truskaweczka1 21.10.09, 16:55 Dokończ zdanie ;pp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
th4ever Re: Lubię gdy . . . ^.* dokończ ;** 21.10.09, 16:57 moja siosta jedzie na kolonie xD albo nikt sie mnie nie czepia ;p albo jestem w czyms dobra i ktos mnie za to chwali xd Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Lubię gdy . . . ^.* dokończ ;** 21.10.09, 17:09 w śród ludzi jestem w centrum uwagi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka1 Re: Lubię gdy . . . ^.* dokończ ;** 21.10.09, 17:05 hahaha ;dd dobre "moja siostra jedzie na kolonie " ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Lubię gdy . . . ^.* dokończ ;** 21.10.09, 17:09 ktoś pociesza mnie xd nikogo w domu nie ma wnet życie sprawiedliwe jest xd głupie wiem xd Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Lubię gdy . . . ^.* dokończ ;** 21.10.09, 17:11 a i zapomniałam dodać gdy moje sny happy endem kończą się xd może się troche nawet zrymowało xd Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Lubię gdy . . . ^.* dokończ ;** 21.10.09, 17:25 budzę się w nocy, patrzę na zegarek a tam 3 w nocy i mi tak miło, że jeszcze moge pospać ;] Odpowiedz Link Zgłoś
v. Re: Lubię gdy. 21.10.09, 18:16 ktoś kogo bardzo lubię, tuli mnie i okazuje miłość. chłopak starał się wyglądać dobrze, na randce ze mną. w telewizji leci przyjemna komedia, a ja piję herbatę. moje starania zostają doceniane. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_xdd Re: Lubię gdy. 21.10.09, 19:31 Lubię gdy... >Mojej młodszej siostry nie ma w domu. >Mam święty spokój i nikt mi nie przeszkadza. >Mogę sobie dłużej pospać. Yyy... Jest b. dużo rzeczy które lubię. xDDDD <oprócz mojej siostry> Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Lubię gdy . . . ^.* dokończ ;** 22.10.09, 16:48 ... nie ma nauczycielki od polskiego, ... brat gra w nogę z kolegami (nie ma go w domu, hihihi...) Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi :p 22.10.09, 19:41 Lubię gdy : - jestem sama w domu i mogę myśleć albo słuchać muzyki - nie mam obowiązków - dzień jest ładny Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: :p 22.10.09, 20:37 Lubie gdy: -spędzam namiętne chwile z moim Miśkiem w parku...xD (pokój nam nie wystarcza...; PP) -relaksuję się nad morzem...ale tylko na karuzeli...; PP -pada deszcz...wtedy natrętne koleżanki nie zawracają mi głowy -gdy dobrze się bawię (dyska) -robie zakupy...; )) -organizuja zlot fanów kotek.pl w pobliżu miejscu mojego zamieszkania...! Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: :p 22.10.09, 20:52 Lubię gdy ktoś mnie zaczepia , ale bez przesady ; D gdy kogoś mogę trzasnąć i gdy ktoś do mnie napisze na fona x dd Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.bez_dna Re: :p 22.10.09, 20:54 lubie gdy jest w domu mama i moja siostra : )) . lubie gdy jestemz moim chopakieem . lubiee gdy nie ma mnie w szkole xdd Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: :p 22.10.09, 20:57 Jest dużo żarcia w domu, Kiedy moich rodziców nie ma kiedy nikt mnie się nie czepia kiedy jadę na zakupy kiedy jakiś chłopak spojrzy na mnie w szkole xdd i kiedy jestem chora. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: :p 22.10.09, 20:55 - w szkole odwołują jakąś lekcję. - jest dyskoteka. tak jak dziś. - jadę na zakupy. - Brata nie ma cały dzień w domu. - Mam mało lekcji. no i nie wiem. xD Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Lubię gdy . . . ^.* dokończ ;** 25.10.09, 10:05 ... ktoś nie wchodzi mi w duppę. [ rozumiecie o co chodzi. ;xx ] Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Lubię gdy . . . ^.* dokończ ;** 25.10.09, 10:06 * jem pizzę. xD * podobam się chłopakowi. ; DD Odpowiedz Link Zgłoś