Dodaj do ulubionych

wynajmę....

04.08.05, 15:11
To bynajmniej nie jest ogłoszenie. Tak wygląda ostatnio spora część witryn po
dawnych sklepach, punktach usługowych, etc. W części z nich dość szybko
pojawia się kolejny sklep, punkt...ale też często nie gości długo.
Smutne...
Obserwuj wątek
    • guayazyl1 Re: wynajmę.... 04.08.05, 19:12

wcale nie tesknie za sklepikiem gdzie za pajeczyna stoi ponura sklepowa i mysli
      o niebieskich migdalach. konkurencja jest bezwzglednym wyznacznikiem tego kto
      jest lepszy a kto gorszy. ale bycie gorszym nie oznacza bycia nikim. nastepne
      dzialanie mozna przeciez ulepszyc...
      --
      zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic...
      • aganiok32 Re: wynajmę.... 04.08.05, 19:54
        Ja tez nie tesknie, konkurencja to fajna sprawa, ale chodzi mi o tendencje
        ogólna. Mam bowiem wrazenie, ze sytuacja wynika z coraz wiekszego zubozenia
        spoleczenstwa.
        • guayazyl1 Re: wynajmę.... 04.08.05, 20:27

przyjdzie czas, ze Polacy stana sie zamozniejsi, a na legionowskich ulicach
          beda kusily witryny biur turystycznych i dealerow samochodowych. poki co ostana
          sie tylko te punkty, ktore moga liczyc na klientow z cienka kieszenia.
          --
          zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic...
          • aganiok32 Re: wynajmę.... 05.08.05, 09:41
            jakoś nie wierzę w rychłą poprawę sytuacji ekonomicznej. Owszem są i będą
            bardzo bogaci i bogaci, ale większość społeczeństwa nadal będzie klepać biedę.
            • ralphie Re: wynajmę.... 05.08.05, 13:13
              i mnie się zdaje, ze na poprawę nie ma co liczyć. Społeczeństwo nam się rozwarstwia w kierunku b. bogatych i b. biednych. A podupadające małe sklepiki i usługodawcy są wypierani przez molochy. A jakość molochów? No cóż sprawa Konstaru jest zapewne wszystkim znana :)
    • e-legionowo Re: wynajmę.... 05.08.05, 09:00
      aganiok32 napisała:

> To bynajmniej nie jest ogłoszenie. Tak wygląda ostatnio spora część witryn po
      > dawnych sklepach, punktach usługowych, etc. W części z nich dość szybko
      > pojawia się kolejny sklep, punkt...ale też często nie gości długo.
      > Smutne...

chociaz ceny lokali spadaja bo przy takiej rotacji wlasciciele nie moga trzymac
      zbyt wysokich cen, no wyjatkiem jest blekitne centrum, ktore i tak robi juz
      bokami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka