Dodaj do ulubionych

Szukam elektryka do domu....

28.03.13, 08:45
szukam jakiegoś sprawdzonego elektryka do domu - znacie jakiegoś ???
Obserwuj wątek
    • dikoj Re: Szukam elektryka do domu.... 28.03.13, 13:09
      www.elektryka.biz
      • dikoj Re: Szukam elektryka do domu.... 28.03.13, 13:11
        Dlaczego nie ma opcji edycji...

Kończąc posta:
        Dwaj młodzi elektrycy solidnie i tanio zrobili mi całą elektrykę w domu i garażu. Z mojego polecenia wymieniali całą elektrykę w mieszkaniu znajomego. Kolega też jest zadowolony z jakości usługi. Polecam!
        • zchotomowa Re: Szukam elektryka do domu.... 28.03.13, 21:50
          ja polecam Pana Krzysztofa z Legionowa: 604 547 502

Szybko, fachowo, terminowo, cenowo atrakcyjnie i, co bardzo docenia moja Żona - przykręca, odkręca, wierci, pruje a na koniec sprząta :) Przemiły człowiek, elektryk, co pewnie woli większe roboty, ale też nie odmówimy upierdliwych drobiazgów. I do tego fachowiec z papierami a zupełnie przypadkiem widziałem jego prace w dużym rozmiarze w centrum W-wy i robi to wrażenie.

U nas korzysta z jego usług cała ulica, jak widzimy jego samochód, to sami go sobie podkradamy (dziękujemy Panie Krzysztofie). I tak, ja go reklamuję, bo facet w pełni na to zasługuje.

pozdrawiam,

Marcin
        • welniak11 Re: Szukam elektryka do domu.... 19.01.15, 08:34
          strona www była powiązana z inna firmą a kontakt do nich to 607 400 063
          POLECAM
    • bil-bo80 dobry elektryk Legionowo 31.03.13, 20:49
      Po raz kolejny skorzystałem z usług tego Pana elektryka 695 086 722 i po raz kolejny mnie nie zawiódł. Chociaż ściągałem innych i żaden mi nie pomógł (wymyślali niestworzone rzeczy i chcieli nie wiadomo jaką kasę) Także tego POLECAM z czystym sumieniem...
      • smbmario Re: dobry elektryk Legionowo 01.04.13, 14:23
        a ja polecam tvnplayer.pl/programy-online/usterka-odcinki,928/odcinek-6,elektryka,S03E06,14180.html

