roberttak 02.01.05, 19:20 zna ktos moze bezplatny serwer obslugujacy php, taki co mi nie wsadzi banera na strone (popup moze byc) members.lycos.co.uk jak cos to juz znam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwitkows Re: serwer 03.01.05, 10:57 Nie ma nic dobrego kompletnie za darmo, juz to przerabialem... A tak wogole to Google Twoim przyjacielem: groups.google.pl/groups?hl=pl&lr=&scoring=d&q=darmowy+hosting+php&btnG=Szukaj&meta=group%3Dpl.comp.%2A Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: serwer 03.01.05, 15:03 a moze ktos ma platny i poleci ?? nie chodzi mi o jakies linki bo takich znam pare, tylko jesli ktos korzystal i serwer dziala dobrze to niech poleci [mam serwer od neostrady i od jakiegos czasu wydaje mi sie ze to jest kompletne dno, czy ktos korzysta moze takze z serweru neostrady ?, moze tylko ja mam pecha ze mi szwankuje] Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: serwer 03.01.05, 16:20 Ja smialo moge polecic webserwer.pl Najtansze konto jest chyba od 60zl rocznie (50MB). Za wieksze place 120zl ale daja jeszcze MySQLa. Bardzo fajnie zrobili obsluge poczty przez www jesli ktos uzywa. Odpowiedz Link Zgłoś