golamur 28.03.13, 08:45 szukam jakiegoś sprawdzonego elektryka do domu - znacie jakiegoś ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dikoj Re: Szukam elektryka do domu.... 28.03.13, 13:11 Dlaczego nie ma opcji edycji... Kończąc posta: Dwaj młodzi elektrycy solidnie i tanio zrobili mi całą elektrykę w domu i garażu. Z mojego polecenia wymieniali całą elektrykę w mieszkaniu znajomego. Kolega też jest zadowolony z jakości usługi. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
zchotomowa Re: Szukam elektryka do domu.... 28.03.13, 21:50 ja polecam Pana Krzysztofa z Legionowa: 604 547 502 Szybko, fachowo, terminowo, cenowo atrakcyjnie i, co bardzo docenia moja Żona - przykręca, odkręca, wierci, pruje a na koniec sprząta :) Przemiły człowiek, elektryk, co pewnie woli większe roboty, ale też nie odmówimy upierdliwych drobiazgów. I do tego fachowiec z papierami a zupełnie przypadkiem widziałem jego prace w dużym rozmiarze w centrum W-wy i robi to wrażenie. U nas korzysta z jego usług cała ulica, jak widzimy jego samochód, to sami go sobie podkradamy (dziękujemy Panie Krzysztofie). I tak, ja go reklamuję, bo facet w pełni na to zasługuje. pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
welniak11 Re: Szukam elektryka do domu.... 19.01.15, 08:34 strona www była powiązana z inna firmą a kontakt do nich to 607 400 063 POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
bil-bo80 dobry elektryk Legionowo 31.03.13, 20:49 Po raz kolejny skorzystałem z usług tego Pana elektryka 695 086 722 i po raz kolejny mnie nie zawiódł. Chociaż ściągałem innych i żaden mi nie pomógł (wymyślali niestworzone rzeczy i chcieli nie wiadomo jaką kasę) Także tego POLECAM z czystym sumieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
smbmario Re: dobry elektryk Legionowo 01.04.13, 14:23 a ja polecam tvnplayer.pl/programy-online/usterka-odcinki,928/odcinek-6,elektryka,S03E06,14180.html Warto pooglądać usterke zanim się zamówi usługę Kazia, Krzysztofa, Józka i tym podobych fachowców ;) Odpowiedz Link Zgłoś
50ja Re: dobry elektryk Legionowo 12.10.13, 22:55 bil-bo80 korzystałem z usług tego Pana i jestem zadowolony :) także dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
1mack Re: dobry elektryk Legionowo 20.02.15, 11:45 Ja od lat korzystam z usług Pana Szymon. Facet z wieloletnim doświadczeniem, współpracuje z moją firmą od paru lat. Naprawiał usterki po 'fachowcach', których zatrudniłem pierwszy raz kiedy budowałem mój zakład. Wtedy chciałem oszczędzić i nie wyszło mi to na dobre. Pan Szymon kładł też u mnie nowe instalacje, robił też jakieś pomiary. Z tego co wiem działa też na terenie Legionowa i okolic. Mogę szczerze polecić. Namiar: 606470837 Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Szukam elektryka do domu.... 28.04.13, 21:11 zchotomowa polecił: Ja polecam Pana Krzysztofa z Legionowa: 604 547 502 [...] szybko, fachowo, terminowo, cenowo atrakcyjnie i, co bardzo docenia moja Żona - przykręca, odkręca, wierci, pruje a na koniec sprząta. ----------------------------------- Po Twojej rekomendacji zadzwoniłem, skorzystałem i ... wszystko sie zgadzało. Teraz ja polecam Pana Krzysztofa. Odpowiedz Link Zgłoś
zdebeq Re: Szukam elektryka do domu.... 28.04.13, 23:45 bo wszystkie Krzyśki to równe chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
annamariaos Re: Szukam elektryka do domu.... 21.06.14, 14:55 teraz ja też polecam pana Krzysztofa z Legionowa: 604 547 502 trochę sceptycznie podeszłam do postów zchotomowa i guayazyl1 ale okazało się że wszystko co napisali jest prawdziwe - pan Krzysztof fachowo pracuje i sprząta po zakończeniu prac, więc mimo kucia ścian i gipsowania nie było to uciążliwe - jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni i polecamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasialip5 Re: Szukam elektryka do domu.... 08.07.14, 09:49 Ja również polecam Pana Krzysztofa- skorzystalam z jego pomocy po przeczytaniu komentarzy na gorum. Potwierdzam: fachowo, sprawnie i niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.pen Re: Szukam elektryka do domu.... 15.02.16, 19:53 Pan Jarek 667-771-778.Polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
marta.pen Re: Szukam elektryka do domu.... 15.02.16, 20:00 Pan Jarek 667-771-778.Polacam Odpowiedz Link Zgłoś
wojtas711 Re: Szukam elektryka do domu.... 15.02.16, 21:13 elektryk-legionowo.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
panmarco Re: Szukam elektryka do domu.... 21.03.16, 01:19 Witam. Kupiłem dom w którym zakwitły niezłe kwiatki odnośnie instalacji elektrycznej. Mianowicie wyłączał mi się jeden bezpiecznik. Spotkałem się z jednym, drugim i z właścicielem firmy Elefan, panem Marcinem. Poprzedni fachowcy tylko rozłożyli ręce, a inny wymienił mi bezpieczniki. Pan Marcin przedstawił mi sprawę jasno i rozwiązał problem. Niby nic takiego, a jednak tak wiele... chodziło o pompę wody którą wymieniłem po zimie. Pompa, jak stwierdził pan Marcin pobierała prąd większy od jej zabezpieczenia. Dobrał odpowiednie i problem zniknął. Między czasie okazało się, że zabezpieczenie różnicowi-prądowe na obwodzie gniazd i oświetlenia na parterze co jakiś czas się wyłącza. Tutaj też sobie poradził i znalazł problem. Zła izolacja przewodów powodowała zadziałanie tego wyłącznika. Rewelacja... w końcu ktoś kto jest chirurgiem w swoim fachu. Dla tego chcę się podzielić z wami moim doświadczeniem z tą Firmą bo to Firma która robi swoje, a takich niestety jest coraz mniej... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
panmarco Re: Szukam elektryka do domu.... 21.03.16, 01:20 Witam. Kupiłem dom w którym zakwitły niezłe kwiatki odnośnie instalacji elektrycznej. Mianowicie wyłączał mi się jeden bezpiecznik. Spotkałem się z jednym, drugim i z właścicielem firmy Elefan, panem Marcinem. Poprzedni fachowcy tylko rozłożyli ręce, a inny wymienił mi bezpieczniki. Pan Marcin przedstawił mi sprawę jasno i rozwiązał problem. Niby nic takiego, a jednak tak wiele... chodziło o pompę wody którą wymieniłem po zimie. Pompa, jak stwierdził pan Marcin pobierała prąd większy od jej zabezpieczenia. Dobrał odpowiednie i problem zniknął. Między czasie okazało się, że zabezpieczenie różnicowi-prądowe na obwodzie gniazd i oświetlenia na parterze co jakiś czas się wyłącza. Tutaj też sobie poradził i znalazł problem. Zła izolacja przewodów powodowała zadziałanie tego wyłącznika. Rewelacja... w końcu ktoś kto jest chirurgiem w swoim fachu. Dla tego chcę się podzielić z wami moim doświadczeniem z tą Firmą bo to Firma która robi swoje, a takich niestety jest coraz mniej... jego nr to 506069665 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zdebeq Re: Szukam elektryka do domu.... 21.03.16, 08:24 Ja także chciałam plecić Pana Marcina, który oprócz instalacji,zadba także o drożność komina. Pozdrawiam Zadowolona Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
sygawor Re: Szukam elektryka do domu.... 19.03.19, 14:21 Mogę spokojnie polecić Pana Mariusza z firmy Volt-Tech. Działa na terenie pow.mazowieckiego - Warszawa, Nowy Dwór mazowiecki i okolice. Kontakt do niego: volttech.pl/kontakt/ Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkrzak Re: Szukam elektryka do domu.... 07.05.19, 17:02 elektrosystem.waw.pl/ bardzo dobry elektryk, działa w Legionowie i Nowym Dworze Mazowieckim Odpowiedz Link Zgłoś