jangofett3 10.12.04, 23:36 Kilka obrazków jak wygląda Legionowo nocą naszymi oczami Celowo nieostre www.legionowo.com.pl/noc1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-legionowo Sowińskiego nocą 11.12.04, 21:54 nareszcie ktos mial fajna wizje swiatecznego ozdobienia legionowskich ulic, a przynajmniej Sowińskiego, baaaardzzooo mi sie podoba, zwlaszcza wlasnie teraz wracajac po ciemku zobaczylem jak swietnie to wyglada jesli ktos jeszcze nie widzial, polecam goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo ex-Grota nocą 11.12.04, 22:07 fajny jupiterek bije w nocy nad dawną grota, pomysl dosc stary ale w/g ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Legionowo nocą 11.12.04, 23:20 mi nie dziala, informacja z Onetu mowi ze taka strona nie istnieje.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jangofett3 Re: Legionowo nocą 12.12.04, 10:48 Najłatwiej krytykować :-) Najlepiej siedzieć i nic nie robić.... Odpowiedz Link Zgłoś
domelu Re: Legionowo nocą 12.12.04, 13:12 jangofett3 napisał: > Najłatwiej krytykować :-) > Najlepiej siedzieć i nic nie robić.... wystawiles zdjecia na widok publiczny i masz pretensje, ze ktos je ocenia? Odpowiedz Link Zgłoś
domelu Re: Legionowo nocą 12.12.04, 13:41 jangofett3 napisał: > Najłatwiej krytykować :-) > Najlepiej siedzieć i nic nie robić.... implikujesz, np. masa.legionowo.org to sso, nic? zreszta - poczekaj na legionowo.org :) btw. jak odpowiadasz to pisz prosze pod odpowiednim postem, a nie pod swoim Odpowiedz Link Zgłoś
jangofett3 Re: Legionowo nocą 12.12.04, 19:59 Tia I co widać? www.legionowo.com.pl/legionowoorg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
domelu Re: Legionowo nocą 12.12.04, 20:22 klopoty ze zrozumieniem tekstu czytanego? "zreszta - _poczekaj_ na legionowo.org :)" Odpowiedz Link Zgłoś
jangofett3 Re: Legionowo nocą 12.12.04, 21:44 We will see... Jeżeli będzie powalające, to kapelusze z głów, a jeżeli nie to napiszę co mi się nie podoba. BTW Domena .org to chyba dla stron non profit? Odpowiedz Link Zgłoś
domelu Re: Legionowo nocą 12.12.04, 22:57 jangofett3 napisał: > We will see... > Jeżeli będzie powalające, to kapelusze z głów, a jeżeli nie to napiszę co mi > się nie podoba. ja tylko napisalem, ze cos sie tworzy, odpowiadajac na Twoj post "nic nie robicie, a krytykujecie" ;) > BTW > Domena .org to chyba dla stron non profit? generalnie tak, ale tylko z definicji, bo nikt nie wymusza jaka bedzie tresc Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Legionowo nocą 12.12.04, 14:58 jangofett3 napisał: > Najłatwiej krytykować :-) > Najlepiej siedzieć i nic nie robić.... spoko, moge ci wystawic moja "tworczosc" uzytkowa, fotki legionowa i w ciagu dnia, tylko po 1. nie wiem czy kogos bedzie interesowalo Legionowo z dachow budynkow a po 2. jest mala niedogodnosc, kazde ma po 25MB wielkosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Legionowo nocą 12.12.04, 16:54 oki, zobaczylem, fotki bylyby fajne ale albo marny aparat albo robione z reki (i raczej za ta druga opcja obstaje). Dlugi czas naswietlania i drgające ręce spowodowaly ze jakosc pozostawia wiele do zyczenia. Gdyby wyszly to kolorystyka bylaby fajniutka :) Ale nic to, kazdy sie ucz, mi tez takie fotki nie wychodza bo po pierwsze mam marny aparat do nocnych zdjec, a po drugie jak juz nawet pozycze cos bardziej profesjonalnego to drgajace rece wykluczaja zrobienie fajnych fotek (chyba ze gdzies poloze aparat, ale to zawsze jakis kosz albo ziemie widac :) Pozdrawiam PA na stronce www.legionowo.com.pl znow sie nic nie dzieje :( Odpowiedz Link Zgłoś
