w.iwo 15.03.10, 20:39 kiedyś słyszałam w kolejce, że w Legionowie jest miejsce schadzek i płatnej miłości, powiem delikatnie... i cieszy się popularnością... nie pytajcie mnie gdzie, bo nie dosłyszałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guayazyl1 Re: Legionowo na różowo 16.03.10, 00:12 nazywajmy rzeczy po imieniu. czy rozchodzi się Pani o burdel? Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Legionowo na różowo 16.03.10, 08:37 zgadza się, lokalizacja nie znana, ale ponoć klientów stałych ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Legionowo na różowo 16.03.10, 10:03 jestem swiezo po lekturze wątku "Czego brakuje w Legionowie". masz Pani jakies plany inwestycyjne? czy tez pytasz Pani o ten burdelik z czystej ciekawosci? Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: Legionowo na różowo 16.03.10, 13:32 No patrz Pan, a niby to takie spokojne porządne miasto ;) Pokusiłem się zapytać Herr Googla i... rzeczywiście jest!!! I o dziwo (słowny zbieg okoliczności), wydawałoby się, że w miejscu, gdzie raczej ciężko coś takiego ukryć! Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Legionowo na różowo 16.03.10, 16:32 jak sobie czytam narzekajacych na wszystko obywateli Legionowa i widzę ten ponury obraz miasta, to myslę sobie, ze ten burdelik - jesli oczywiscie istnieje - to jedyne miejsce gdzie mozna wesoło spedzic czas i nie rozczarowac się. [img] http://3.bp.blogspot.com/_ntrYqKAEl7I/S54jsMqib8I/AAAAAAAAACM/5Aq5m_- uREo/s320/DSCN3751.JPG[/img] bo gdzie indziej Panie to tylko bród, smród, zgnilizna i same tfu...sitwy. był tam który? Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Legionowo na różowo 16.03.10, 16:32 a gdzie ? znaczy jakie hasło wpisałeś ? chyba nie masz na myśli jakiegoś urzędu ? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Legionowo na różowo 18.03.10, 10:36 i dostałam od znajomych panów informacje gdzie można spędzić miło czas... każdy z nich bił się w piersi, że nie korzystał... szokiem była informacja, że gdzieś koło Postracha mieści się przybytek rozkoszy ? prawda to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: Legionowo na różowo 18.03.10, 12:17 Już chyba się nie mieści. Tam gdzie się mieścił nie ma nawet dachu. Trochę lipa, tak pod chmurką. Odpowiedz Link Zgłoś