idealia 10.08.05, 21:51 hej dziewczyny ( chłopaki ewentualnie też ) a co z fajnymi facetami, kogo typujecie na przystojniaka Legionowa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zakkahletz Re: a co z facetami? 10.08.05, 23:04 A czemu nie podasz nawet pełnego nazwiska ? Nie znasz ? astra515 napisała: > Bartek Ś lub Mariusz T Odpowiedz Link Zgłoś
idealia Re: a co z facetami? 10.08.05, 23:17 "za czasów mojej młodości" nie sposób było nie zwrócić uwagi na Jarka Ptasińskiego, pomimo że nie był w moim typie, to z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że był to jeden z lepszych facetów w Legionowie, dziś to już pan po 30-stce, ale mam nadzieję,że nadal dobrze wygląda.... Odpowiedz Link Zgłoś
idealia Re: a co z facetami? 10.08.05, 23:37 zdaje mi się,że nie ma przymusu wypowiadania się w tym wątku, tym bardziej jeżeli nie potrafisz potraktować tego z przymrużeniem oka Odpowiedz Link Zgłoś
idealia Re: Proponuję Grześka Belmo ;)) 11.08.05, 23:13 czemu nie, potrafi być uroczy! Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: a co z facetami? 11.08.05, 12:55 miim133 napisał: > Obstawiam Jeża ;D zginiesz }:> , domelu jest lepszym kandydatem nie sadzisz :P Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: a co z facetami? 11.08.05, 12:08 Ciekawe czy z przymruzeniem oka potraktuja sprawe osoby, ktore wymieniacie tu z imienia i nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
idealia Re: a co z facetami? 11.08.05, 17:21 Myślę, że nie ma powodu do obaw, ponieważ zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, na podstawie jedynie imienia i nazwiska nie można jednoznacznie określić tożsamości osoby, nawet najbardziej wymyślne nazwisko i imię może się powtórzyć, ponadto czy można się obrażać za publiczny komplement? Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Informacja 11.08.05, 11:29 prosze o chwilowe wstrzymanie sie z podawaniem pelnych imion i nazwisk w tym watku, czekam na odpowiedz admina forum gazety gdyz niektore osoby moglyby sobie nie zyczyc takiej formy "reklamy" i nie szczerze mowiac nie jestem pewien czy podawanie personaliow osob "niepublicznych" nie lamie regulaminu forum. zeby nie wyszedl na sztywniaka to oczywiscie inne wskazywanie typu pani z tego miesnego:P lub z tej solarki nadal dozwolone Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: Informacja 12.08.05, 12:02 nalezy sie zastanowic co mowi o tym ustawa o ochronie danych osobowych. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Informacja 12.08.05, 14:34 pkownacki napisał: > nalezy sie zastanowic co mowi o tym ustawa o ochronie danych osobowych. jedna sprawa co mowi ustawa a druga sprawa co mowi przedstawiciel wlasciciela forum czyli admin jak do tej pory nie dostalem odpowiedzi wiec zostawiam jak jest Odpowiedz Link Zgłoś