Dodaj do ulubionych

11.03 piknik rowerowy pod Areną

02.04.15, 15:43
Otwarcie wypożyczalni rowerów
od 13.00 do 17.00 piknik pod Areną

występy, konkursy, zumba, wyścigi, wozy strażackie i miasteczko smefów

Arena
Obserwuj wątek
    • zchotomowa Re: 11.03 piknik rowerowy pod Areną 02.04.15, 16:46
      wygląda na to, że teraz co trzeci post będzie autorstwa wydziału komunikacji UML.

Czy możemy prosić o ogarnięcie tego bałaganu w jeden wątek? Czy też dychotomia pt. "kim to ja jestem aktualnie - moderatorem czy pracownikiem samorządu" aż tak utrudnia?

Marcin
      • madziulec Re: 11.03 piknik rowerowy pod Areną 04.04.15, 00:43
        Z racji, że mamy 4 kwietnia.. to może jakoś by tak odpiąć??
        Ja rozumiem, że mamy nieaktualne bilboardy sprzed pół roku na mieście (zostało mi to wyjaśnione w bardzo niegrzeczny sposób, że nikt nie ma kasy i czasu by to zmieniać na bieżąco), no ale taki wątek to chyba admini są w stanie ogarnąć???
        Hę???
        • guayazyl1 jednak 11.04 piknik rowerowy pod Areną 04.04.15, 07:17
          11.04 ... 11.04 ... 11.04 ...
          szukajcie a znajdziecie powiedział podobno św. Łukasz :)
          • madziulec Re: jednak 11.04 piknik rowerowy pod Areną 04.04.15, 13:12
            No to ja nie wiem.
            Jest napisane 11.03.

Ja prosty człowiek. I jeśli 11.03 to 11.03 a nie 11.04 czy 11.05 jakiegokolwiek roku :)
          • mieszkanieczbloku Re: jednak 11.04 piknik rowerowy pod Areną 04.04.15, 15:28
            No i okazuje się, że jedna osoba tylko, zajrzała na stronę z informacją o imprezie... cała reszta wolała się jak zwykle ---> awanturować... hahahahaa typowa polska mentalność małomiasteczkowa...hehehee
            • prawdziwy_jankiel Re: jednak 11.04 piknik rowerowy pod Areną 04.04.15, 18:19
              mieszkanieczbloku napisał:

> No i okazuje się, że jedna osoba tylko, zajrzała na stronę z informacją
              > o imprezie... cała reszta wolała się jak zwykle ---> > awanturować...
              > hahahahaa typowa polska mentalność małomiasteczkowa...

Cała reszta to aż jedna osoba w postaci Magdy, mnie nie ma co liczyć bo mój wpis był jedynie komentarzem do postawy urzędu w sprawie billboardu. Postawa urzędu również typowo polska.

> hehehee

Piotr Żyła?
              • madziulec Re: jednak 11.04 piknik rowerowy pod Areną 04.04.15, 18:45
                Ja po prostu najzwyczajniej w świecie nie ogarniam. Ktoś zamieszcza ogłoszenie - z linkiem do FB. Jak nie masz - spie..
                Zresztą jak z całego miasta.
        • prawdziwy_jankiel Re: 11.03 piknik rowerowy pod Areną 04.04.15, 09:33
          madziulec napisała:

> Z racji, że mamy 4 kwietnia.. to może jakoś by tak odpiąć??
          > Ja rozumiem, że mamy nieaktualne bilboardy sprzed pół roku na mieście (zostało
          > mi to wyjaśnione w bardzo niegrzeczny sposób, że nikt nie ma kasy i czasu by to
          > zmieniać na bieżąco), no ale taki wątek to chyba admini są w stanie ogarnąć???
          > Hę???

www.youtube.com/watch?v=naq-Z_1CkQA :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka