w.iwo Re: tatatam...patataj 24.03.10, 00:20 cóż za zwierzę waść przyprowadziłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
zaq1975 Re: tatatam...patataj 24.03.10, 16:44 podlistka krowiaka żółtobrzuszka... chyba ponieważ ma łeb większy niż inne z tego gatunku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: tatatam...patataj 24.03.10, 20:39 wysilam się jak mogę, żeby przywitać serdecznie na Cafe, ale przyznam iż wyobraźnia ma nie sięga w te rejony wiedzy o stworzeniach bożych... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaq1975 Re: tatatam...patataj 24.03.10, 21:08 Za przywitanie serdecznie dziękuje. swoją drogą są na niebie i ziemi takie rzeczy że nawet filozofom się nie śniły wiec może ten za duży łeb to początek nowego gatunku? postaram się zamieścić zdjęcie to ocenicie Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: tatatam...patataj 24.03.10, 21:55 ale mam nadzieję, ze nie będzie to nikt z forumowiczów ? znaczy ja ? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: tatatam...patataj 25.03.10, 11:57 nie, tylko jak się wkłada kij w mrowisko to się staje niewygodnym... znaczy antylaurki się pojawiają i dowody nienawiści, ludzie zaczynają się bać i klaskać tylko wtedy jak są w tłumie bezpieczni :) egocentryczka - nie... raczej mam dość obłudy, fałszu i kłamstw... a zwierzątko ? czekam na stworzenie z niecierpliwością :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaq1975 Re: tatatam...patataj 14.05.10, 11:47 głupia sprawa bestia z balkonu zniknęła i pokazać się nie chce.:-( wybaczcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: tatatam...patataj 14.05.10, 17:20 ale... to chyba nie jest balkon naszego ratusza ? Odpowiedz Link Zgłoś