecka (to bardzo smutne, bo plyty to naprawde detal)
          - przy odbiorze samochodu "cudownie" okazywalo sie, ze zawsze musialam wiecej
          doplacic niz mowiono mi godzine wczesniej prze telefon (byla to kwota 60-100 PLN).

Na forum polecano Wrzosowa.
          Naprawialam niedawno drugi samochod.
          Faktura wystawiona. Przepraszano, ze tak dlugo (wtedy akurat byl ten pierwszy
          dzien ze sniegiem i pol miasta stalo, wiec nie mam pretensji, szcegolnie, ze
          samochod mi nei byl potrzebny, co podkreslilam).
          Cena BARDZO konkurencyjna, przy okazji naprawiono mi opone, z ktorej schodzilo
          powietrze.

Bardzo polecam. Naprawde.
          • prawdziwy_jankiel Re: mechanik samochodowy 22.11.09, 23:10
            to zależy z czym szukasz tego mechanika. jak naprawa blacharska to
            niestety nic nie pomoge. elektryka to proponuje na 3-go maja 1d,
            tylko że przeważnie ma zajęte terminy. ew. na warszawskiej po lewej
            stronie zaraz za skrzyżowaniem z sobieskiego w strone jabłonny, taki
            mały warsztacik. lebioda ma dobry warsztat ale jak robota nie jest
            kosztowna to olewają sprawe. jak sprawy typowo mechaniczne to
            słyszałem bardzo dobre opinie o warsztacie w jabłonnie na parkowej i
            na kolejowej, tym bliżej chotomowa. jak opony to na nowodworskiej na
            łajskach jest świetny i tani wulkanizator.
            • kka69 Re: mechanik samochodowy 23.11.09, 07:11
              Tak się podepnę pod temat.
              Czy jest w Legionowie jakiś salon samochodowy i autoryzowany serwis?
              Pytam się z powodu planów zakupu auta, a dostęność ASO jest dla mnie ważnym parametrem.
              • prawdziwy.jacek Re: mechanik samochodowy 23.11.09, 08:54
                oczywiscie na Wrzosowej Pan ma na imie Zbyszek ( tam sa chyba dwa warsztaty obok
                siebie to ten pierwszy po lewej stronie jadac od przejazdu na Handlowej )
                • grandpress Re: mechanik samochodowy 23.11.09, 14:11
                  Ja a polecam Marcina z serwisu za LOK-iem, pasjonat z dużą wiedzą. Nie naciąga
                  na zbędę naprawy. Jedynie części ma droższe niż gdzie indziej, ale zawsze można
                  załatwić samemu.
              • ralph123 Re: mechanik samochodowy 25.11.09, 22:02
                No ASO to chyba nie ma, tak jak i salonu. Blisko jest Warszawa, a tam to już "do
                wyboru i koloru". No ale jeśli ASO w Legionowie ma byc ważnym parametrem w
                zakupie auta, to może...no nie wiem co napisać.
        • poldek49 Re: mechanik samochodowy 02.10.14, 19:04
          Potwierdzam. Motoklinika na Wrzosowej
    • pyby znam dobrego, ma warsztat na ul. Kolejowej 25.11.09, 20:48
      znam uczciwego mechanika ; ma wulkanizacje przy ul. Kolejowej (bliżej Szczyglej,
      Narutowicza). Robi kompleksowo zawieszenie, z silnika niewiele ale na pewno
      swietnie zmienia rozrzad, no i opony zmienia jak nikt inny - zawsze mega
      starannie. \bardzo polecam. Na nazwisko ma Afek, innych danych nie mam. Zakład
      ma w takiej zielonej bramie, jest tam nieduży szyld, wjazd głęboko w podwórko.
      • www.auto-serwis-serock.pl Re: znam dobrego, ma warsztat na ul. Kolejowej 02.10.14, 14:40
        witam ja polecam auto serwis w Serocku ul. Pułtuska 126 na przeciwko domu weselnego Landa
    • andrzejdzierzyn Re: mechanik samochodowy 17.11.18, 18:50
      Popytaj znajomych , kogoś polecą.
    • Gość: Teery Re: mechanik samochodowy IP: 91.230.98.* 01.11.21, 17:27
      Polecam Ci mocno Auto Matraszek w Markach, automatraszek.pl/. Warto podjechać, miejsce uczciwe, gdzie pracują fachowcy, którym możesz zaufać i powierzyć swoje auto. Nie oszukują, są naprawdę konkretni i powiedzą Ci szczerze, co warto zrobić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka