doradon 03.06.11, 10:23 mam problem z telewizorem może ktoś z forumowiczów zna fachowca, który zajmuje się naprawami takich telewizorów w L-wie ? będę wdzięczna za info:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polokokt Re: naprawa telewizora LCD 03.06.11, 11:13 mozesz spróbować tutaj: Husarska 9, 05-118 Legionowo Tel.: (22) 784-72-63 Odpowiedz Link Zgłoś
bulburator Re: naprawa telewizora LCD 07.03.12, 16:05 ja dawałam na husarską zadzwonili i powiedzieli jakie będą koszta naprawy i czy się zgadzam na naprawę. Tanio czy drogo to nie wiem bo plazma zepsuła mi się pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
3goust Re: naprawa telewizora LCD 07.03.12, 16:16 teraz telewizor jest jednorazówką, jest parę sklepów osobiście polecam marki M1 ;) kup i ciesz się nowym na gwarancji;) Odpowiedz Link Zgłoś
kka69 Re: naprawa telewizora LCD 07.03.12, 16:40 Podaj jakie jest uszkodzenie. Ja naprawiam takie rzeczy jak np. monitory komputerowe , ale nie do wszystkiego mam potrzebne części . Może spróbować, to nic nie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
metron1 Re: naprawa telewizora LCD 07.03.12, 21:20 A czy to musi być koniecznie Legionowo???? Ja monitor LCD naprawiałem w firmie L#Elektronik w Warszawie na Starych Bielanach na ulicy Płatniczej Człowiek który to robi specjalizuje się w naprawie monitorów LCD oraz telewizorów LCD Monitor miałem naprawiony w 24h, w zeszłym roku za naprawę zapłaciłem 90 zł, teraz widzę że ceny napraw zdrożały Odpowiedz Link Zgłoś
akjawah Re: naprawa telewizora LCD 09.03.12, 20:48 też naprawiałem monitor na Płatniczej, ale oni robią specjalizują się w monitorach, chociaż o TV też piszą na swojej stronie: monitor-serwis.pl/ u nich koszt naprawy zależy od wielkości ekranu. Za naprawę zasilacza w monitorze 15 cali płaciłem w grudniu 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś