Dodaj do ulubionych

anoreksja pomoż

16.11.13, 14:39
anoreksja-helpmelife.blogspot.com/
wysłuchaj, pomyśl, powiedz, pomóż
moja prawdziwa historia, która ciągnie się do dziś
boję sie, ze nie wyjde
bądźcie ze mną
dziekuje
Obserwuj wątek
    • nvv Re: anoreksja pomoż 16.11.13, 20:37
      Wszystko co ma swój początek, ma też swój koniec.
      Również nasze życie w obecnej formie. Twoje problemy znikną, prędzej czy później, tak czy inaczej. To jak się potoczy Twoje życie zależy głównie od Ciebie. Problemy, przeciwności i strach mogą nas spychać w niemoc/depresje/auto-destrukcje lub mogą mobilizować do walki, rozwijania się, pokonywania naszych słabości, osiągania naszych marzeń.

Nigdy nie znałem żadnej osoby z anoreksją, trochę dałaś mi do myślenia. Wygląda to jak miłość do innych i nienawiść do siebie. Może potrzebujesz odkryć, że inni nie są aż tak warci Twojej miłości i pokochać bardziej siebie. Trzymaj się w każdym razie.
    • wiolcia29_2 Re: anoreksja pomoż 17.11.13, 22:51
      Kamilo, mam za sobą podobne doświadczenie. Zaczęło się także w młodym wieku i udało mi się wyjść z tego. Teraz studiuję psychologię. Może moje doświadczenie życiowe, poparte fachową wiedzą przyda się komuś. Jeśli zechcesz, możesz napisać do mnie na prive.
      ---
      Jeżeli życie daje Ci w kość, to nie po to byś się nad sobą użalał, tylko po to abyś coś w nim zmienił, wziął się w garść i uwierzył w siebie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka