juliaminge 17.06.10, 11:40 Gdzie w Legionowie można przekłuć uszy dziecku - szukam dobrego sprawdzonego salonu. Z góry dziękuje za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clakier Re: Przekłuwanie uszu 17.06.10, 11:50 ostatnio przekłuwałam córce w salonie Monika na 3 maja córka stwierdziła ze bardzo bolało :) ale on z tych mocno wrażliwych na ból za przekłucie pistoletem z kolczykami w cenie zapłaciłam 50 zł nie wiem czy to dużo czy mało Odpowiedz Link Zgłoś
maja_ms Re: Przekłuwanie uszu 29.06.10, 14:55 My przekłuwałyśmy na górze w błękitnym (termy spa). Córka 5 lat bez większych dramatów, pani cierpliwa, życzliwa, wszystko tłumaczy. 60 zł z kolczykami - oczywiście pistolet. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
hurapesymista Re: Przekłuwanie uszu 29.06.10, 22:03 Ja też polecam Termy (przekłuwaliśmy 2 lata temu). Rzadzę jednak nie używać kolczyków ze stali, tylko od razu złote. Mniejsze ryzyko infekji. No i czyszczenie, czyszczenie, czyszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
majsterek83 Re: Przekłuwanie uszu 06.12.10, 20:35 jako alergik zdecydowanie polecam stal na złocie może się paskudzić to raz a dwa nie mają blokady Odpowiedz Link Zgłoś