kalendarz_legionowa 02.04.15, 15:43 Otwarcie wypożyczalni rowerów od 13.00 do 17.00 piknik pod Areną występy, konkursy, zumba, wyścigi, wozy strażackie i miasteczko smefów Arena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zchotomowa Re: 11.03 piknik rowerowy pod Areną 02.04.15, 16:46 wygląda na to, że teraz co trzeci post będzie autorstwa wydziału komunikacji UML. Czy możemy prosić o ogarnięcie tego bałaganu w jeden wątek? Czy też dychotomia pt. "kim to ja jestem aktualnie - moderatorem czy pracownikiem samorządu" aż tak utrudnia? Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: 11.03 piknik rowerowy pod Areną 04.04.15, 00:43 Z racji, że mamy 4 kwietnia.. to może jakoś by tak odpiąć?? Ja rozumiem, że mamy nieaktualne bilboardy sprzed pół roku na mieście (zostało mi to wyjaśnione w bardzo niegrzeczny sposób, że nikt nie ma kasy i czasu by to zmieniać na bieżąco), no ale taki wątek to chyba admini są w stanie ogarnąć??? Hę??? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 jednak 11.04 piknik rowerowy pod Areną 04.04.15, 07:17 11.04 ... 11.04 ... 11.04 ... szukajcie a znajdziecie powiedział podobno św. Łukasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: jednak 11.04 piknik rowerowy pod Areną 04.04.15, 13:12 No to ja nie wiem. Jest napisane 11.03. Ja prosty człowiek. I jeśli 11.03 to 11.03 a nie 11.04 czy 11.05 jakiegokolwiek roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanieczbloku Re: jednak 11.04 piknik rowerowy pod Areną 04.04.15, 15:28 No i okazuje się, że jedna osoba tylko, zajrzała na stronę z informacją o imprezie... cała reszta wolała się jak zwykle ---> awanturować... hahahahaa typowa polska mentalność małomiasteczkowa...hehehee Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_jankiel Re: jednak 11.04 piknik rowerowy pod Areną 04.04.15, 18:19 mieszkanieczbloku napisał: > No i okazuje się, że jedna osoba tylko, zajrzała na stronę z informacją > o imprezie... cała reszta wolała się jak zwykle ---> > awanturować... > hahahahaa typowa polska mentalność małomiasteczkowa... Cała reszta to aż jedna osoba w postaci Magdy, mnie nie ma co liczyć bo mój wpis był jedynie komentarzem do postawy urzędu w sprawie billboardu. Postawa urzędu również typowo polska. > hehehee Piotr Żyła? Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: jednak 11.04 piknik rowerowy pod Areną 04.04.15, 18:45 Ja po prostu najzwyczajniej w świecie nie ogarniam. Ktoś zamieszcza ogłoszenie - z linkiem do FB. Jak nie masz - spie.. Zresztą jak z całego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_jankiel Re: 11.03 piknik rowerowy pod Areną 04.04.15, 09:33 madziulec napisała: > Z racji, że mamy 4 kwietnia.. to może jakoś by tak odpiąć?? > Ja rozumiem, że mamy nieaktualne bilboardy sprzed pół roku na mieście (zostało > mi to wyjaśnione w bardzo niegrzeczny sposób, że nikt nie ma kasy i czasu by to > zmieniać na bieżąco), no ale taki wątek to chyba admini są w stanie ogarnąć??? > Hę??? www.youtube.com/watch?v=naq-Z_1CkQA :) Odpowiedz Link Zgłoś