Warto pooglądać usterke zanim się zamówi usługę Kazia, Krzysztofa, Józka i tym podobych fachowców ;)
      • 50ja Re: dobry elektryk Legionowo 12.10.13, 22:55
        bil-bo80 korzystałem z usług tego Pana i jestem zadowolony :) także dzięki
      • 1mack Re: dobry elektryk Legionowo 20.02.15, 11:45
        Ja od lat korzystam z usług Pana Szymon. Facet z wieloletnim doświadczeniem, współpracuje z moją firmą od paru lat. Naprawiał usterki po 'fachowcach', których zatrudniłem pierwszy raz kiedy budowałem mój zakład. Wtedy chciałem oszczędzić i nie wyszło mi to na dobre. Pan Szymon kładł też u mnie nowe instalacje, robił też jakieś pomiary. Z tego co wiem działa też na terenie Legionowa i okolic. Mogę szczerze polecić. Namiar: 606470837
    • guayazyl1 Re: Szukam elektryka do domu.... 28.04.13, 21:11
      zchotomowa polecił:
      Ja polecam Pana Krzysztofa z Legionowa: 604 547 502 [...] szybko, fachowo, terminowo, cenowo atrakcyjnie i, co bardzo docenia moja Żona - przykręca, odkręca, wierci, pruje a na koniec sprząta.
      -----------------------------------
      Po Twojej rekomendacji zadzwoniłem, skorzystałem i ... wszystko sie zgadzało. Teraz ja polecam Pana Krzysztofa.
      • zdebeq Re: Szukam elektryka do domu.... 28.04.13, 23:45
        bo wszystkie Krzyśki to równe chłopaki
      • annamariaos Re: Szukam elektryka do domu.... 21.06.14, 14:55
        teraz ja też polecam pana Krzysztofa z Legionowa: 604 547 502
        trochę sceptycznie podeszłam do postów zchotomowa i guayazyl1
        ale okazało się że wszystko co napisali jest prawdziwe - pan Krzysztof fachowo
        pracuje i sprząta po zakończeniu prac, więc mimo kucia ścian i gipsowania nie było to uciążliwe - jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni i polecamy :)))
        • kasialip5 Re: Szukam elektryka do domu.... 08.07.14, 09:49
          Ja również polecam Pana Krzysztofa- skorzystalam z jego pomocy po przeczytaniu komentarzy na gorum. Potwierdzam: fachowo, sprawnie i niedrogo.
    • marta.pen Re: Szukam elektryka do domu.... 15.02.16, 19:53
      Pan Jarek 667-771-778.Polecam .
    • marta.pen Re: Szukam elektryka do domu.... 15.02.16, 20:00
      Pan Jarek 667-771-778.Polacam
      • wojtas711 Re: Szukam elektryka do domu.... 15.02.16, 21:13
        607 400 063
        • wojtas711 Re: Szukam elektryka do domu.... 15.02.16, 21:13
          elektryk-legionowo.com.pl/
    • panmarco Re: Szukam elektryka do domu.... 21.03.16, 01:19
      Witam.
      Kupiłem dom w którym zakwitły niezłe kwiatki odnośnie instalacji elektrycznej. Mianowicie wyłączał mi się jeden bezpiecznik. Spotkałem się z jednym, drugim i z właścicielem firmy Elefan, panem Marcinem. Poprzedni fachowcy tylko rozłożyli ręce, a inny wymienił mi bezpieczniki. Pan Marcin przedstawił mi sprawę jasno i rozwiązał problem. Niby nic takiego, a jednak tak wiele... chodziło o pompę wody którą wymieniłem po zimie. Pompa, jak stwierdził pan Marcin pobierała prąd większy od jej zabezpieczenia. Dobrał odpowiednie i problem zniknął. Między czasie okazało się, że zabezpieczenie różnicowi-prądowe na obwodzie gniazd i oświetlenia na parterze co jakiś czas się wyłącza. Tutaj też sobie poradził i znalazł problem. Zła izolacja przewodów powodowała zadziałanie tego wyłącznika. Rewelacja... w końcu ktoś kto jest chirurgiem w swoim fachu. Dla tego chcę się podzielić z wami moim doświadczeniem z tą Firmą bo to Firma która robi swoje, a takich niestety jest coraz mniej...
      Pozdrawiam
    • panmarco Re: Szukam elektryka do domu.... 21.03.16, 01:20
      Witam.
      Kupiłem dom w którym zakwitły niezłe kwiatki odnośnie instalacji elektrycznej. Mianowicie wyłączał mi się jeden bezpiecznik. Spotkałem się z jednym, drugim i z właścicielem firmy Elefan, panem Marcinem. Poprzedni fachowcy tylko rozłożyli ręce, a inny wymienił mi bezpieczniki. Pan Marcin przedstawił mi sprawę jasno i rozwiązał problem. Niby nic takiego, a jednak tak wiele... chodziło o pompę wody którą wymieniłem po zimie. Pompa, jak stwierdził pan Marcin pobierała prąd większy od jej zabezpieczenia. Dobrał odpowiednie i problem zniknął. Między czasie okazało się, że zabezpieczenie różnicowi-prądowe na obwodzie gniazd i oświetlenia na parterze co jakiś czas się wyłącza. Tutaj też sobie poradził i znalazł problem. Zła izolacja przewodów powodowała zadziałanie tego wyłącznika. Rewelacja... w końcu ktoś kto jest chirurgiem w swoim fachu. Dla tego chcę się podzielić z wami moim doświadczeniem z tą Firmą bo to Firma która robi swoje, a takich niestety jest coraz mniej... jego nr to 506069665
      Pozdrawiam
      • zdebeq Re: Szukam elektryka do domu.... 21.03.16, 08:24
        Ja także chciałam plecić Pana Marcina, który oprócz instalacji,zadba także o drożność komina.
        Pozdrawiam
        Zadowolona Grażyna
    • sygawor Re: Szukam elektryka do domu.... 19.03.19, 14:21
      Mogę spokojnie polecić Pana Mariusza z firmy Volt-Tech. Działa na terenie pow.mazowieckiego - Warszawa, Nowy Dwór mazowiecki i okolice. Kontakt do niego: volttech.pl/kontakt/
    • piotrkrzak Re: Szukam elektryka do domu.... 07.05.19, 17:02
      elektrosystem.waw.pl/ bardzo dobry elektryk, działa w Legionowie i Nowym Dworze Mazowieckim
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka