Dodaj do ulubionych

Hydraulik z polecenia

12.03.13, 09:52
W związku z tym, iż ostatni wątek w tej sprawie był stosunkowo dawno proszę o wszelkie informacje na temat godnego polecenia hydraulika/firmy z legionowa lub okolic, który jest w stanie wykonać instalacje wodno-kan, CO, gazową, w nowopostawionym domu. Slyszałem o firmie "Hydro-Mark", czy ktoś ma jakieś doswiadczenia ? Z góry dziękuje za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • zalewiak1986 Re: Hydraulik z polecenia 21.03.13, 23:06
      660 079 855 Jerzy Zalewski na rynku ok.20 lat z Legionowa
    • kopczyniak Re: Hydraulik z polecenia 22.03.13, 00:47
      Nie szukaj kontaktów w ten sposób, bo łatwo się nadziać. Każdy może zrobić wpis w twoim wątku i zareklamować swoją "firmę". Ja załatwiłem się już pare razy - na rynku pełno dziadostwa, dlatego nie polecę Ci hydraulika, ale jak chcesz znaleźć dobrego, to idź najlepiej do sklepu hydraulicznego - mój ulubiony to na 3-go maja ( firma Central ), powiedz im że potrzebujesz takie i takie materiały i żeby Ci dobrego fachowca polecili do zrobienia tego, oni wiedzą kto jest dobry a kto nie - to są ich klienci, polecą zapewne tego który u nich najczęściej się pojawia, bo jest dobry.
    • karol-amator Re: Hydraulik z polecenia 02.10.13, 10:50
      Nie wiem czy poniżsi Panowie pracują na terenie Legionowa natomiast ja korzystałem z ich sług w Piasecznie pod Warszawą i mogę śmiało polecić :
      Andrzej i Jan Strzyżys
      tel. 602 374 066 lub 502 326 580

Pozdrawiam
      Karol
    • dany22a Re: Hydraulik z polecenia 26.08.18, 08:40
      Hydraulik Legionowo 507-701-878
      Centralne ogrzewanie
      Monitoring kanalizacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka