iwciab 10.09.12, 17:37 Wiem , że watek już był nie raz ale strasznie dawno, więc proszę o aktualne opinie , gdzie warto robić prawo jazdy, gdzie maja kulturalnych, cierpliwych instruktorów itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubabig Re: Kurs na prawo jazdy 10.09.12, 18:08 Ja robiłem kurs w jednoosobowej szkole jazdy ELKA z Legionowa i szczerze mogę polecić. Moi znajomi, którym poleciłem również byli zadowoleni. osk-legionowo.pl/kontakt-i-zapisy/ Odpowiedz Link Zgłoś
benieck Re: Kurs na prawo jazdy 10.09.12, 19:41 Ja robiłem kat. B dwa lata temu w LOK. Mało uczących się, praktycznie indywidualne zajęcia, instruktor elastyczny, jeździsz kiedy Tobie pasuje. Zdałem na Odlewniczej za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamazlegionowa Re: Kurs na prawo jazdy 10.09.12, 20:34 ja robię w Warszawie, mam poleconego instruktora. Ale może w L-wie wezmę jazdy dodatkowe. Chętnie spróbuję u kogoś poleconego z Legionowa Odpowiedz Link Zgłoś
widget82 Re: Kurs na prawo jazdy 11.09.12, 08:22 Także robiłem kurs w Elce ponad 3 lata temu, choć trochę po znajomości. Na pewno można polecić, dobry spec i instruktor. Znam parę osób co też brało pobierało tam instruktarz i różnie ze zdawaniem egzaminów było, ale są to dobrzy kierowcy na chwilę obecną, a nie tylko na zdanie egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanieczbloku Re: Kurs na prawo jazdy 11.09.12, 08:44 LOK ...u mnie egzamin zdany za pierwszym razem i znam jeszcze kilka innych osób, które także były zadowolone z tego ośrodka. O innych ośrodkach się nie wypowiem bo nie znam.... Odpowiedz Link Zgłoś
astynka Re: Kurs na prawo jazdy 12.09.12, 13:45 bardzo polecam p. Gabrysia 602-796-435 Odpowiedz Link Zgłoś
karolin.a170170 Re: Kurs na prawo jazdy 17.09.12, 13:46 napewno nie polecam Modela. oczywiscie karzdy ma swoje zdanie... jak dla mnie to koles nie potrafił nic innego jak ciagle tylko i wyłacznie nawijać przez telefon. i niestety z mojej jazdy lipa... Odpowiedz Link Zgłoś
korwin3 Re: Kurs na prawo jazdy 17.09.12, 21:53 Ja również polecam p. Gabriela Perczyńskiego kom. 602-796-435. Dwójka moich dzieci w tym i zeszłym roku uczyły się u niego. Zdali za pierwszym i drugim razem na Odlewniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinkas24 Re: Kurs na prawo jazdy 17.09.12, 21:55 Jak najbardziej LOK, robiłam u nich kurs już jakiś czas temu, egzamin zdałam na Odlewniczej za pierwszym razem, podobnie zresztą jak kilku moich znajomych. Wszyscy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
iwciab Re: Kurs na prawo jazdy 18.09.12, 16:01 A co sądzicie o szkole jazdy Gryglas w Legionowie? Odpowiedz Link Zgłoś