blannka Re: Legionowo nocą 12.12.04, 18:04 Hym...fotki fotkami.Ja właśnie wróciłam ze spacerku po mieście i całkiem fajnie to wygląda :). Sami zobaczcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt To i cos mojego :) 12.12.04, 23:33 To i ja postanowilem zrobic kilka fotek: www.pjwstk.edu.pl/~s2289/legionowo/1.JPG www.pjwstk.edu.pl/~s2289/legionowo/2.JPG www.pjwstk.edu.pl/~s2289/legionowo/3.JPG www.pjwstk.edu.pl/~s2289/legionowo/4.JPG Niestety fotki swoja kompozycja pozostawiaja troszke do zyczenia. Fotka przy blekitnym ma niepotrzebnie dach samochodu, ale niestety nie dysponuje statywem : ( A fotka robiona przy stacji znow byla za dlugo naswietlana i jest za duzo swiatla z latarni, ale tego aparatu dopiero sie ucze wiec jeszcze korzystam z ustawien automatycznych. Pozdrawiam PS. Oczywiscie slowa krytyki mile widziane :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: To i cos mojego :) 13.12.04, 00:18 polokokt napisał: > To i ja postanowilem zrobic kilka fotek: > > www.pjwstk.edu.pl/~s2289/legionowo/1.JPG fotka ciekawie wyglada otwierana w operze w rozdz 800x600 (laptop) tak od kosza w gore, i wlasnie w takiej wielkosci wyglada najfajniej > www.pjwstk.edu.pl/~s2289/legionowo/2.JPG ciekawy efekt wyszedl przy odbiciu w dachu samochodu tego samego co na samym zdjeciu > www.pjwstk.edu.pl/~s2289/legionowo/3.JPG tak, za duzo tego dachu :) > www.pjwstk.edu.pl/~s2289/legionowo/4.JPG typowe miejsce "samochodowych" fotografow:)) tez gdzies mialem fotke w tym miejscu, ale z chyba razem z dyskiem szlag ja trafil :( > Niestety fotki swoja kompozycja pozostawiaja troszke do zyczenia. Fotka przy > blekitnym ma niepotrzebnie dach samochodu, ale niestety nie dysponuje statywem > : > ( A fotka robiona przy stacji znow byla za dlugo naswietlana i jest za duzo > swiatla z latarni, ale tego aparatu dopiero sie ucze wiec jeszcze korzystam z > ustawien automatycznych. > Pozdrawiam > > PS. > Oczywiscie slowa krytyki mile widziane :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Legionowo nocą - piechotą z/do Bukowa 12.12.04, 23:36 Ostanio odbyłem taki spacer o 3 w nocy. Powtórki nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Legionowo nocą - piechotą z/do Bukowa 13.12.04, 00:14 ojojoj, a co sie stalo? mi tam nigdy w drodze na bukowiec nic sie nie przytrafilo :) (odpukac w niemalowane) Choc ostatnio jak otworzyli tn przybyte kulturalny pod wiaduktem to sie zrobilo mniej ciekawie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Legionowo nocą - piechotą z/do Bukowa 13.12.04, 00:23 tam bylo Bukowa a nie Bukowca, to ok. 5 km spacerek w kiepskich warunkach (pobocze do d..y) a jezdnia czasami niebezpiecznie, do tego jak ostatnio to i pogoda niezaciekawa, ale zawsze bedzie lepsza kondycja:) lacze sie w bolu, tez to przerabialem, a ostatnio jada burzuazyjnie samochodem ok 1-2 w nocy zatrzymalem sie zeby pdwiezc jakis "biedakow" :) Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Legionowo nocą - piechotą z/do Bukowa 13.12.04, 00:34 faktycznie, o tej porze chyba juz widze to co chce widziec :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś