azzk 02.03.15, 21:18 Witam, czy jest jakiś dostawca internetu godny polecenia w pobliżu ul. Poznańskiej? Działający szybko, z dobrym zasięgiem itd. Np. UPC, Vectra, Netia, Play, T-mobile itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polokokt Re: Internet - Legionowo Przystanek 07.03.15, 08:59 Ja w okolicy Parkowej (a więc jeszcze kawałek do Poznańskiej), mam internet z Play z przenośnym routerem WiFi który stoi sobie na parapecie (sygnał mam w całym domu). Ja jestem mega zadowolony. Przez ponad rok czasu, internetu nie było raz przez jakąś max godzinkę. I z dwa razy musiałem zrestartować router bo się coś zawiesił. Poza tym zero problemu. transfer właściwie o każdej porze dnia i nocy nie spada poniżej 15Mbps , a tak ja teraz rano jest mały ruch to mam 18Mbps dla ściągania i 16 dla wysyłania. Do normalnego używania internetu (youtube, gazety, fora...) to ja nie mam totalnie zastrzeżeń. Z tego co słysze od znajomych, Polsat Cyfrowy działa tak samo dobrze. Dowiedz się, bo jak ja rok temu brałem, to w Play i w Polsacie można było w ciągu miesiąca zrezygnować. Może nadal można wziąć na testy urządzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
zasada321 Re: Internet - Legionowo Przystanek 13.07.15, 21:27 Jak jesteś zainteresowany światłowodem w domu to firma GVT podłącza całe legionowo, chotomów i Jabłonne. Tu masz poczte oferta@gvt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
leg35 Re: Internet - Legionowo Przystanek 23.09.15, 06:50 I co z tym internetem co załozyłeś? pytam bo też jestem z Poznańskiej i nie wiem na co zmienić neostradę . Na neostradzie tv na Ipli sie tnie , nie sposób ogladać , mam szybkość 6 mega bo na Poznańskiej więcej Neostrada podobno nie wyciagnie. Niedługo kończy się umowa i nie wiem na co się zdecydować . Odpowiedz Link Zgłoś