prawdziwy_jankiel
02.02.14, 11:34
Dłubiąc sobie w sieci trafiłem na ciekawą informację, otóż nasze ukochane Legionowo po cichu i bez samochwalstwa wskoczyło na 1 (pierwsze) miejsce w Polsce wyprzedzając po drodze Świętochłowice i Piastów. O ile nie mogłem się doczytać jak sprawa ma się w Świętochłowicach o tyle w Piastowie na pewno wpływ ma też zmniejszająca się liczba mieszkańców, ale to nieważne sukces jest sukces. Gdzie szampany, gdzie fajerwerki, gdzie imprezka na koszt podatników (w końcu jest ich coraz więcej więc jest skąd wyrwać parę złoty) na której to pojawią się wszyscy którzy pojawić się powinni, co najmniej jak w Legionowskim odcinku telewizyjnego show u p. Magdy "to smakuje jak g**no" Gessler. Myślę że powinniśmy pójść za ciosem i proponuję rozpocząć budowę bloków na wszystkich niezabudowanych działkach w mieście włączając w to park za Ratuszem, park-rynek a także park im. Jana Pawła II. Pomnik, co ostatnio udowodnił jeden z mieszkańców miasta można przenieść przy pomocy bliżej nieokreślonej kwoty pieniędzy i kilku niezidentyfikowanych osobników. No i oczywiście pełne dogęszczanie Legionowskich osiedli i to jak najszybciej żeby mieszkańcy nie zdążyli nawet zareagować i zacząć protestować.
Dziękuję za uwagę.