mariusz-inc 17.10.10, 22:24 Witam, widział ktoś na niebie w kierunku warszawy jakieś 10 świecących obiektów wieczorem 16.10??? Wie może ktoś co to było? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stevex Re: Światła na niebie 17.10.10, 22:57 Ludzie nie patrzą w niebo...a wiele się dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
sherezada_only Re: Światła na niebie 18.10.10, 02:15 16.10 niestety nie miałam okazij do obserwacij,ale za to widziałam dziwną rzecz w nocy z wtorku na srodę(12.10/13.10) około 4 nad ranem -spadajacą świetlistą kulę (napewno to nie była zadna "gwiazdka" moze raczej jakas część z satelity.Widok zapierał dech,bo było to bardzo duże.,nawet przez chwilę sie przeraziłam ze to może jakis zagubionymeteoryt.Rano okazało sie że nie tylko ja to widziałam,druga osoba też w oknie tego samego budynku,tylko z drugiej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
plunio7 Re: Światła na niebie 18.10.10, 17:36 Jakiś rój meteorów ostatnio przelatywał niedaleko Ziemi, podobno mocno świecił. Może to to. Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: Światła na niebie 18.10.10, 08:48 mariusz-inc napisał: > Wie może ktoś co to było? Ostatnio modne stały się chińskie lampiony wypuszczane na weselnych przyjęciach. Era fajerwerek się skończyła? ;) Dwa tygodnie temu miałem okazję też się "przerazić". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sherezada_only Re: Światła na niebie 18.10.10, 10:36 Zapewniam cię że napewno to nie były fajerwerki,nie w tym miejscu i nie o tej porze.a fajerwerki potrafię odróżnić. Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: Światła na niebie 18.10.10, 11:04 Ale ja nie o fajerwerkach, a o lampionach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pomagam-w-legionowie Re: Światła na niebie 18.10.10, 23:27 Takie lampiniki to ostatni k/hit weselny. Papierowy balonik od dołu ogrzewany świeczką-podgrzewaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
toni84 Re: Światła na niebie 18.10.10, 10:04 Polecam stronę www.flightradar24.com/ Wszystkie samoloty na naszym niebie można sprawdzić. Skąd, dokąd, jaka wysokość, jaka linia lotnicza i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
martyna.j Re: Światła na niebie 18.10.10, 22:33 toni84 napisał: > Wszystkie samoloty Niestety nie wszystkie ;) Tydzień temu miałam okazję sprawdzić tę stronkę i tę drugą, którą ktoś inny polecał, ale niestety interesującego mnie lotu nie było - a samolot doleciał do Warszawy. Był to lot po Europie :) Znaleźliśmy ten samolot na jeszcze innej stronie, ale na tych dwóch stronach był "samolotem widmo". Odpowiedz Link Zgłoś
jehanne Re: Światła na niebie 18.10.10, 21:46 A ja wiem. To były takie specjalne samoloty rozsiewające chetrailsy. Nic nie wiecie i nas zatruwają. Poczytajcie tu: blogdebart.pl/2009/07/20/chemtrails-smierc-spadajaca-z-niebios/. Teraz doszło to i do nas, do Legionowa. Chcą sie nas pozbyć i teraz, jak już wiemy, że oni to robią dniami, to zaczęli robić nocami. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: Światła na niebie 18.10.10, 23:04 jehanne napisała: > Teraz doszło to i do nas, do Legionowa. Chcą sie nas pozbyć i teraz, jak już wi > emy, że oni to robią dniami, to zaczęli robić nocami. Dziwne, że to robią przed wyborami:/ Jak wiedzą, że my wiemy, że oni wiedzą, że robią dniami a teraz nocami to jak już wiedzą, że my wiemy, że robią to nocami to teraz kiedy to robić będą? I jak już będą wiedzieli, że my wiemy, że oni to robią inna porą to kiedy zanczną później to robić? :) Zasadnicze pytanie po co to robią i kogo stać na coś takiego? :] Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Światła na niebie 18.10.10, 23:41 Osz, w mordeczke.... Bo i co wiecej napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: Światła na niebie 19.10.10, 06:37 Jak Tesco i Biegronka zatruwają ludzi swoimi produktami to nikt sobie nic z tego nie robi to co się będziemy przejmować jakimiś chetrailsami. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 podobno... 19.10.10, 09:15 ...te światełka to klucze lecących na południe ptaków. mają kamizelki odblaskowe żeby nie zderzały się z nimi samoloty. ale to takie spekulacje. Odpowiedz Link Zgłoś