Dodaj do ulubionych

Bezpłatny dowóz do PKP

13.12.11, 21:51
Witam serdecznie,czy ktoś z forumowiczów się orientuje gdzie mogę znaleźć aktualny rozkład dowozówki, bo na stronie UM znalazłam ważny rozkład tylko do listopada...
Obserwuj wątek
    • hurapesymista Re: Bezpłatny dowóz do PKP 13.12.11, 23:05
      Chodzi o linię 102 ? Jest zawieszona.
    • guayazyl1 Re: Bezpłatny dowóz do PKP 13.12.11, 23:09
      em-k-a napisała:
      gdzie mogę znaleźć aktualny rozkład dowozówki, bo na stronie UM znalazłam ważny rozkład tylko do listopada...
      -------------------------
      jest na tej samej stronie, tyle że ździebko niżej niż patrzyłaś :)
      • em-k-a Re: Bezpłatny dowóz do PKP 14.12.11, 01:46
        guayazyl1 napisał:

> em-k-a napisała:
        > gdzie mogę znaleźć aktualny rozkład dowozówki, bo na stronie UM znalazłam ważny
        > rozkład tylko do listopada...
        > -------------------------
        > jest na tej samej stronie, tyle że ździebko niżej niż patrzyłaś :)
        -------------------------------------------------
        nie wiem, czy o tą samą stronę nam chodzi? tutaj patrzyłam:
        www.legionowo.pl/pl/komunikacja
        albo ja ślepa jestem...
        • 78bialy Re: Bezpłatny dowóz do PKP 14.12.11, 07:31
          www.legionowo.pl/upload/File/aktualnosci/2011/S91.jpg

www.legionowo.pl/upload/File/aktualnosci/2009/S9.JPG
          • em-k-a Re: Bezpłatny dowóz do PKP 14.12.11, 07:47
            co ślepemu po oczach...
            DZIĘKUJĘ!!!!
            • guayazyl1 przy okazji... 14.12.11, 18:57
              ...podam Szanownym Forumowiczom informacje, którą wyczytałem w portalu autobusowym, że Urząd Miasta Legionowo ogłosił przetarg na świadczenie usług przewozowych na dwóch liniach autobusowych.
              Linia nr 1 ma dowozić mieszkańców Legionowa do dworca kolejowego do połączenia linii kolejowej S-9 trasą Stacja PKP - Kościuszki - Piłsudskiego - Sobieskiego - Krakowska - Rondo im. Poniatowskiego (Legionowo Przystanek) - Jagiellońska (postój) - dalej Jagiellońska - Parkowa - Sobieskiego - Piłsudskiego - Stacja PKP natomiast Linia nr 2 ma dowozić mieszkańców Legionowa z dzielnicy Grudzie do Centrum Legionowa trasą Wspólna - Grudzie - Zegrzyńska - Piaskowa - Al. Sybiraków - Zegrzyńska - Warszawska - Sowińskiego - Piłsudskiego - Sobieskiego - Krasińskiego - Sowińskiego - Pętla Mickiewicza.
              Wysłuchano modlitw dojeżdżających i autobus Linii nr 2 ma być sporo wiekszy (39 miejsc siedzących).
              • guayazyl1 Re: przy okazji... 14.12.11, 18:59
                ups...
                ten większy to ma być autobus Linii nr 1.

peesik: według mojego nasłuchu dowozić nas ma Z-Bus
                • em-k-a Re: przy okazji... 14.12.11, 21:18
                  :-)
                  nie wiem, co i jak na której linii, ale wczoraj szłam w stronę stacji po 15-stej, to ze stacji jechał piękny duży autokarek z tabliczką UM
                  • e.voytaszek Re: przy okazji... 15.12.11, 11:21
                    Czy już przetarg na obsługę dowozówek nr 1 i 2 został rozstrzygnięty? Bo ze strony bip Legionowa zniknęło ogłoszenie o przetargu na usługi? Ale tez nie ma informacji o wyborze oferty...
                    • guayazyl1 Re: przy okazji... 15.12.11, 19:08
                      e.voytaszek napisał:
                      ... nie ma informacji o wyborze oferty...
                      --------------------------------
                      Koperty otwarto dwunastego grudnia.
                      "Zamawiający wybiera jako najkorzystniejszą ofertę o najniższej cenie. Niezwłocznie po wyborze najkorzystniejszej oferty zamawiający jednocześnie
                      zawiadamia wykonawców i zamieszcza informacje na stronie internetowej oraz w miejscu publicznie dostępnym w swojej siedzibie".
                      www.bip.legionowo.pl/file.php?file=/articles/2011/12/01/17836/link_SIWZ..pdf
                      Niezwłocznie czyli jak najszybciej. Napewno dowiemy sie o tym przed końcem roku :)
                      • benieck Obsługa linii 1 i 2 27.12.11, 23:41
                        Wyniku przetargu na obsługę linii 1 i 2 można było się spodziewać. Wygrał miejscowy Z-bus: www.bip.legionowo.pl/?id=9852#Z2V0Q29udGVudCgxNzk1Mik= Na 2 będzie jakiś bus, mają Iveco a na nawet autosana H6. Na 1 był wymagany większy autobus więc może zawita niska podłoga w postaci MANa NL202?. Może być ciekawie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka