zuzka323 26.10.04, 16:09 Tak się właśnie zastanawiam czy ktoś z was jeździ na rolkach? a jeśli tak to gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-legionowo Re: może troche sportu??? 26.10.04, 16:16 taa...moje rolki maja 18cm szerokosci, sa marki Michelin :)) a rower niestety od roku stoi i czeka biedny na remont, chyba na wiosne nie bedzie co remontowac :( Odpowiedz Link Zgłoś
patriszia Re: może troche sportu??? 27.10.04, 13:00 gdy byłam jeszcze młoda, piękna i wysportowana no to jeździłam między domkami bo tam cisza i spokój. jeździło się kiedyś w centrum park "oligoceński" ale czasy lansowania się nim na rolkach minęly, teraz się promuja tam chłopcy w pseudo-stuningowanych samochodach. właśnie gdzie ja mam moje kochan rolki? a czy ja jeszcze pamiętam jak się na nich jeździ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: może troche sportu??? 27.10.04, 13:14 Patriszia brakowało mi ostatnio twoich wypowiedzi na forum, nawet się zastanawiałam czy nie złapałaś doła po sobotnim spotkaniu:)) moja koleżanka nauczyła się po trzydziestce, więc pomyślałam sobie ze mam jeszcze szanse:) ja jeszcze nie umiem, ty nie pamiętasz dobry byłby duet...może jeszcze ktoś dołączy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: może troche sportu??? 27.10.04, 13:37 zuzka323 napisała: > Patriszia brakowało mi ostatnio twoich wypowiedzi na forum, nawet się > zastanawiałam czy nie złapałaś doła po sobotnim spotkaniu:)) > moja koleżanka nauczyła się po trzydziestce, więc pomyślałam sobie ze mam > jeszcze szanse:) > ja jeszcze nie umiem, ty nie pamiętasz dobry byłby duet...może jeszcze ktoś > dołączy:))) hihi jako jezdzacy to chyba nie, ale moge was asekurowac podczas jezdzenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: może troche sportu??? 27.10.04, 13:43 a dlaczego nie? świat należy do odważnych:)) ja nie umiałam pływać a zrobiłam patent nurkowy...przez 4 miesiące chodziłam jerdnocześnie na kurs pływania i nurkowania...po prosu troche więcej wysiłku w to włożyłam:))) w tym miejscu miał być cytat, ale musze go najpierw odszukać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: może troche sportu??? 27.10.04, 13:51 zuzka323 napisała: > a dlaczego nie? świat należy do odważnych:)) hihi wiesz obawiam sie ze jakbym upadal to by ziemia drzala;) > ja nie umiałam pływać a zrobiłam patent nurkowy...przez 4 miesiące chodziłam > jerdnocześnie na kurs pływania i nurkowania...po prosu troche więcej wysiłku w > to włożyłam:))) no dobrze juz juz wystarczy, zrobilas wystarczaje wrazenie ;P > w tym miejscu miał być cytat, ale musze go najpierw odszukać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: może troche sportu??? 27.10.04, 13:59 ależ ja nie musze na nikim robić wrażenia ani lansować się. Chciałam tylko powiedzieć, że każde marzenie mozna zrealizować:)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: może troche sportu??? 27.10.04, 14:00 zuzka323 napisała: > ależ ja nie musze na nikim robić wrażenia ani lansować się. > Chciałam tylko powiedzieć, że każde marzenie mozna zrealizować:)) oj pozytywne wrazenie i dobrze ze sa tacy ludzie:) hihi lansowac sie...tak niektore slowka mnie rozwalaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
patriszia Re: może troche sportu??? 27.10.04, 15:35 zuzka323 napisała: > zastanawiałam czy nie złapałaś doła po sobotnim spotkaniu:)) żebym jeszcze na nim była, niestety wyjazd Odpowiedz Link Zgłoś