Dodaj do ulubionych

20:30 a ciepłej wody brak

18.02.14, 20:30
PEC Legionowo poinformował nas w zeszłym tygodniu, że wyłączaja w dniu dzisiejszym ciepło i ogrzewanie.
Wyłączenie miało być w godzinach 8-20.

Mamy 20:30 i co? Nic. kekko chłodnawo, bo z powodu 10 stopni w dzięń jednak sporo otwieram, wody ciepłej brak (kiepsko z myciem).
Zadzwoniłam na numer podany na stronei PEC. No cóż. Pan był lekko niekompetentny. Cos opowiadał o awarii (powodem wyłączenia nie była awaria - to podano nam w informacji).

Czy rzeczywiście PEC musi robic takie rzeczy ZIMĄ? Czy rzeczywiście jako już chyba jedna z nieiwelu ciepłowni w Polsce MUSI wyłączać ciepłą wodę latem????
Obserwuj wątek
    • zdebeq Re: 20:30 a ciepłej wody brak 18.02.14, 20:51
      i jak tam sytuacja?
      informuj na bieżąco. Piję piwo, ale dopiero zacząłem, jakby co, to dowiozę w termosie.
      • margo99 Re: 20:30 a ciepłej wody brak 19.02.14, 07:40
        zdebeq napisał:

> i jak tam sytuacja?
        > informuj na bieżąco. Piję piwo, ale dopiero zacząłem, jakby co, to dowiozę w te
        > rmosie.

:)))))
        Panie zdebeq - już dawno chciałam to napisać :D -
        "kocham Pana" :))))
        • zdebeq Re: 20:30 a ciepłej wody brak 19.02.14, 20:39
          > "kocham Pana" :))))

to nie jest dobry pomysł. serio
          • margo99 Re: 20:30 a ciepłej wody brak 19.02.14, 21:58
            zdebeq napisał:

> > "kocham Pana" :))))
            >
            > to nie jest dobry pomysł. serio

Doceniam samoświadomość ;)
            Ale to silniejsze ode mnie i związane wyłącznie z pana wypowiedziami na forum ;)
      • madziulec Re: 20:30 a ciepłej wody brak 19.02.14, 10:41
        Piwo pierwszy stopień do alkoholizmu ;)
    • cold-feet Re: 20:30 a ciepłej wody brak 18.02.14, 21:04
      Podpisuję się pod postem Madziulca obiema BRUDNYMI I ZIMNYMI rękami !!!
      Też dzwoniłam i usłyszałam że wciąż trwa wcinka - jak dobrze pójdzie to CIEPŁA woda będzie przed północą!!! Sprawna ekipa - nie ma co - robią od 8 rano - jak tak dalej pójdzie to może skończą jutro ...
      Ciekawe czy nowy, zastępczy Prezio obiecał jakiemuś developerowi, że mu zrobi przysługę i stąd ta wcinka w środku zimy ? Za Zawadki tak nie było !
      • zdebeq Re: 20:30 a ciepłej wody brak 18.02.14, 21:06
        za komuny takich śniegów nie było.
        • madziulec Re: 20:30 a ciepłej wody brak 19.02.14, 10:41
          Młody jesteś (by nie powiedzieć, że masz mleko pod nosem) to powiem Ci, że były.
          Ale wtedy do odśnieżąnia ruszało np. wojsko, o czym pewnie wiedzą niektórzy piszacy tu na forum.
          • zdebeq Re: 20:30 a ciepłej wody brak 19.02.14, 20:38
            > Młody jesteś (by nie powiedzieć, że masz mleko pod nosem) to powiem Ci,

stare baby mi mówiły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka