e-dgar 21.11.05, 21:56 Witam! Od jakiegoś czasu troche podczytuję to forum i nie bardzo rozumiem dlaczego nie można tutaj poruszać tematów off topic? Czy ktos może mnie uświadomić w tej sprawie? Edgar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-dgar Re: off topic 21.11.05, 22:05 Dzięki! Mój pierwszy post na forum i jaka wyczerpująca odpowiedź! Jestem pod głębokim wrażeniem Twojej elokwencji eklerk. Odpowiedz Link Zgłoś
eklerk Re: off topic 21.11.05, 22:08 "Od jakiegoś czasu troche podczytuję to forum " jak poczytujesz to co się jeszcze pytasz? Nic nie ma więcej ponad to co można przeczytać na forum :) zieeeeeeeew. Odpowiedz Link Zgłoś
e-dgar Re: off topic 21.11.05, 22:14 Podczytuję nie znaczy że czytam wszystko. Akurat chcę wiedzieć czy jest jakiś regulamin forum bo nie mogę znaleźć. Zamiast pisać dwa impertynenckie posty mogłbyś dla zabicia nudy wkleić link. Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: off topic 21.11.05, 23:02 tak, jest regulamin, ktory w skrocie mowi o tym zeby pisac ktorko, zwiezle i na temat. teamat to tak jakby nazwa forum. Wiec jesli pisze "Legionowo" to znaczy ze ma sie pisac o legionowie. Ale nalezy odroznic watki o legionowie od watkow o przyslowiowym i przytaczanym juz tu "kotlecie usmazonym w legionowie" ktory to temat bardziej pasuje na forum kulinaria niz na leginowo. Ewenatualnie na zalozone wlasnie forum "cafe legionowo" Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: off topic 22.11.05, 02:25 e-dgar napisała: > Podczytuję nie znaczy że czytam wszystko. > Akurat chcę wiedzieć czy jest jakiś regulamin forum bo nie mogę znaleźć. > Zamiast pisać dwa impertynenckie posty mogłbyś dla zabicia nudy wkleić link. kiepsko z tym szukaniem, lewe menu na forum, na samym dole na niebiesko: Regulamin forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html wchodzac na regulamin otrzymujemy wiecej: Netykieta forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.htmlPomoc forum.gazeta.pl/forum/0,62499.html Odpowiedz Link Zgłoś
deepspace9 Re: off topic 21.11.05, 23:10 Dlatego, że na tym forum grasuje dwugłowy smok. Jedna głowa nazywa się kechaczu, a druga e-legionowo. Smok zjada tylko niegrzecznych userów, którzy piszą nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: off topic 22.11.05, 02:31 zuziknatropie napisała: > dooobre to z tym smokiem....:))) taaa...... i ten straszny smok znow kazal wam zaczac rozmawiac nt. dziur Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: off topic 21.11.05, 23:14 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35259 tu możesz pisać co chcesz...taka alternatywa dla niepokornych:)) Odpowiedz Link Zgłoś