gibal111 22.11.09, 19:52 poszukuję dobrego mechanika samochodowego w legionowie lub okolicy niedrogiego i takiego do którego można mieć zaufanie że napewno naprawi to co trzeba i nie oszuka na niczym. z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miszaqs Re: mechanik samochodowy 22.11.09, 20:13 Witaj, Jeśli nie przeraża Cie "wyprawa" do kobyłki, to ja mam rewelacyjnego mechanika. Po więcej szczgółów zapraszam na priv , ale na maila miszaqs@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: mechanik samochodowy 22.11.09, 21:44 Wrzosowa szczerze polecam, ja się nie zawiodłam przez ostatnie 2 lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: mechanik samochodowy 22.11.09, 22:15 Popieram. Przez dluzszy czas jezdzilam do innego, ale.. ostatnio byly przedziwne problemy typu: - dlugi czas czekania na czesci, gdy samochod sie zepsul (czesc podobno nie do dostania, ja znalazlam ja w 1 dzien) - wmawianie, ze samochod wymaga naprawy, podczas gdy miesiac wczesniej takiej naprawy nie wymagal (pare dni pozniej w innym warsztacie rowniez nie) - samochodem ktos jezdzil (ewidentnie), zniszczone byly plyty CD (prawie wszystkie), polamane zabawki dziecka (to bardzo smutne, bo plyty to naprawde detal) - przy odbiorze samochodu "cudownie" okazywalo sie, ze zawsze musialam wiecej doplacic niz mowiono mi godzine wczesniej prze telefon (byla to kwota 60-100 PLN). Na forum polecano Wrzosowa. Naprawialam niedawno drugi samochod. Faktura wystawiona. Przepraszano, ze tak dlugo (wtedy akurat byl ten pierwszy dzien ze sniegiem i pol miasta stalo, wiec nie mam pretensji, szcegolnie, ze samochod mi nei byl potrzebny, co podkreslilam). Cena BARDZO konkurencyjna, przy okazji naprawiono mi opone, z ktorej schodzilo powietrze. Bardzo polecam. Naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_jankiel Re: mechanik samochodowy 22.11.09, 23:10 to zależy z czym szukasz tego mechanika. jak naprawa blacharska to niestety nic nie pomoge. elektryka to proponuje na 3-go maja 1d, tylko że przeważnie ma zajęte terminy. ew. na warszawskiej po lewej stronie zaraz za skrzyżowaniem z sobieskiego w strone jabłonny, taki mały warsztacik. lebioda ma dobry warsztat ale jak robota nie jest kosztowna to olewają sprawe. jak sprawy typowo mechaniczne to słyszałem bardzo dobre opinie o warsztacie w jabłonnie na parkowej i na kolejowej, tym bliżej chotomowa. jak opony to na nowodworskiej na łajskach jest świetny i tani wulkanizator. Odpowiedz Link Zgłoś
kka69 Re: mechanik samochodowy 23.11.09, 07:11 Tak się podepnę pod temat. Czy jest w Legionowie jakiś salon samochodowy i autoryzowany serwis? Pytam się z powodu planów zakupu auta, a dostęność ASO jest dla mnie ważnym parametrem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jacek Re: mechanik samochodowy 23.11.09, 08:54 oczywiscie na Wrzosowej Pan ma na imie Zbyszek ( tam sa chyba dwa warsztaty obok siebie to ten pierwszy po lewej stronie jadac od przejazdu na Handlowej ) Odpowiedz Link Zgłoś
grandpress Re: mechanik samochodowy 23.11.09, 14:11 Ja a polecam Marcina z serwisu za LOK-iem, pasjonat z dużą wiedzą. Nie naciąga na zbędę naprawy. Jedynie części ma droższe niż gdzie indziej, ale zawsze można załatwić samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ralph123 Re: mechanik samochodowy 25.11.09, 22:02 No ASO to chyba nie ma, tak jak i salonu. Blisko jest Warszawa, a tam to już "do wyboru i koloru". No ale jeśli ASO w Legionowie ma byc ważnym parametrem w zakupie auta, to może...no nie wiem co napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
poldek49 Re: mechanik samochodowy 02.10.14, 19:04 Potwierdzam. Motoklinika na Wrzosowej Odpowiedz Link Zgłoś
pyby znam dobrego, ma warsztat na ul. Kolejowej 25.11.09, 20:48 znam uczciwego mechanika ; ma wulkanizacje przy ul. Kolejowej (bliżej Szczyglej, Narutowicza). Robi kompleksowo zawieszenie, z silnika niewiele ale na pewno swietnie zmienia rozrzad, no i opony zmienia jak nikt inny - zawsze mega starannie. \bardzo polecam. Na nazwisko ma Afek, innych danych nie mam. Zakład ma w takiej zielonej bramie, jest tam nieduży szyld, wjazd głęboko w podwórko. Odpowiedz Link Zgłoś
www.auto-serwis-serock.pl Re: znam dobrego, ma warsztat na ul. Kolejowej 02.10.14, 14:40 witam ja polecam auto serwis w Serocku ul. Pułtuska 126 na przeciwko domu weselnego Landa Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdzierzyn Re: mechanik samochodowy 17.11.18, 18:50 Popytaj znajomych , kogoś polecą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teery Re: mechanik samochodowy IP: 91.230.98.* 01.11.21, 17:27 Polecam Ci mocno Auto Matraszek w Markach, automatraszek.pl/. Warto podjechać, miejsce uczciwe, gdzie pracują fachowcy, którym możesz zaufać i powierzyć swoje auto. Nie oszukują, są naprawdę konkretni i powiedzą Ci szczerze, co warto zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś