Dodaj do ulubionych

system gospodarowania odpadami - ankieta

17.12.14, 15:11
Dziś w skrzynce na listy znalazłem harmonogram odbioru odpadów na rok przyszły i dołożoną ankietę dotyczącą systemu gospodarowania odpadami w Legionowie.
Wszystko fajnie, tylko ... nie ma słowa co ja mam zrobić z tą ankietą, jak ją wypełnię.
to taki nasz, krajowy standard.
Obserwuj wątek
    • 3goust Re: system gospodarowania odpadami - ankieta 17.12.14, 15:31
      kka69 napisał:
      > Dziś w skrzynce na listy znalazłem harmonogram odbioru odpadów na rok przyszły
      > i dołożoną ankietę dotyczącą systemu gospodarowania odpadami w Legionowie.
      > Wszystko fajnie, tylko ... nie ma słowa co ja mam zrobić z tą ankietą, jak ją w
      > ypełnię.
      > to taki nasz, krajowy standard.

Wypełniasz, potem wrzucasz do worka oznaczonego papier... no i odpowiednia firma odbiera tą ankietę, mieli robi z tego papier toaletowy, dostarczają do ratusza, i prezydęt wraz z radą w czasie zadum porannych w toalecie ma tą ankietę tam, gdzie ty powinieneś mieć ją na początku.
      • kka69 Re: system gospodarowania odpadami - ankieta 17.12.14, 18:59
        Tak myślałem, żeby ja w kiblu na gwoździu powiesić, ale wolałem się upewnić.
    • lilka.wi Re: system gospodarowania odpadami - ankieta 03.01.15, 09:37
      Ja właśnie znowu harmonogramu nie dostałm ,co jest tym bardziej irytujące, że odbiór śmieci przypadał u nas w Nowy Rok ,więc teoretycznie powinny być odebrane w sobotę. Śmietnik peka w szwach po świętach , a ja nie wiem czy to DZIŚ . Razem z sąsiadami udekorowałam więc ulicę odpadami czekając ,że ktoś się po te śmieci zjawi. Gdyby nas obsługiwała prywatna firma ,a nie miasto , harmonogram wraz z życzeniami świątecznymi lezałby w skrzynce już w listopadzie z korzystną w porównaniu do konkurencji ofertą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka